Hamile miyim teste bakar mısınız? 🙏🏻

Evet iğne var aynı şeker ölçüm aleti gibi sonra bu strip test gibi biseyin ucuna sürüp cihaza takıyoruz ordan ölçüyor gebeliği
Ya aslında mantıklı ama çok pahalı ya bu arada trendyol'da gördüm 10 tane gebelik testi 100 lira 2 paket alacağım ama bu sefer de Can sıkıntısını her gün yapmak isteriz o da iyi değil of

Kızlar iki gün önce çatlatma iğnesi yaptırdım burda on dört günden önce pozitif çıkıyor yazıyordu denemek istedim ama benimki silik çıktı nasıl yorumlamaliyim

Eklentiler

• 20240308_183804.jpg
    113,9 KB · Görüntüleme: 69
  • Screenshot_20240308_183421_Gallery.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 54
  • 20240308_183046.jpg
    76,6 KB · Görüntüleme: 63
Bence pozitif gibi duruyor hayırlı olsun
Ama iğnenin etkisinden olmaz mı çünkü iki gün oldu iğneyi yapalı ondan öncesinde de ilişki oldu igrnden sonra dün oldu iğneyi yapınca 10-14 gün idrarda pozitif çıkabiliyormuş o yüzden emin olamadım

Eğer belirtileriniz varsa bu testin üstüne kan vermelisiniz inşallah bebeğin seninledir

Rezil bı test insanlara hep hayal kırıklığı yaşatıyor iki kez yaptım ikiside pozitif çıktı kan verdim hüsran
Aynen benimde poztif cikti bugün yaptım erken gebelik negatif çıktı Allah kahretsin bunlari o testin yüzünden kactane test yaptım negatiflere inanmadım da o teste inandım halada o test benim içimde bir pozitif

Aynen benimde poztif cikti bugün yaptım erken gebelik negatif çıktı Allah kahretsin bunlari o testin yüzünden kactane test yaptım negatiflere inanmadım da o teste inandım halada o test benim içimde bir pozitif
Kaldirsalar keşke o markayi

Bu testin markası ne acaba? Gebelik testi mi? Test pozitif görünüyor. Ama bunu ilk defa duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…