• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim kızlarr acill

Ümidini kırma ama rabbime dua et geleceği varsa mucizem gelir seni eninde sonunda bulur şükret sabret dua et inşallah tez zamanda olur moralini motivasyonunu sakın bozma kuzum 😍😍😍😍🤗🤗🤗🤗

Merhabalar konuyu baştan sona okudum evet hamilelik belirtisi yok adet belirtileri ile aynı oluyor sonradan yani hamileligin gelişimi ile beraber mide bulantısı vs gibi belirtiler oluyor yani adet geciktikten hemen sonra mide bulantısı olmaz. Ben 3 kere hamile kaldım 2 tanesi düşükle sonuçlandı ve hiçbirinde bir belirti yaşamadım sanki adet olacakmış gibi hissettim ama olmadım. 14 sene sonra 2 düşük ve başarısız tedavilerden sonra kendiliğinden hamile kaldım ve Ocak ayında oğlumu kucağıma aldım. İnanın kafanızdan atınca rahat olunca bebek de geliyor ne zaman tarih hesaplasam sonuç hüsrandı. Son hamileliğim de hep adet olacakmış gibiydim ve testi de öylesine yaptım kesin negatiftidir diye düşündüm bir de eğer adet gecikmisse ve idrar testi negatifse o doğrudur muhtemelen
Sonuç olarak bebeğiniz olacak ama biraz sabır ve metanet gerekiyor. Akışına bırakın hayatınıza devam edin o istediği zaman geliyor ne yaparsanız yapın kendinizde belirti aramayın yanılır hayal kırıklığına ugrarsiniz inşallah en kısa sürede bebeklerinize kavuşursunuz.

Bir hafta ga agris çektim ishal felan hamilelikten olabilir mi zaten gaz olduğunu sonra anladim
Test yapmayı dene bence bende yaşıyorum kaç aydır ama cikmiuo geciyodu normalde bu belirtiler gebelige beden hazırlanmış onun icinmis ama yinede emin olmak ici test yaptır derim ben😍😍😍rabbim tez vakitte nasip eylesin canım

Back