• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim kızlarr acill

kızlar testlerim bu şekilde çıktı. ama 2. çizgiler hemen çıkmadı üzerinden 1 saat fazla zaman geçtikten sonra çıktı. acaba yanlış mıdır? 19 temmuz adet günümdü. testlerin birini sabah birini dün akşam yaptım

Eklentiler

• IMG-20200722-WA0012.webp
    IMG-20200722-WA0012.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 47
kızlar testlerim bu şekilde çıktı. ama 2. çizgiler hemen çıkmadı üzerinden 1 saat fazla zaman geçtikten sonra çıktı. acaba yanlış mıdır? 19 temmuz adet günümdü. testlerin birini sabah birini dün akşam yaptım
Benim de bu şekilde işte canım ya en net sonuç kan testi bende biraz bekliyip kan vericem sende öyle yap bence en garantisi

Gittiğin hastanede mi başlamış işe
Evet bir hafta olmuş geçen geldigimde yoktu 2 hafta önce başka bı hastanede caksiiyodu ordan cikmia buraya başlamış 1 hafta oldu dedi görür görmez eşime dedim de yanilmisaindir dedi kanımı o aldı tanidjnmi abla deidm maskeninindir dedi şok oldu kilo almışsın dedi bende tiroidin var ondan abla dedjm

Evet bir hafta olmuş geçen geldigimde yoktu 2 hafta önce başka bı hastanede caksiiyodu ordan cikmia buraya başlamış 1 hafta oldu dedi görür görmez eşime dedim de yanilmisaindir dedi kanımı o aldı tanidjnmi abla deidm maskeninindir dedi şok oldu kilo almışsın dedi bende tiroidin var ondan abla dedjm
Tanıdık oldu mu çok iyi oluyo kuzum. Tiroid mi var kuzum yavaş mı çalışıyor. Benim de tiroidim yavaş çalışıyo çıkmıştı hormonları etkiliyor demişti doktorum yapay tiroid hormonu kullanmıştım hamilelik boyunca

Tanıdık oldu mu çok iyi oluyo kuzum. Tiroid mi var kuzum yavaş mı çalışıyor. Benim de tiroidim yavaş çalışıyo çıkmıştı hormonları etkiliyor demişti doktorum yapay tiroid hormonu kullanmıştım hamilelik boyunca
Yok bende hasimato hastaligi var bağışıklık sistemi turoidi yok sayiyomus öldürmeye calsiiyomus guatr değil boğazımda 8×6 mm boyunda iltihap var

TSH değerim yüksek çıkmiati o zama öğrendim be. Vücudum çok şişmişti ramazanda odemlerim çıktı gözünü acamkyodum şimdi iyiyim ayak bileklerim davul gibiydi 1 2 haftadır iyiyim

Back