Benim reglime iki gün kaldı… predictor yaptım. Bir test ne kadar negatif olabilirse o kadar negatif bu ay hamile değilim… önümüzdeki maçlara bakacağız, ama bana o ilk pozitifi gösterip duygularımla oynayan artı med e kocaman yazıklar olsun
Benim reglime iki gün kaldı… predictor yaptım. Bir test ne kadar negatif olabilirse o kadar negatif bu ay hamile değilim… önümüzdeki maçlara bakacağız, ama bana o ilk pozitifi gösterip duygularımla oynayan artı med e kocaman yazıklar olsun
Arkadaşlar adetime 5 gün var. Dayanamadım ve test yaptım. Hamilelik var mı sizce? Ben hafif bir çizgi gördüm sanki ama emin olamadım. 10dk içinde gördüm. Çok istiyoruz olmasını. Maalesef iki kaybımız oldu ve korkuyorum.
Arkadaşlar adetime 5 gün var. Dayanamadım ve test yaptım. Hamilelik var mı sizce? Ben hafif bir çizgi gördüm sanki ama emin olamadım. 10dk içinde gördüm. Çok istiyoruz olmasını. Maalesef iki kaybımız oldu ve korkuyorum.
Dün adet oldum. kaç tane artı med gebelik testi yaptım. Hepsi pozitif çıktı anında. Çok yanıltıcı bir testmiş. İnsan gereksiz yere seviniyor. Sonu hüsran
Bu sefer hiç test yapmadınız mı? sizin iki gün kaldıysa predictor ile kesin çıkar.
Bende tüm belirtilerde var. Kasığımda batma, karnımda gaz sancısı, çok az akıntı oldu… değilsemde belirtiler vardı en azından… ben yarın sabaha kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum
İnşallah yakın zamanda tekrar olur canım hayırlısı ile, gerçekten bende artımedi araştırıken yorumunuza denk geldim gerçekten trajikomik sonuçlar var ,negatif çıktı benimki ama bilemiyorum baya değişik bu ay belirtiler hayırlısı inşallah