• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim kızlarr acill

Sanırım sorun şu, dan dun konuşan ablamız, özünde şunu demek istiyor; hamile kalmak istediğimiz için ister istemez vücutta belirti arıyoruz, bir sure sonra da o belirtileri vucudumuzda görmeye yaşamaya başlıyoruz. Aslinda regl belirtileri ile hamilelik belirtileri neredeyse birebir aynı, her ay sadece regl bekliyorken bile vucudumuzda farkli belirtiler yaşıyoruz. Misal bazi aylar şiddetli kasık agrisi, bazi aylar bulanti, sislik, göğüs acisi, bazi aylar gecikme, bazi aylar hic gormedigimiz bir tansiyon düşüklüğü vs. Ama ne zamanki gebelik istiyoruz, işte o zaman vücudumuzu cok daha fazla dinleyip, gördüğümüz her belirti gebelik belirtisi gibi geliyor ve kendimizi buna inandiriyoruz. Ornegin tansiyonum dustu, koku hassasiyetim var, midem bulanıyor, kasigimda agri var kizlar sizce hamile miyim diyoruz, cevap olarak da evet canm bunlar hamilelik belirtisi, hamile olabilirsin deniyor. E yalan degil, hem hamilelik, hem de aslında regl belirtileri tüm bunlar. Bu sebeple de değilsek hayal kırıklığı, ama gebeysek bakin gordunuz mu bunlari hissettim ben diyoruz. Aslında iyi dusunsek, eminim bazi aylar hic olmayacak sacma sapan regl belirtileri yasamisizdir, yani ilk defa boyle oldum gibi bsy değildir muhtemelen. Ama oyle gormek istiyoruz, oyle inanıyoruz, belirtileri internetten arastirip bildiğimiz halde burdan soruyoruz. Ben de yapıyorum aynısını. Ablamizin demek istedigi bu, ama anlatamamis, anlatmaya da calismamis zaten. Ayrica elbette herkesin belirtileri farklı olabilir, benzer noktalar da bulunabilir ve ayni kişinin farkli gebelikleri de farkli etkiler gosterebilir. Bunda hemfikir olmayan yoktur bana kalirsa. Oyle okuyunca bi fikir beyan etmek istedim dilerim hepimiz en saglikli sekilde bebeklerimize kavuşuruz 🤗😍
Ağzınıza sağlık. Bu dediklerinizi aslında anlattım ama anlamak isteyen anladı.

Söylediğiniz seyleri ben cok net anladim, fakat siz sanirim yasadiklarinizin gerginligiyle anlatmaya çalışmıyor ve insanları tersliyorsunuz. Sorun tam da burada. Söyledikleriniz yanlis degil, ancak üslup sıkıntılı, bu da sizi haksiz konuma düşürüyor. Bebeginiz var, siz kendinizi hic sıkmayın bana kalirsa, hem zor elde etmişsiniz, deger mi hic? Sağlıkla kavuşmanızi diliyorum ❤❤
tesekkür ederim. Uslup sıkıntılı değil aslında ben hiç sinirlenerek yazmıyorum. Sivri olarak yazıyor olabilirim ama kimseyi incitme niyetinde değilim. Bebeğime zor şartlarda hamile kalmadım. Aksine tıpkı bu arkadaşların yaptığını yıllarca yaptığım için hamile kalmamışım. İnanın hiçbir tedavi uygulanmadı bana. Çünkü hersey çok sağlıklı çıktı. Kaldıki başka hiçbir sağlık sıkıntım dahi çoktu. 8 yıl blokeyi kendi kendime koymuşum. Takıntı haline getirdiğim için. Bu yüzden aslında söylemek istediğim takmayın sizde bebeğinize kavuşacaksınız ama anlamak isteyen çok güzel anlıyor. Anlamak istemeyen linç ediyor. Keyifleri bilir. Saolun iyi akşamlar.

tesekkür ederim. Uslup sıkıntılı değil aslında ben hiç sinirlenerek yazmıyorum. Sivri olarak yazıyor olabilirim ama kimseyi incitme niyetinde değilim. Bebeğime zor şartlarda hamile kalmadım. Aksine tıpkı bu arkadaşların yaptığını yıllarca yaptığım için hamile kalmamışım. İnanın hiçbir tedavi uygulanmadı bana. Çünkü hersey çok sağlıklı çıktı. Kaldıki başka hiçbir sağlık sıkıntım dahi çoktu. 8 yıl blokeyi kendi kendime koymuşum. Takıntı haline getirdiğim için. Bu yüzden aslında söylemek istediğim takmayın sizde bebeğinize kavuşacaksınız ama anlamak isteyen çok güzel anlıyor. Anlamak istemeyen linç ediyor. Keyifleri bilir. Saolun iyi akşamlar.
Iyi aksamlar, sevgiler 🌺

merhaba kızlar bende burada yeniyim.
19 temmuz adet günümdü ama gecikti.dün akşam test yaptım t çizgisi silik çıktı. Bu sabah test yaptım negatif çıktı. kasıklarımda adet olacakmısım gibi agrı var 1 hafta önce çok fazla göğüs hassasiyetim vardı ama şuan yok. sürekli uyuma isteğim olur yattığım yerde uyuyorum. acaba böyle olupta hamile olan var mı?

19 temmuz adet günümdü ama gecikti.dün akşam test yaptım t çizgisi silik çıktı. Bu sabah test yaptım negatif çıktı. kasıklarımda adet olacakmısım gibi agrı var 1 hafta önce çok fazla göğüs hassasiyetim vardı ama şuan yok. sürekli uyuma isteğim olur yattığım yerde uyuyorum. acaba böyle olupta hamile olan var mı?
Kan testi ver kuzum

Bikaç gün bekle tekrar yap canım

Back