Arkadaşlar adetime 5 gün var. Dayanamadım ve test yaptım. Hamilelik var mı sizce? Ben hafif bir çizgi gördüm sanki ama emin olamadım. 10dk içinde gördüm. Çok istiyoruz olmasını. Maalesef iki kaybımız oldu ve korkuyorum.
Regl olmadan yumurtlanamaz diye düşündüm ama bı doktora git bence USG çektir
Regl sancılarım var çok fenaSiz yine kan verin en iyisi… ultrasonda da baksın doktor.
Yine olmadı sanırım ,Regl sancılarım var çok fena
Pembe duruyor çizgi var gibi canımBendede silik çıktı acaba doğrumu bilemedim çünkü geç çıktı
Al benden de o kadar bugun sabahta yaptım çıkmadı ama karnım ağrıyor geliyor kırmızılarYine olmadı sanırım ,
Benim pembe leke geldi sıcak duştan sonra başka gelen yok ama çok ağrım varrrrrAl benden de o kadar bugun sabahta yaptım çıkmadı ama karnım ağrıyor geliyor kırmızılar
Pedi taktım bekliyorumAl benden de o kadar bugun sabahta yaptım çıkmadı ama karnım ağrıyor geliyor kırmızılar
Ben daha once acilde yaptirmadim ama devlet hastanesinin acilinde de yapiliyormus sonuc da hemen cikiyormus gun icinde diyorlar. Olmazsa onu da deneyebilirsiniz. Saglik ocagindaki sonuc ertesi sabah cikiyor.Dün verecektim özel hastanede 825 TL dedi düşünebiliyor musun şok oldum yaptırmadım bende gelmezse p.tesi sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum
Bende var gibi gördüm ikinci fotoda. Bir de erken gebelik testi yapın isterseniz, onda daha koyu çıkacaktırArkadaşlar adetime 5 gün var. Dayanamadım ve test yaptım. Hamilelik var mı sizce? Ben hafif bir çizgi gördüm sanki ama emin olamadım. 10dk içinde gördüm. Çok istiyoruz olmasını. Maalesef iki kaybımız oldu ve korkuyorum.
Belki yerleşme kanamasıdır çünkü yerleşme kanamasından 2 3 gün sonra kasette çıkıyormuş ayyyyy hadi inşallah hayırlı haberlerrrrPedi taktım bekliyorum
Malesef devlet Hastanesi'nde yapmıyorlar acil bir sorun yoksa yani en azından bizim burada öyle sağlık ocağı da çokk geç çıkardığı için gitmek istemedim ama zaten negatif çıktıBen daha once acilde yaptirmadim ama devlet hastanesinin acilinde de yapiliyormus sonuc da hemen cikiyormus gun icinde diyorlar. Olmazsa onu da deneyebilirsiniz. Saglik ocagindaki sonuc ertesi sabah cikiyor.
Hamilelik belirtisi olabilir de olmayabilir de çok benziyor çünkü belirtiler adet gününüzü bekleyin inşallah vardırBugün son ilişkinin 13. Günü
İlaç kullanmadan adet olan biri değilim ve iki yıllık evliyim. Şubatın 24 de şefaf yumurta akı kıvamında akıntım oldu bir defalık. O günden beri ara ara bel kasık ağrısı gögüs hassasiyeti yaşadım.
Dün sabah test yaptım hem kaset test hemde erken gebelik testi ikiside negatif.
Sanırım psikolojik dedim fakat bugün öğleden beri sürekli esniyorum ve uykum var direniyorum uyumamak için gece uyuyamam diye.
Böyle birşey yaşayan var mı bu neyin nesi anlamıyorum artık cidden bunaldım.
Kız inanirmisin o pembe leke kahverengiye döndü asla sökülemedim daha ya kahve leke geldi iki damlaBelki yerleşme kanamasıdır çünkü yerleşme kanamasından 2 3 gün sonra kasette çıkıyormuş ayyyyy hadi inşallah hayırlı haberlerrrr
Şuan belirti olarak kasık seyirmem var sürekli seyiriyor hiç agrimda yok ne bel ne kasık 2 gün vardı daha reglime o lekeler gelince de şaşırdım vallahiMalesef devlet Hastanesi'nde yapmıyorlar acil bir sorun yoksa yani en azından bizim burada öyle sağlık ocağı da çokk geç çıkardığı için gitmek istemedim ama zaten negatif çıktı
Yaaa yerleşme kanaması gibi duruyorr ayy Allah'ım inşallah öyledir yaa hala bir umut var canım inşallah yerleşmedir..Kız inanirmisin o pembe leke kahverengiye döndü asla sökülemedim daha ya kahve leke geldi iki damla
Sen oldun mu yoksaYaaa yerleşme kanaması gibi duruyorr ayy Allah'ım inşallah öyledir yaa hala bir umut var canım inşallah yerleşmedir..senden bari hayırlı haberi alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?