- 7 Şubat 2022
- 2.765
- 1.818
- 63
- 27
Hakkımızda hayırlısı buymuşBaşın sağolsun gerçekten çok üzüldümama moralini yüksek tut sen üzülme rabbim inşallah gönlüne göre verir
Aynn cennet kuşuÖyle mi çok üzüldüm gerçekten melek olmuş
Başınız sağ olsun Allah sabır versinBen 3 ay önce erken doğum yapıp bebeğimi kaybettim şu anlık düşünmüyorum gebelik
Amin inşallah canmBaşınız sağ olsun Allah sabır versinen güzel zamanda mucizeniz sizi bulsun inşallah
Ya artık psikolojim çok bozuldu valla biri karşı komşumBence anlaşma yapın 10 tane test hediye etsin size
Ay ben olsam ondan alamam artıkYa artık psikolojim çok bozuldu valla biri karşı komşum
Benimde 6 ay oldu 7 ay olacakAy ben olsam ondan alamam artıkhangimiz iyiyiz ki ne zor şeymiş bebek sahibi olmak millet 2 ayda hamile kalıyor benim 2 yıl oldu
Değişik bir şekilde.karnim şiş şuan birde sol.kasikta batma var adetim yaklaştı olurum galiba yaAy ben olsam ondan alamam artıkhangimiz iyiyiz ki ne zor şeymiş bebek sahibi olmak millet 2 ayda hamile kalıyor benim 2 yıl oldu
Valla amuda kalktım ilişkiden sonra beynime kadar gitmiştir sperm heralde tutmazsa şaşarım artıkDeğişik bir şekilde.karnim şiş şuan birde sol.kasikta batma var adetim yaklaştı olurum galiba ya
O çok sıkıntı bizde geçen sene 6 ay ayrı kaldık maalesef çoğu görüşmemizde yumurtlama günleri denk bile gelmedi benim bu ay adetim 5 gün gecikti ama maalesef testler negatif sanırım 1 hafta geç yumurtlama oldu ovulasyon testi öyle gösterdi galiba yumurtlamaya göre adetim bugün ben kaç gündür seviniyorum gecikti diye ama bu akşam kasık ağrım var sanırım bende adet olucamBenimde 6 ay oldu 7 ay olacakgeçen ay enfeksiyon vardı kötü kokulu akıntım olunca hemen doktora gittim bir sürü ilaç fitil verdi bizde eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz işimiz gereği doktora özellikle sordum enfeksiyon engelmiydi diye oda tabiki engeller dedi bunları kullan eser kalmaz dedi kullandım gerçekten kalmadı hiç birşey sonra eşimle bir araya geldik tam doğurgan dönemde 4 gün ilişki oldu ama bekliyorum adetimi şimdi kocam da yok çok strese giriyorum ya
Ben ümidi kestim artık ya öbür maçlara artıkO çok sıkıntı bizde geçen sene 6 ay ayrı kaldık maalesef çoğu görüşmemizde yumurtlama günleri denk bile gelmedi benim bu ay adetim 5 gün gecikti ama maalesef testler negatif sanırım 1 hafta geç yumurtlama oldu ovulasyon testi öyle gösterdi galiba yumurtlamaya göre adetim bugün ben kaç gündür seviniyorum gecikti diye ama bu akşam kasık ağrım var sanırım bende adet olucaminşallah sizde vardır bebiş
Amin amin inşallahBen ümidi kestim artık ya öbür maçlara artıkAllahım inşallah öbür ay güldürür yüzümüzü bu mübarek ramazan ayinda
Amin canım benimAmin amin inşallah
Aboooow sen benden de fenaymıssınBende 3 tane aldım 2 saate bitti
Hey maşallah rekor sendeBu ay denediğim ovulasyon ve gebelik testleribana eczacıyı zengin etmek demeyin
Regl olmadan yumurtlanamaz diye düşündüm ama bı doktora git bence USG çektirHayırlı geceler arkadaşlar ben 17 gündür adet olmadim 7.günü kan verdim gebelik çıkmadı doktor duplaston verdi ilaç bugün biti ama halen adet olmadim o gecikme süresince de hep korunmasiz ilişkiye girdik eşimle sizce hamile miyim tekrar test veriyimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?