• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim teste bakar mısınız? 🙏🏻

Arkadaşlar adetime 5 gün var. Dayanamadım ve test yaptım. Hamilelik var mı sizce? Ben hafif bir çizgi gördüm sanki ama emin olamadım. 10dk içinde gördüm. Çok istiyoruz olmasını. Maalesef iki kaybımız oldu ve korkuyorum.
Var gibi duruyor ama yeni kalmış olabilirsiniz adetinizden 5-6 gün geçmesini bekleyin inşallah gönlünüze göre olur kayıplarınıza çok üzüldüm Rabbım bir daha göstermesin

Kızlar iki gün önce çatlatma iğnesi yaptırdım burda on dört günden önce pozitif çıkıyor yazıyordu denemek istedim ama benimki silik çıktı nasıl yorumlamaliyim
Malesef iğnenin etkisi denildiği gibi 14 günden önce geçmiyor etkisi bence bekleyin boşunuza kendinizi strese sokmayın derim bende aşılama zamanı bir kere 8.gün yapmıştım ozaman bile pozitifti ama tutmadı aşılama

Kızlar iki gün önce çatlatma iğnesi yaptırdım burda on dört günden önce pozitif çıkıyor yazıyordu denemek istedim ama benimki silik çıktı nasıl yorumlamaliyim
Çatlama iğnesinde beta hcg hormonu mevcut 14 günden önce test yapma
Bazılarının vücüdündan cabuk atılıyor hormonun etkisi bazısının 14 günden sonra negatife dönüyor
Benim ilk denememde 14. Güne kadar çizgi cıkıyordu sonra negatife döndü
2. Denemede 10 . Günden sonra negatife döndü

Çatlama iğnesinde beta hcg hormonu mevcut 14 günden önce test yapma
Bazılarının vücüdündan cabuk atılıyor hormonun etkisi bazısının 14 günden sonra negatife dönüyor
Benim ilk denememde 14. Güne kadar çizgi cıkıyordu sonra negatife döndü
2. Denemede 10 . Günden sonra negatife döndü
İğneden sonra belirtileriniz nelerdi kaç defa kullandınız siz iğneyi

Hahaha ya bu ben 😂😂 idrarımı görmekten bazı akşamlar yemek yiyemiyorum midem bulanıyor 🙈 hamile olsakta görmesek artık şunu
Ayyy maalesef ben bunun böyle bişey olduğunu bilseydim eczacıları bilinçsiz bir şekilde zengin etmezdim 😂 herşeyi burda ogrendim yumurtlamaydi aman yerlesmeydi aman adeti beklemeydi bunları öğrenene kadar eczacı zengin oldu valla 😂

Ayyy maalesef ben bunun böyle bişey olduğunu bilseydim eczacıları bilinçsiz bir şekilde zengin etmezdim 😂 herşeyi burda ogrendim yumurtlamaydi aman yerlesmeydi aman adeti beklemeydi bunları öğrenene kadar eczacı zengin oldu valla 😂
Ben utanıyorum da aynı eczacıdan almaya bu da bir hamile kalamadı diyecekler diye 😂 habire farklı yerden alıyorum almışken 2 tane alıyorum ve hemen aynı zamanda yapıyorum ikisini de garanti olsun diye garanti negatif oluyor 🥲🥲

Ben utanıyorum da aynı eczacıdan almaya bu da bir hamile kalamadı diyecekler diye 😂 habire farklı yerden alıyorum almışken 2 tane alıyorum ve hemen aynı zamanda yapıyorum ikisini de garanti olsun diye garanti negatif oluyor 🥲🥲
Aynı ben😂 bütün eczanelerin nöbet günlerini ezberledim arkadaş oldum hatta birine muhtarlık oyu vericem aday olacak 😂

Back