• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim kızlarr acill

Merhaba arkadaşlar benim adetim 19 gün geçti ama normalde de hep gecikir 2 ay gecikmişliği var. Bikaç gündür halsizim tansiyonum falan düşüyor bi test yapıyom dedim belli belirsiz çıktı ikinci çizgi bi bakar mısınız testi böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı?Eki Görüntüle 2665732 Eki Görüntüle 2665732
1 saat geçtikten sonra silik çizgiler bile geçersiz diye biliyorum. Tekrar bi test yapınve 15 20 dk içinde çıkan sonuç neyse odur doğrusu

Kızlar baştan sona tüm yazılanları okudum . Her ne olursa olsun haklıda olsak birbirimizin kalbıni kırmayalım . Aynı süreclerden gectıysek birbibize karsı daha anlayıslı olablırız karsımızdakının psıkolojisini daha ıyı anlyabılırız . Eleştirmek yerıne birbirimize dua edebılrıız . Hamıle kalmıs olmak yada hamıle olmamak bırseyın sonu degıl . Bu gun hamıleyım ama yarın ne olucagım bellı degıl bebegımı sag saglım kucagıma alabılcekmıyım dıyede duşünebılmelı ınsan . Yada bu gun hamıle degılım ama yarın rabbım nasıp edecek dıyebılmelı . Umut olmalıkı biseylere sarılabılelım yasama tutunabılelım . Yoksa karamsar olur gideriz . Hamıle kaldıgım ay diger aylardan farklı olarak cok pozitiftim ve yıgenıme sana kardes yapıcam dıyodum halbukı olmadıgını içten ıce de bılıyodum ama bu sefer kafama takmamayı secmıstım . Adet olan ve olucak arkadaslarım bu ay butun negatıflıklerı kafamızdan atalım bidakı aya müjdeleri burdan verelım hepımızın hakkında hayırlısı olsun . ❤️🌸

Back