Days doctor gebelik testi

mervearas_96

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2025
37
6
1
28
Kızlar adetime 6 gün kala gün test yaptım ama çok hafif ikinci çizgiyi gördüm hamile olma olasılığım gerçekten varmıdır yada hamilelik olsa erken gebelik testinde varla yok arasımı görünür

Kızlar adetime 6 gün kala gün test yaptım ama çok hafif ikinci çizgiyi gördüm hamile olma olasılığım gerçekten varmıdır yada hamilelik olsa erken gebelik testinde varla yok arasımı görünür
Teste bı bakabilirmiyim days doctor çok kez yalancı pozitif verdi de bana

Days doctor yalancı pozitif çıkaran bir marka ama tabi hamileyken de pozitif çıkarıyor başka marka deneyin

Teste bı bakabilirmiyim days doctor çok kez yalancı pozitif verdi de bana
IMG_7748.webp

Başka marka denesem bile adetten 5 gün önce sonuç kesin olurmu ?
Benimde bugun 4 gun kaldi kaset testte bile cikti ama daha kan vermedim kesin mi degil mi bilmiyorum 3 farkli marka test yaptim hepsi ayni🤷🏻‍♀️

Eklentiler

• 14C5A648-DD5C-4EA3-932D-A9D58D53E77E.webp
    14C5A648-DD5C-4EA3-932D-A9D58D53E77E.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 16
  • BDAA0686-9DBF-4323-9CA3-2AC7D41F5776.webp
    BDAA0686-9DBF-4323-9CA3-2AC7D41F5776.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_1065.webp
    IMG_1065.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 16
Benimde bugun 4 gun kaldi kaset testte bile cikti ama daha kan vermedim kesin mi degil mi bilmiyorum 3 farkli marka test yaptim hepsi ayni🤷🏻‍♀️
Kız Allah seni o nasıl isim çok güldüm 😆 ve evet senin gayet net var hayırlı olsun kuzum git kan ver daha bekleme artışı takip edersin 🤲🏻🥰 dua et benimde pozitif çıksın banada nasip olsun

Kız Allah seni o nasıl isim çok güldüm 😆 ve evet senin gayet net var hayırlı olsun kuzum git kan ver daha bekleme artışı takip edersin 🤲🏻🥰 dua et benimde pozitif çıksın banada nasip olsun
Ay insallah isteyen herkes hamile kalsin saglikla sihhatle kucagina alsin🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Back
X