- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.953
- 83
- 25
- Konu Sahibi PurpleLove35
-
Ay sıkıldım kimse yok ya konusmuyo bugün kimseBurdayım
Babamlar geldi koşturmaktan elime alamadım telefonuAy sıkıldım kimse yok ya konusmuyo bugün kimse
Çok haklısın canımKızlar baştan sona tüm yazılanları okudum . Her ne olursa olsun haklıda olsak birbirimizin kalbıni kırmayalım . Aynı süreclerden gectıysek birbibize karsı daha anlayıslı olablırız karsımızdakının psıkolojisini daha ıyı anlyabılırız . Eleştirmek yerıne birbirimize dua edebılrıız . Hamıle kalmıs olmak yada hamıle olmamak bırseyın sonu degıl . Bu gun hamıleyım ama yarın ne olucagım bellı degıl bebegımı sag saglım kucagıma alabılcekmıyım dıyede duşünebılmelı ınsan . Yada bu gun hamıle degılım ama yarın rabbım nasıp edecek dıyebılmelı . Umut olmalıkı biseylere sarılabılelım yasama tutunabılelım . Yoksa karamsar olur gideriz . Hamıle kaldıgım ay diger aylardan farklı olarak cok pozitiftim ve yıgenıme sana kardes yapıcam dıyodum halbukı olmadıgını içten ıce de bılıyodum ama bu sefer kafama takmamayı secmıstım . Adet olan ve olucak arkadaslarım bu ay butun negatıflıklerı kafamızdan atalım bidakı aya müjdeleri burdan verelım hepımızın hakkında hayırlısı olsun . ❤
Gittiler miBabamlar geldi koşturmaktan elime alamadım telefonu
GittilerGittiler mi
Birazdan da ben yatacam adam sigara iciyim yatalım diyoGittiler
Ohh ne güzel keyif yapın karı koca missBirazdan da ben yatacam adam sigara iciyim yatalım diyo2 gün sonra 10 gün izinli bayram için
Ramazan'da da benimki öyleydi kuzum 2 hafta paso izinsiz çalıştı bayramda da çalıştı koca bekledim akşama kadar taide çalışıyorlar uçak yapiyo teknisyen bakalım ağustosta ybei uçak gelmezse tatile gidecez yoksa rapor alacak bı haftaOhh ne güzel keyif yapın karı koca missbenimki sadece ilk gün izinli kalan günler çalışcak. ☹
Zor valla işleri allah kolaylık versinRamazan'da da benimki öyleydi kuzum 2 hafta paso izinsiz çalıştı bayramda da çalıştı koca bekledim akşama kadar taide çalışıyorlar uçak yapiyo teknisyen bakalım ağustosta ybei uçak gelmezse tatile gidecez yoksa rapor alacak bı hafta
Aynen hafta sonu mesaiye kalmamak için oturmuyo beş dakika çoğu zaman arıyorum sonra konuşalım diyoZor valla işleri allah kolaylık versin
Ay benimki de aynı sorma herşeye tiripli erkek milelti çok görmeBak yeni geldi telefon elimde diye trip atıyo allahım ya benden çok tripli
Valla ya ben hep yapardım ona sen beni sevmiyon artık falan diye trip atardım şimdi o bana yapıyo çocuk gibi hep ilgi istiyoAy benimki de aynı sorma herşeye tiripli erkek milelti çok görme
AynennHerşeye tirip atar ben hakliyken bile özür dilerken buluyom kendimi haklıyım özür dilerim der gibi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?