- Konu Sahibi nurolmayan
Sen de ne belirtiler var bacıİnşallah bebişin seninledir hayatım Ne zaman batın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de ne belirtiler var bacıİnşallah bebişin seninledir hayatım Ne zaman batın?
Tamam anlastik zaten bişey çıkarsa ben kan da vermeye giderim bakalımEvet ama kötü düşünme adetini yine beklersin gelmezse yine yaparsın testini atarsın buraya zaten bnde aticm
Bakalım ne olcakAlabileceklerin 1- predictor yoksa 2- prodoctor o da yoksa 3-miratech
Hadi inşallah içini ferah tut rahatlamaya çalış yoksa bile sıkıntı yapma üzülme Lütfen daha nisanlisiniz zaten önünüzde koca bir ömür varTamam anlastik zaten bişey çıkarsa ben kan da vermeye giderim bakalım
Tabi üzülmem zaten ama olmasını da istiyorum çocukluktan beri hep anne olmak istemisimdir çok anaç biriyimHadi inşallah içini ferah tut rahatlamaya çalış yoksa bile sıkıntı yapma üzülme Lütfen daha nisanlisiniz zaten önünüzde koca bir ömür var
Bende öyle tam bensin cidden rabbim nasip eder inşallah dua et bol bol çok tatlı bir anne olacaksın bence bu ay olmazsa öteki ay ferah tut içini yarını sabırsızlıkla bekliyorumTabi üzülmem zaten ama olmasını da istiyorum çocukluktan beri hep anne olmak istemisimdir çok anaç biriyim
Sol kasık bir haftadır batıyor, kasıklarım şiş. Bu kadar bel ağrısı çok nadir ama o yamuk oturduğumdan sanırım bir de bugün idrarda farklı bir şey fark ettim bekliyorumSen de ne belirtiler var bacı
Bende öyle tam bensin cidden rabbim nasip eder inşallah dua et bol bol çok tatlı bir anne olacaksın bence bu ay olmazsa öteki ay ferah tut içini yarını sabırsızlıkla bekliyorum
Tabi üzülmem zaten ama olmasını da istiyorum çocukluktan beri hep anne olmak istemisimdir çok anaç biriyim
Ben de sabahı bekliyorum bakalım şimdidenBende öyle tam bensin cidden rabbim nasip eder inşallah dua et bol bol çok tatlı bir anne olacaksın bence bu ay olmazsa öteki ay ferah tut içini yarını sabırsızlıkla bekliyorum
Peki yopyorgun mu uyanıyosunuzSol kasık bir haftadır batıyor, kasıklarım şiş. Bu kadar bel ağrısı çok nadir ama o yamuk oturduğumdan sanırım bir de bugün idrarda farklı bir şey fark ettim bekliyorum
Dua et bizim İçin lütfenBen ikinizin testini de bekliyorum bana da haber veriiiiin
Evet evet stres pskoloji çok önemli 2025 2 canlı girelim inşallahBen de sabahı bekliyorum bakalım şimdiden
Sen de süper bi anne olcaksın zaten bebeklerimiz onlar için bu saatte mesajlaştığımızı bilseydi kesin simdi gelirlerdi uçarakajjsjsjs insallah olur daha genciz psikoloji de çok etkili oluyo olacağı varsa da olmayabiliyo
Bugün gece 9 da uyandım düşünün sürekli kalkacağım deyip kalkmamışım 14 saat uyumuşum şimdi de cin gibi ayaktayım kahve içiyorumPeki yopyorgun mu uyanıyosunuz
Çoğu insan hiç belirti bile görmeye biliyormus bn her ay hamilelk belirtileri yaşıyorum pskolojikmen kendimizi izlemeyelim en iyisiSol kasık bir haftadır batıyor, kasıklarım şiş. Bu kadar bel ağrısı çok nadir ama o yamuk oturduğumdan sanırım bir de bugün idrarda farklı bir şey fark ettim bekliyorum
Benim regl düzensiz ilişkiye girdiğim tarihleri baz alıp en geç 8 Ocak dedimDua et bizim İçin lütfen
Senin bat ne zamn
Bu uykuculuk bendir yani ya hava degisimi yada hamileyiz arkadaşlarBugün gece 9 da uyandım düşünün sürekli kalkacağım deyip kalkmamışım 14 saat uyumuşum şimdi de cin gibi ayaktayım kahve içiyorum
Benim 4 ocak hiç sekmez bu ay bu adet günü gelmek bilmedi normalde de of ya yine mi derdim dkdkkdkdBenim regl düzensiz ilişkiye girdiğim tarihleri baz alıp en geç 8 Ocak dedim
Rabbim gönlündekini versin sana sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hevesini kursaginda bırakmasın inşallahBenim regl düzensiz ilişkiye girdiğim tarihleri baz alıp en geç 8 Ocak dedim
Ben de çay demledim dayanamadım uykum da yok ben de aksam 6 da uyandım dün gece de dörtte uyumuştumBu uykuculuk bendir yani ya hava degisimi yada hamileyiz arkadaşlar
Benim ilk defa geçen ay 5 gün gecikti kendimi gebe ilan etmiştim o derece sonuç hüsranBenim 4 ocak hiç sekmez bu ay bu adet günü gelmek bilmedi normalde de of ya yine mi derdim dkdkkdkd