- 6 Mart 2024
- 101
- 49
- 13
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üsttekini dün yaptım arti metÜstteki arti Med altaki erken test
Var gibi duruyor ama yeni kalmış olabilirsiniz adetinizden 5-6 gün geçmesini bekleyin inşallah gönlünüze göre olur kayıplarınıza çok üzüldüm Rabbım bir daha göstermesinArkadaşlar adetime 5 gün var. Dayanamadım ve test yaptım. Hamilelik var mı sizce? Ben hafif bir çizgi gördüm sanki ama emin olamadım. 10dk içinde gördüm. Çok istiyoruz olmasını. Maalesef iki kaybımız oldu ve korkuyorum.
Malesef iğnenin etkisi denildiği gibi 14 günden önce geçmiyor etkisi bence bekleyin boşunuza kendinizi strese sokmayın derim bende aşılama zamanı bir kere 8.gün yapmıştım ozaman bile pozitifti ama tutmadı aşılamaKızlar iki gün önce çatlatma iğnesi yaptırdım burda on dört günden önce pozitif çıkıyor yazıyordu denemek istedim ama benimki silik çıktı nasıl yorumlamaliyim
Hadi hayırlısı ben son kez sabah yapacağım erkenn gebelik daha da yapmam zatenKırmızıları görmeden umudu kaybetmek yok beklicez
Bende kalmadı dahaHadi hayırlısı ben son kez sabah yapacağım erkenn gebelik daha da yapmam zaten
Çatlama iğnesinde beta hcg hormonu mevcut 14 günden önce test yapmaKızlar iki gün önce çatlatma iğnesi yaptırdım burda on dört günden önce pozitif çıkıyor yazıyordu denemek istedim ama benimki silik çıktı nasıl yorumlamaliyim
Ben almışken 3 4 tane alıyorumBende kalmadı daha
Bende 3 tane aldım 2 saate bittiBen almışken 3 4 tane alıyorum
İğneden sonra belirtileriniz nelerdi kaç defa kullandınız siz iğneyiÇatlama iğnesinde beta hcg hormonu mevcut 14 günden önce test yapma
Bazılarının vücüdündan cabuk atılıyor hormonun etkisi bazısının 14 günden sonra negatife dönüyor
Benim ilk denememde 14. Güne kadar çizgi cıkıyordu sonra negatife döndü
2. Denemede 10 . Günden sonra negatife döndü
2 kez kullandım ilkinde tüm belitileri yaşadım uyku hali kasık ağrısı batma gögüslerim şişmiştiİğneden sonra belirtileriniz nelerdi kaç defa kullandınız siz iğneyi
Hahaha ya bu ben idrarımı görmekten bazı akşamlar yemek yiyemiyorum midem bulanıyor hamile olsakta görmesek artık şunuAynen öyle valla artık hiç idrarimla bukadar yakın olmamıştım o değil mikrop kapacaz
Ayyy maalesef ben bunun böyle bişey olduğunu bilseydim eczacıları bilinçsiz bir şekilde zengin etmezdim herşeyi burda ogrendim yumurtlamaydi aman yerlesmeydi aman adeti beklemeydi bunları öğrenene kadar eczacı zengin oldu vallaHahaha ya bu ben idrarımı görmekten bazı akşamlar yemek yiyemiyorum midem bulanıyor hamile olsakta görmesek artık şunu
Şu anki tedaviniz nasıl gidiyor2 kez kullandım ilkinde tüm belitileri yaşadım uyku hali kasık ağrısı batma gögüslerim şişmişti
2 . İğnede hiç bir belirti yaşamdım
Ben utanıyorum da aynı eczacıdan almaya bu da bir hamile kalamadı diyecekler diye habire farklı yerden alıyorum almışken 2 tane alıyorum ve hemen aynı zamanda yapıyorum ikisini de garanti olsun diye garanti negatif oluyorAyyy maalesef ben bunun böyle bişey olduğunu bilseydim eczacıları bilinçsiz bir şekilde zengin etmezdim herşeyi burda ogrendim yumurtlamaydi aman yerlesmeydi aman adeti beklemeydi bunları öğrenene kadar eczacı zengin oldu valla
Aynı ben bütün eczanelerin nöbet günlerini ezberledim arkadaş oldum hatta birine muhtarlık oyu vericem aday olacakBen utanıyorum da aynı eczacıdan almaya bu da bir hamile kalamadı diyecekler diye habire farklı yerden alıyorum almışken 2 tane alıyorum ve hemen aynı zamanda yapıyorum ikisini de garanti olsun diye garanti negatif oluyor
Ben 3 ay önce erken doğum yapıp bebeğimi kaybettim şu anlık düşünmüyorum gebelikŞu anki tedaviniz nasıl gidiyor
Başın sağolsun gerçekten çok üzüldüm ama moralini yüksek tut sen üzülme rabbim inşallah gönlüne göre verirBen 3 ay önce erken doğum yapıp bebeğimi kaybettim şu anlık düşünmüyorum gebelik
Öyle mi çok üzüldüm gerçekten melek olmuşBen 3 ay önce erken doğum yapıp bebeğimi kaybettim şu anlık düşünmüyorum gebelik
Bence anlaşma yapın 10 tane test hediye etsin sizeAynı ben bütün eczanelerin nöbet günlerini ezberledim arkadaş oldum hatta birine muhtarlık oyu vericem aday olacak