- 11 Ocak 2025
- 37
- 6
- 1
- 28
- Konu Sahibi mervearas_96
Kızlar adetime 6 gün kala gün test yaptım ama çok hafif ikinci çizgiyi gördüm hamile olma olasılığım gerçekten varmıdır yada hamilelik olsa erken gebelik testinde varla yok arasımı görünür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teste bı bakabilirmiyim days doctor çok kez yalancı pozitif verdi de banaKızlar adetime 6 gün kala gün test yaptım ama çok hafif ikinci çizgiyi gördüm hamile olma olasılığım gerçekten varmıdır yada hamilelik olsa erken gebelik testinde varla yok arasımı görünür
Days doctor yalancı pozitif çıkaran bir marka ama tabi hamileyken de pozitif çıkarıyor başka marka deneyinKızlar adetime 6 gün kala gün test yaptım ama çok hafif ikinci çizgiyi gördüm hamile olma olasılığım gerçekten varmıdır yada hamilelik olsa erken gebelik testinde varla yok arasımı görünür
Teste bı bakabilirmiyim days doctor çok kez yalancı pozitif verdi de bana
Fotoğrafta tam çıkmadı ama arkadaşımda bende çok silik varl yok arası gördük
Başka marka denesem bile adetten 5 gün önce sonuç kesin olurmu ?Days doctor yalancı pozitif çıkaran bir marka ama tabi hamileyken de pozitif çıkarıyor başka marka deneyin
Laboquick awox predictor çıkarır Trendyol dan alabilirsinBaşka marka denesem bile adetten 5 gün önce sonuç kesin olurmu ?
Benimde bugun 4 gun kaldi kaset testte bile cikti ama daha kan vermedim kesin mi degil mi bilmiyorum 3 farkli marka test yaptim hepsi ayniBaşka marka denesem bile adetten 5 gün önce sonuç kesin olurmu ?
Kız Allah seni o nasıl isim çok güldümBenimde bugun 4 gun kaldi kaset testte bile cikti ama daha kan vermedim kesin mi degil mi bilmiyorum 3 farkli marka test yaptim hepsi ayni![]()
Ay insallah isteyen herkes hamile kalsin saglikla sihhatle kucagina alsinKız Allah seni o nasıl isim çok güldümve evet senin gayet net var hayırlı olsun kuzum git kan ver daha bekleme artışı takip edersin
dua et benimde pozitif çıksın banada nasip olsun
Olmayabilir birkaç gün bekleyin aklınıza takılmaz en azındanBaşka marka denesem bile adetten 5 gün önce sonuç kesin olurmu ?
Bulunduğum yere kargo çok geç geliyor gelene kadar belli olur teşekkür ederimLaboquick awox predictor çıkarır Trendyol dan alabilirsin
İnşallahBu marka bende iki kez yalancı pozitif çıkarttı.. umarım sizde gerçektir![]()
Bence hamilesin canım üç testte bozuk değildirBenimde bugun 4 gun kaldi kaset testte bile cikti ama daha kan vermedim kesin mi degil mi bilmiyorum 3 farkli marka test yaptim hepsi ayni![]()