Hamile miyim kızlarr acill

1 saat geçtikten sonra silik çizgiler bile geçersiz diye biliyorum. Tekrar bi test yapınve 15 20 dk içinde çıkan sonuç neyse odur doğrusu

Kızlar baştan sona tüm yazılanları okudum . Her ne olursa olsun haklıda olsak birbirimizin kalbıni kırmayalım . Aynı süreclerden gectıysek birbibize karsı daha anlayıslı olablırız karsımızdakının psıkolojisini daha ıyı anlyabılırız . Eleştirmek yerıne birbirimize dua edebılrıız . Hamıle kalmıs olmak yada hamıle olmamak bırseyın sonu degıl . Bu gun hamıleyım ama yarın ne olucagım bellı degıl bebegımı sag saglım kucagıma alabılcekmıyım dıyede duşünebılmelı ınsan . Yada bu gun hamıle degılım ama yarın rabbım nasıp edecek dıyebılmelı . Umut olmalıkı biseylere sarılabılelım yasama tutunabılelım . Yoksa karamsar olur gideriz . Hamıle kaldıgım ay diger aylardan farklı olarak cok pozitiftim ve yıgenıme sana kardes yapıcam dıyodum halbukı olmadıgını içten ıce de bılıyodum ama bu sefer kafama takmamayı secmıstım . Adet olan ve olucak arkadaslarım bu ay butun negatıflıklerı kafamızdan atalım bidakı aya müjdeleri burdan verelım hepımızın hakkında hayırlısı olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…