Hamile miyim kızlarr acill

Ağzınıza sağlık. Bu dediklerinizi aslında anlattım ama anlamak isteyen anladı.

tesekkür ederim. Uslup sıkıntılı değil aslında ben hiç sinirlenerek yazmıyorum. Sivri olarak yazıyor olabilirim ama kimseyi incitme niyetinde değilim. Bebeğime zor şartlarda hamile kalmadım. Aksine tıpkı bu arkadaşların yaptığını yıllarca yaptığım için hamile kalmamışım. İnanın hiçbir tedavi uygulanmadı bana. Çünkü hersey çok sağlıklı çıktı. Kaldıki başka hiçbir sağlık sıkıntım dahi çoktu. 8 yıl blokeyi kendi kendime koymuşum. Takıntı haline getirdiğim için. Bu yüzden aslında söylemek istediğim takmayın sizde bebeğinize kavuşacaksınız ama anlamak isteyen çok güzel anlıyor. Anlamak istemeyen linç ediyor. Keyifleri bilir. Saolun iyi akşamlar.

Iyi aksamlar, sevgiler

merhaba kızlar bende burada yeniyim.
19 temmuz adet günümdü ama gecikti.dün akşam test yaptım t çizgisi silik çıktı. Bu sabah test yaptım negatif çıktı. kasıklarımda adet olacakmısım gibi agrı var 1 hafta önce çok fazla göğüs hassasiyetim vardı ama şuan yok. sürekli uyuma isteğim olur yattığım yerde uyuyorum. acaba böyle olupta hamile olan var mı?

Kan testi ver kuzum

Bikaç gün bekle tekrar yap canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…