- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.953
- 83
- 25
- Konu Sahibi PurpleLove35
-
İlk defa duydum canım geçmiş olsun çok değişikmiş ya
İlaç kullandım düştü seviyesi 8.3 den 2.97ye dustuTedavisi nasılmış
Anladım canım allah şifa versin inşallahKüçük halamda da var ona da atom ilaç vermişler de benimki çok yüksek değil yediklerine dikkat ediyordum ödem attıran karisimlar yapıyorum iyi geldi spor yapıyorum düzenli
Amin canımAnladım canım allah şifa versin inşallah
Testin sonucu ne zaman çıkacak merak ediyorumAmin canım
Kuzum sonuçlar çıkmış da bitanesi işlem halinda diyo hala bı 10 dakika daha beklicezTestin sonucu ne zaman çıkacak merak ediyorum
Ay hadi ya ne yavaşlar çatladık burdaKuzum sonuçlar çıkmış da bitanesi işlem halinda diyo hala bı 10 dakika daha beklicez
Ay sorma bende catladim ultrasonda görünmuyo ama belki geç döllenme dur bı bakalım degerlereAy hadi ya ne yavaşlar çatladık burda
Aynen kuzumAy sorma bende catladim ultrasonda görünmuyo ama belki geç döllenme dur bı bakalım degerlere
1 saat geçtikten sonra silik çizgiler bile geçersiz diye biliyorum. Tekrar bi test yapınve 15 20 dk içinde çıkan sonuç neyse odur doğrusuMerhaba arkadaşlar benim adetim 19 gün geçti ama normalde de hep gecikir 2 ay gecikmişliği var. Bikaç gündür halsizim tansiyonum falan düşüyor bi test yapıyom dedim belli belirsiz çıktı ikinci çizgi bi bakar mısınız testi böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı?Eki Görüntüle 2665732 Eki Görüntüle 2665732
En fazla 10 dakika iicnde sonuç vermeli1 saat geçtikten sonra silik çizgiler bile geçersiz diye biliyorum. Tekrar bi test yapınve 15 20 dk içinde çıkan sonuç neyse odur doğrusu
Hamilelik testinden dolayı degisebilir 20 dk içinde olan da varEn fazla 10 dakika iicnde sonuç vermeli
Vardır belki de testlerin genelinde en fazla 5 10 dakika yazıyo ya onun için demiştim canımHamilelik testinden dolayı degisebilir 20 dk içinde olan da var
Yaa hayırlısı canım benim hayırlı bir zamanı bekliyodur bebiş sıkma canınıKanda çıkmadı gebelik0.1 çıktı
Aynen ilaçlarımı kullaniyim gidicem tekrardan önümüzdeki ay falan ondan SONRA kontrol yapıp bebek tedavisine baslicaz ilaçlıYaa hayırlısı canım benim hayırlı bir zamanı bekliyodur bebiş sıkma canını
Hayırlısı olsun canım benimAynen ilaçlarımı kullaniyim gidicem tekrardan önümüzdeki ay falan ondan SONRA kontrol yapıp bebek tedavisine baslicaz ilaçlı
İnsallah kuzumHayırlısı olsun canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?