Ama böyle yaptığımız için olmuyor biliyor musun bende pozitif gördüm ya bende öyle yukarılara uzanmadım falan ama olmadıGüya iki haftadır hamileyimdir diye temizlikte yapmamıştım ağır iş olmasın diye bugün heryeri dip köşe girdim olan gene bana oldu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile miyim teste bakar mısınız? 🙏🏻
- Konu Sahibi Arzuuu34
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Mart 2024
- 101
- 49
- 13
- 30
Aminnn canım brnimBu ay bir akışına bırak bakalım zamanı gelince olacak zaten inşallah
- 6 Mart 2024
- 101
- 49
- 13
- 30
Harbiden de öyle salıcam artık oluyorsa olurAma böyle yaptığımız için olmuyor biliyor musun bende pozitif gördüm ya bende öyle yukarılara uzanmadım falan ama olmadı
- 6 Mart 2024
- 101
- 49
- 13
- 30
Al benden de okadar Allah'a havale ediyorum ya gerçekten bağımlısı olmuştum testinBenim reglime iki gün kaldı… predictor yaptım. Bir test ne kadar negatif olabilirse o kadar negatif bu ay hamile değilim… önümüzdeki maçlara bakacağız, ama bana o ilk pozitifi gösterip duygularımla oynayan artı med e kocaman yazıklar olsun
Arkadaşlar adetime 5 gün var. Dayanamadım ve test yaptım. Hamilelik var mı sizce? Ben hafif bir çizgi gördüm sanki ama emin olamadım. 10dk içinde gördüm. Çok istiyoruz olmasını. Maalesef iki kaybımız oldu ve korkuyorum.
- 6 Mart 2024
- 101
- 49
- 13
- 30
İnsanın psikolojisini bozar bu işler harbiden delirtirKocamda gelmiş, bu ay sadece teste 2000-2500 vermişizdir diyor rüya saçmalaması gibi bir süreç geçiriyoruz valla evde hadi hayırlısı…
Aynen öyle zamanı gelince olacak inşallah bende saldımHarbiden de öyle salıcam artık oluyorsa olur
Bende her ay öyle diyorum ama yine duramıyorum ama artık salıcam yapmıcam bendeBir daha adetim gecikmeden asla test yapmayacağım. Ovulasyon testide yapmayacağım. Akışa bırakıyorum. Belirtilerde yanılttı sağlık olsun
- 6 Mart 2024
- 101
- 49
- 13
- 30
İnşallah aminnnBu ay bir akışına bırak bakalım zamanı gelince olacak zaten inşallah
- 5 Kasım 2023
- 1.271
- 370
- 38
- 25
Sonucunuz ne olduArkadaşlar adetime 5 gün var. Dayanamadım ve test yaptım. Hamilelik var mı sizce? Ben hafif bir çizgi gördüm sanki ama emin olamadım. 10dk içinde gördüm. Çok istiyoruz olmasını. Maalesef iki kaybımız oldu ve korkuyorum.
- 16 Aralık 2020
- 294
- 139
- 53
- 35
İnşallah yakın zamanda tekrar olur canım hayırlısı ile, gerçekten bende artımedi araştırıken yorumunuza denk geldim gerçekten trajikomik sonuçlar var ,negatif çıktı benimki ama bilemiyorum baya değişik bu ay belirtiler hayırlısı inşallahBu sefer hiç test yapmadınız mı? sizin iki gün kaldıysa predictor ile kesin çıkar.
Bende tüm belirtilerde var. Kasığımda batma, karnımda gaz sancısı, çok az akıntı oldu… değilsemde belirtiler vardı en azından… ben yarın sabaha kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum