• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim yardım edinn

feardream

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
7
1
1
23
Merhaba. Test yaptım silik çizgi çıktı. Bugün sağlık ocağında kan da verdim ama iki günden önce çıkmayacağını söylediler. Testin görüntüsünü ekliyorum. Bu hamileyim demek mi oluyor. Aynı durumu yaşayan oldu mu. Bakar mısınız lütfen

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    162,1 KB · Görüntüleme: 161
Merhaba. Test yaptım silik çizgi çıktı. Bugün sağlık ocağında kan da verdim ama iki günden önce çıkmayacağını söylediler. Testin görüntüsünü ekliyorum. Bu hamileyim demek mi oluyor. Aynı durumu yaşayan oldu mu. Bakar mısınız lütfen
Benim de beta hcg 026 çıkmıştı 9 gün geçiyor hiç gecikmem olmadı başına gelen var mı
Merhaba kızlar benim de reflim iki gün gecikti dört gün önce kan verdim 0.340 çıktı dün tekrar kan verdim ama kan vermeden önce erken gebelik testi yaptim (testide eklicem birazdan) pozitif çıktı kanda ise 0.43 çıktı gebe değilim kana göre teflimin tam bir hafta geçmesini beklicem böyle olupta hamile olanlar var mı aranizda bende şaştim kaldım bu duruma dün baya heveslenmişken betayı görünce hayal kırıklığına uğradim :(

Eklentiler

• 752C0E7B-2A48-4BF5-9C23-C7C4A04877EC.jpeg
    752C0E7B-2A48-4BF5-9C23-C7C4A04877EC.jpeg
    208,6 KB · Görüntüleme: 9
Merhaba kızlar benim de reflim iki gün gecikti dört gün önce kan verdim 0.340 çıktı dün tekrar kan verdim ama kan vermeden önce erken gebelik testi yaptim (testide eklicem birazdan) pozitif çıktı kanda ise 0.43 çıktı gebe değilim kana göre teflimin tam bir hafta geçmesini beklicem böyle olupta hamile olanlar var mı aranizda bende şaştim kaldım bu duruma dün baya heveslenmişken betayı görünce hayal kırıklığına uğradim :(
Benim doktor bekle diyor sürekli kan testi vermek gerekiyormuş değişebilir dedi geç döllenmeden dolayı bende bekliyorum hiçbir belirti yok şuan regl olmak için

Benim doktor bekle diyor sürekli kan testi vermek gerekiyormuş değişebilir dedi geç döllenmeden dolayı bende bekliyorum hiçbir belirti yok şuan regl olmak için
Keşke belirti olmasa regle çok benziyor zaten benim en büyüm belirtim föğüs ucu kahverengi olan yani olacak olan yer genişledi göğüs ucu büyüdü ve dikleşti ama kanda ne gatid görmekten bıktım ya ben çok acele ediyorum yada cidden hamile değilim hamile değilsem test niye gösteriyor birde %90 hatta 99 doğruluk payı diyor şaştim kaldim :(

Back