• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim teste bakar mısınız? 🙏🏻

Benim reglime iki gün kaldı… predictor yaptım. Bir test ne kadar negatif olabilirse o kadar negatif 😁 bu ay hamile değilim… önümüzdeki maçlara bakacağız, ama bana o ilk pozitifi gösterip duygularımla oynayan artı med e kocaman yazıklar olsun 😁

Benim reglime iki gün kaldı… predictor yaptım. Bir test ne kadar negatif olabilirse o kadar negatif 😁 bu ay hamile değilim… önümüzdeki maçlara bakacağız, ama bana o ilk pozitifi gösterip duygularımla oynayan artı med e kocaman yazıklar olsun 😁
Al benden de okadar Allah'a havale ediyorum ya gerçekten bağımlısı olmuştum testin 😂

Yüzlerce test yaptık 😁 haliyle içinde yanlış gösterenlerde olabilir düşününce… ama bu ay güzel çalıstık kabul edelim 😂

Kocamda gelmiş, bu ay sadece teste 2000-2500 vermişizdir diyor 😂 rüya saçmalaması gibi bir süreç geçiriyoruz valla evde hadi hayırlısı… 😂

Bir daha adetim gecikmeden asla test yapmayacağım. Ovulasyon testide yapmayacağım. Akışa bırakıyorum. Belirtilerde yanılttı 😁 sağlık olsun

Dün adet oldum. :( kaç tane artı med gebelik testi yaptım. Hepsi pozitif çıktı anında. Çok yanıltıcı bir testmiş. İnsan gereksiz yere seviniyor. Sonu hüsran :(

Bu sefer hiç test yapmadınız mı? 😁 sizin iki gün kaldıysa predictor ile kesin çıkar.
Bende tüm belirtilerde var. Kasığımda batma, karnımda gaz sancısı, çok az akıntı oldu… değilsemde belirtiler vardı en azından… ben yarın sabaha kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum 😁
İnşallah yakın zamanda tekrar olur canım hayırlısı ile, gerçekten bende artımedi araştırıken yorumunuza denk geldim gerçekten trajikomik sonuçlar var ,negatif çıktı benimki ama bilemiyorum baya değişik bu ay belirtiler hayırlısı inşallah

Back