Herkes aynı belirtileri yaşamıyor canım ya umudunu kaybetme bakalım inşallah hayırlı sonuçlar olurŞuan belirti olarak kasık seyirmem var sürekli seyiriyor hiç agrimda yok ne bel ne kasık 2 gün vardı daha reglime o lekeler gelince de şaşırdım vallahi
Yok benimki bugün yarın falan olmam lazım ama birazda düzensiz yani kesin birşey diyemiyorum ama benimki negatif zaten inşallah seninki pozitif olur canımmSen oldun mu yoksa
Amiiinnn rabbim herkesin gönlüne göre versin çok yordu bu süreç artıkHerkes aynı belirtileri yaşamıyor canım ya umudunu kaybetme bakalım inşallah hayırlı sonuçlar olur
Öyle düşünme regl geçmeden pozitifi görmek çok zor anca görenler erken yumurtladigi için görüyor emin ol bunaYok benimki bugün yarın falan olmam lazım ama birazda düzensiz yani kesin birşey diyemiyorum ama benimki negatif zaten inşallah seninki pozitif olur canımm
Yorucu ama güzel ne yapalım imtihan dünyası senin ne kadar oldu bekleyişinAmiiinnn rabbim herkesin gönlüne göre versin çok yordu bu süreç artık
6 ay oldu ama biz eşimle ayrı yaşıyoruz işimiz gereğiYorucu ama güzel ne yapalım imtihan dünyası senin ne kadar oldu bekleyişin
Orası öyle ama benim bu ay zaten pek umudum yok canım fazla değerlendiremedik hatta testte yapmazdım yapasım tuttu onda da pozitif gördüm ama yanlısmıs test napalım nasip tüp bebek tedavisine başlayacaktım zaten bu ay bendeÖyle düşünme regl geçmeden pozitifi görmek çok zor anca görenler erken yumurtladigi için görüyor emin ol bunadoktorlar bile pozitifi görmek için adetin 10 geçince gel diyor
Aaaaa Allah kolaylık versin ayrı yaşamak da çok zordur eminim inşallah bebişim seninledir de yanına arkadaş olur6 ay oldu ama biz eşimle ayrı yaşıyoruz işimiz gereği
Rabbim seni zora sokmadan anne olmayı nasip etsin inşallah. Mental olarak zor işler Allah sana da bizlerede sabır versinOrası öyle ama benim bu ay zaten pek umudum yok canım fazla değerlendiremedik hatta testte yapmazdım yapasım tuttu onda da pozitif gördüm ama yanlısmıs test napalım nasip tüp bebek tedavisine başlayacaktım zaten bu ay bende
İnşallah Allah senden razı olsun inşallah dualarımız bu mübarek ayda kabul olurAaaaa Allah kolaylık versin ayrı yaşamak da çok zordur eminim inşallah bebişim seninledir de yanına arkadaş olur
Amin inşallah canım benim Allah razı olsun güzel duaların içinRabbim seni zora sokmadan anne olmayı nasip etsin inşallah. Mental olarak zor işler Allah sana da bizlerede sabır versin
İnşallah inşallah tek duamız bu hayırlısıyla anne baba olabilmek Rabbim kolayından nasip etsinİnşallah Allah senden razı olsun inşallah dualarımız bu mübarek ayda kabul olur
Foşur foşur oldum sabahİnşallah inşallah tek duamız bu hayırlısıyla anne baba olabilmek Rabbim kolayından nasip
Yok ya valla ben bu şeyimi çöpe aticam çalışmıyor bu bozukİnşallah inşallah tek duamız bu hayırlısıyla anne baba olabilmek Rabbim kolayından nasip etsin
Ayyyy üzülme canım benim vardır bir hayır bu ay devam edersin çalışmalaraFoşur foşur oldum sabah
Tövbe de kız Allah korusun bekle bakalım bu ay dene mutlaka ramazan ayı hürmetine nasip etsin RabbimYok ya valla ben bu şeyimi çöpe aticam çalışmıyor bu bozuk
Teşekkür ederim fakat ben ilaç kullanmadan adet görmüyorum yani ilaçta kullanmadım bayadırHamilelik belirtisi olabilir de olmayabilir de çok benziyor çünkü belirtiler adet gününüzü bekleyin inşallah vardır
Güya iki haftadır hamileyimdir diye temizlikte yapmamıştım ağır iş olmasın diye bugün heryeri dip köşe girdim olan gene bana olduTövbe de kız Allah korusun bekle bakalım bu ay dene mutlaka ramazan ayı hürmetine nasip etsin Rabbim
Kocada yok bu ay bayrama artıkTövbe de kız Allah korusun bekle bakalım bu ay dene mutlaka ramazan ayı hürmetine nasip etsin Rabbim
Bu ay bir akışına bırak bakalım zamanı gelince olacak zaten inşallahKocada yok bu ay bayrama artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?