- 22 Temmuz 2020
- 36
- 24
- 3
- 34
- Konu Sahibi PurpleLove35
-
bu akşam da ondan alıp yapıcam önerdiğiniz bir marka var mı1 saat geçtigi için emin deglm hemen cksa kesin derdim erken hamilelik testi alın derim
Verirdim sonuç bekliyorum rahim iç duvarın ince yine kist yok dedi ilacdan sonra tedaviye başlarız olmadı dediSen naptın canım verdin mi kan testi
Geldim canımmKızlar beni unuttunuz mu ya kimse yazmiyo az iki lafın belini kıralım
NapiyosunGeldim canımm
Benim de bu şekilde işte canım ya en net sonuç kan testi bende biraz bekliyip kan vericem sende öyle yap bence en garantisikızlar testlerim bu şekilde çıktı. ama 2. çizgiler hemen çıkmadı üzerinden 1 saat fazla zaman geçtikten sonra çıktı. acaba yanlış mıdır? 19 temmuz adet günümdü. testlerin birini sabah birini dün akşam yaptım
Eşimi işe gönderdim oğlumu uyutup kafa dinlicem birazNapiyosun
Benim de bu şekilde işte canım ya en net sonuç kan testi bende biraz bekliyip kan vericem sende öyle yap bence en garantisi
Dinle dinle bende kan için onuc bekliyorum eşimle acıktım aç geldim ya yemek yedik şimdi tanıdığım birini gördüm burda bir haftadir hemşireliği başlamış çok mutlu oldumEşimi işe gönderdim oğlumu uyutup kafa dinlicem birazsen neler yaptın
Gittiğin hastanede mi başlamış işeDinle dinle bende kan için onuc bekliyorum eşimle acıktım aç geldim ya yemek yedik şimdi tanıdığım birini gördüm burda bir haftadir hemşireliği başlamış çok mutlu oldum
Evet bir hafta olmuş geçen geldigimde yoktu 2 hafta önce başka bı hastanede caksiiyodu ordan cikmia buraya başlamış 1 hafta oldu dedi görür görmez eşime dedim de yanilmisaindir dedi kanımı o aldı tanidjnmi abla deidm maskeninindir dedi şok oldu kilo almışsın dedi bende tiroidin var ondan abla dedjmGittiğin hastanede mi başlamış işe
Tanıdık oldu mu çok iyi oluyo kuzum. Tiroid mi var kuzum yavaş mı çalışıyor. Benim de tiroidim yavaş çalışıyo çıkmıştı hormonları etkiliyor demişti doktorum yapay tiroid hormonu kullanmıştım hamilelik boyuncaEvet bir hafta olmuş geçen geldigimde yoktu 2 hafta önce başka bı hastanede caksiiyodu ordan cikmia buraya başlamış 1 hafta oldu dedi görür görmez eşime dedim de yanilmisaindir dedi kanımı o aldı tanidjnmi abla deidm maskeninindir dedi şok oldu kilo almışsın dedi bende tiroidin var ondan abla dedjm
Yok bende hasimato hastaligi var bağışıklık sistemi turoidi yok sayiyomus öldürmeye calsiiyomus guatr değil boğazımda 8×6 mm boyunda iltihap varTanıdık oldu mu çok iyi oluyo kuzum. Tiroid mi var kuzum yavaş mı çalışıyor. Benim de tiroidim yavaş çalışıyo çıkmıştı hormonları etkiliyor demişti doktorum yapay tiroid hormonu kullanmıştım hamilelik boyunca
Benimde doktor değil hemşire kan falan aloyoTanıdık oldu mu çok iyi oluyo kuzum. Tiroid mi var kuzum yavaş mı çalışıyor. Benim de tiroidim yavaş çalışıyo çıkmıştı hormonları etkiliyor demişti doktorum yapay tiroid hormonu kullanmıştım hamilelik boyunca
Tedavisi nasılmışTSH değerim yüksek çıkmiati o zama öğrendim be. Vücudum çok şişmişti ramazanda odemlerim çıktı gözünü acamkyodum şimdi iyiyim ayak bileklerim davul gibiydi 1 2 haftadır iyiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?