B beyazpapatya123 Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2024 348 42 22 Pazar 16:26 Konu Sahibi nurolmayan #381 meridalucky .!.: benim kasıklarımın ağrısı gittikçe şiddetleniyor, idrar testi yaptım ama inanılmaz siliği gördüm gözümle görebileceğim.. Çarşamba yılbaşı olmasaydı çarşamba giderdimk Genişletmek için tıkla... Kan testim negatif inşallah sende vardır
meridalucky .!.: benim kasıklarımın ağrısı gittikçe şiddetleniyor, idrar testi yaptım ama inanılmaz siliği gördüm gözümle görebileceğim.. Çarşamba yılbaşı olmasaydı çarşamba giderdimk Genişletmek için tıkla... Kan testim negatif inşallah sende vardır
meridalucky The Empress, power. Kayıtlı Üye 23 Aralık 2024 327 63 Pazar 16:41 Konu Sahibi nurolmayan #382 beyazpapatya123 .!.: Kan testim negatif inşallah sende vardır Genişletmek için tıkla... kaçtan negatif? Önce kana geçiyor ya pazartesi gitsem çıkar mı ben de ondan korkuyorum... sanırım salı gideceğim..
beyazpapatya123 .!.: Kan testim negatif inşallah sende vardır Genişletmek için tıkla... kaçtan negatif? Önce kana geçiyor ya pazartesi gitsem çıkar mı ben de ondan korkuyorum... sanırım salı gideceğim..
B beyazpapatya123 Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2024 348 42 22 Pazar 16:43 Konu Sahibi nurolmayan #383 meridalucky .!.: kaçtan negatif? Önce kana geçiyor ya pazartesi gitsem çıkar mı ben de ondan korkuyorum... sanırım salı gideceğim.. Genişletmek için tıkla... Ne kadar beklesen o kadar iyi bence ben çok üzüldüm gerçekten 1.20 aynı herzmkiyle
meridalucky .!.: kaçtan negatif? Önce kana geçiyor ya pazartesi gitsem çıkar mı ben de ondan korkuyorum... sanırım salı gideceğim.. Genişletmek için tıkla... Ne kadar beklesen o kadar iyi bence ben çok üzüldüm gerçekten 1.20 aynı herzmkiyle
meridalucky The Empress, power. Kayıtlı Üye 23 Aralık 2024 327 63 Pazar 16:49 Konu Sahibi nurolmayan #384 beyazpapatya123 .!.: Ne kadar beklesen o kadar iyi bence ben çok üzüldüm gerçekten 1.20 aynı herzmkiyle Genişletmek için tıkla... Canım sende gecikme olmuş muydu? Ya da çok şiddetli bir belirti var mıydı?
beyazpapatya123 .!.: Ne kadar beklesen o kadar iyi bence ben çok üzüldüm gerçekten 1.20 aynı herzmkiyle Genişletmek için tıkla... Canım sende gecikme olmuş muydu? Ya da çok şiddetli bir belirti var mıydı?
B beyazpapatya123 Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2024 348 42 22 Pazar 17:29 Konu Sahibi nurolmayan #385 meridalucky .!.: Canım sende gecikme olmuş muydu? Ya da çok şiddetli bir belirti var mıydı? Genişletmek için tıkla... Belirtiler vardı evet gecikmemde 2. Gün
meridalucky .!.: Canım sende gecikme olmuş muydu? Ya da çok şiddetli bir belirti var mıydı? Genişletmek için tıkla... Belirtiler vardı evet gecikmemde 2. Gün