Hamile miyim

Tabi üzülmem zaten ama olmasını da istiyorum çocukluktan beri hep anne olmak istemisimdir çok anaç biriyim
Bende öyle tam bensin cidden rabbim nasip eder inşallah dua et bol bol çok tatlı bir anne olacaksın bence bu ay olmazsa öteki ay ferah tut içini yarını sabırsızlıkla bekliyorum 🥹

Bende öyle tam bensin cidden rabbim nasip eder inşallah dua et bol bol çok tatlı bir anne olacaksın bence bu ay olmazsa öteki ay ferah tut içini yarını sabırsızlıkla bekliyorum 🥹
Tabi üzülmem zaten ama olmasını da istiyorum çocukluktan beri hep anne olmak istemisimdir çok anaç biriyim

Ben ikinizin testini de bekliyorum bana da haber veriiiiin 🥹🍀

Ben de sabahı bekliyorum bakalım şimdiden
Sen de süper bi anne olcaksın zaten bebeklerimiz onlar için bu saatte mesajlaştığımızı bilseydi kesin simdi gelirlerdi uçarakajjsjsjs insallah olur daha genciz psikoloji de çok etkili oluyo olacağı varsa da olmayabiliyo

Ben de sabahı bekliyorum bakalım şimdiden
Sen de süper bi anne olcaksın zaten bebeklerimiz onlar için bu saatte mesajlaştığımızı bilseydi kesin simdi gelirlerdi uçarakajjsjsjs insallah olur daha genciz psikoloji de çok etkili oluyo olacağı varsa da olmayabiliyo
Evet evet stres pskoloji çok önemli 2025 2 canlı girelim inşallah 🤲🏻

Sol kasık bir haftadır batıyor, kasıklarım şiş. Bu kadar 🤷🏼‍♀️ bel ağrısı çok nadir ama o yamuk oturduğumdan sanırım bir de bugün idrarda farklı bir şey fark ettim bekliyorum 🍀
Çoğu insan hiç belirti bile görmeye biliyormus bn her ay hamilelk belirtileri yaşıyorum pskolojikmen kendimizi izlemeyelim en iyisi

X