- 19 Nisan 2018
- 1.305
- 1.054
- 133
- Konu Sahibi PurpleLove35
İnşallah geç döllenme olmuştur :) Bazen yaramazlar gizliyor kendini2 hafta önce falan verdim 0.2 çıktı sabah yine gidicem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah geç döllenme olmuştur :) Bazen yaramazlar gizliyor kendini2 hafta önce falan verdim 0.2 çıktı sabah yine gidicem
Amin hepinizinkini kuzumİnşallah geç döllenme olmuştur :) Bazen yaramazlar gizliyor kendini ♥ Allah işinizi rast getirsin
Benimki geçti bile 1 ay hemde
Inşallah hamile sinizdir test yapmadinizmiBenimki geçti bile 1 ay hemde
Dün yaptım negatif çıktıInşallah hamile sinizdir test yapmadinizmi
Sizli konusmayin kız burda bana ben sevmiyorum resmiyet sevmediğim biri olursa. Resmi olurum sevdim sizi bana resmi konuşmayınnnnnnInşallah hamile sinizdir test yapmadinizmi
Inşallah canım sagolasin tavsiyene uyacam❤❤İnşallah canım, Rabbim kimseye aratmasın tez zamanda müjdeli haberini al inşallah ama hiç moral bozma moral çok önemli ♥
Ne demek hayırlı geceler kuzumInşallah canım sagolasin tavsiyene uyacam❤❤![]()
Ayy ne kadar tatlısın sen çok severim böyle insanları senide sevdim❤Sizli konusmayin kız burda bana ben sevmiyorum resmiyet sevmediğim biri olursa. Resmi olurum sevdim sizi bana resmi konuşmayınnnnnn![]()
Sağol tatlim sanada hayırlı gecelerNe demek hayırlı geceler kuzum♥
Sanırım sorun şu, dan dun konuşan ablamız, özünde şunu demek istiyor; hamile kalmak istediğimiz için ister istemez vücutta belirti arıyoruz, bir sure sonra da o belirtileri vucudumuzda görmeye yaşamaya başlıyoruz. Aslinda regl belirtileri ile hamilelik belirtileri neredeyse birebir aynı, her ay sadece regl bekliyorken bile vucudumuzda farkli belirtiler yaşıyoruz. Misal bazi aylar şiddetli kasık agrisi, bazi aylar bulanti, sislik, göğüs acisi, bazi aylar gecikme, bazi aylar hic gormedigimiz bir tansiyon düşüklüğü vs. Ama ne zamanki gebelik istiyoruz, işte o zaman vücudumuzu cok daha fazla dinleyip, gördüğümüz her belirti gebelik belirtisi gibi geliyor ve kendimizi buna inandiriyoruz. Ornegin tansiyonum dustu, koku hassasiyetim var, midem bulanıyor, kasigimda agri var kizlar sizce hamile miyim diyoruz, cevap olarak da evet canm bunlar hamilelik belirtisi, hamile olabilirsin deniyor. E yalan degil, hem hamilelik, hem de aslında regl belirtileri tüm bunlar. Bu sebeple de değilsek hayal kırıklığı, ama gebeysek bakin gordunuz mu bunlari hissettim ben diyoruz. Aslında iyi dusunsek, eminim bazi aylar hic olmayacak sacma sapan regl belirtileri yasamisizdir, yani ilk defa boyle oldum gibi bsy değildir muhtemelen. Ama oyle gormek istiyoruz, oyle inanıyoruz, belirtileri internetten arastirip bildiğimiz halde burdan soruyoruz. Ben de yapıyorum aynısını. Ablamizin demek istedigi bu, ama anlatamamis, anlatmaya da calismamis zaten. Ayrica elbette herkesin belirtileri farklı olabilir, benzer noktalar da bulunabilir ve ayni kişinin farkli gebelikleri de farkli etkiler gosterebilir. Bunda hemfikir olmayan yoktur bana kalirsa. Oyle okuyunca bi fikir beyan etmek istedim dilerim hepimiz en saglikli sekilde bebeklerimize kavuşuruz❤
Tanıdıkca daha da seversinAyy ne kadar tatlısın sen çok severim böyle insanları senide sevdim❤❤
Belli oluyor zaten canim yazdin mesajlardan eminim çok sevilen birisin❤Tanıdıkca daha da seversineşimle 2 kere gittim kahve içtiğimiz yere ilkinde nesemizle seçildik 2. Kez gittim bayan bizi hatırladı neşeli çiftimiz gelmiş güzele yüzlü dye hatta halimi hatrimk sormuştu nasılsın diye sevdiriyoruz ve kendimi sevdirmeyi gittiğim her yerde de basarmiskmdir
övünmek gibi olmasin
Estağfurullah canım, anlatabildiysem ve sevdiysen ne mutluKardeşim eli öpülesi güzel insan bı olay bu kadar mı güzel anlatılır olduukca okuyasim geldi dengesizlik diz boyu o bayanda ama bu gebelik belirtileri de olabilir adet de herkes farklı şeyler yasiyo![]()
AminEstağfurullah canım, anlatabildiysem ve sevdiysen ne mutlu❤ insallah saglikla bebeğimiz olsun, hepsini guzel bir ani olarak hatirlayalim bu bekleyişlerin
![]()
bence var canım kan testi verMerhaba arkadaşlar benim adetim 19 gün geçti ama normalde de hep gecikir 2 ay gecikmişliği var. Bikaç gündür halsizim tansiyonum falan düşüyor bi test yapıyom dedim belli belirsiz çıktı ikinci çizgi bi bakar mısınız testi böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı?Eki Görüntüle 2665732 Eki Görüntüle 2665732
Söylediğiniz seyleri ben cok net anladim, fakat siz sanirim yasadiklarinizin gerginligiyle anlatmaya çalışmıyor ve insanları tersliyorsunuz. Sorun tam da burada. Söyledikleriniz yanlis degil, ancak üslup sıkıntılı, bu da sizi haksiz konuma düşürüyor. Bebeginiz var, siz kendinizi hic sıkmayın bana kalirsa, hem zor elde etmişsiniz, deger mi hic? Sağlıkla kavuşmanızi diliyorumTopluca hepinize cvp vereyim. Kimsenin üstüne karabulut gibi çöktüğüm yok. Evet 8 yıl bekledim ams hiç bir sağlık problemi bulunamadı. En iyi doktor ve profösörlerden duyduğum tek bir şey vardı. Kafana takmayı bıraktığın gün hamile kalacaksın. Bende sizler gibi burada yazılan tüm belirtileri her ay kendimde aradım. Hepsini heray yasadım. Ne bende ne eşimde hiçbir sağlık problemi çıkmadı. Artık doktorlar bile isyan etti bu kadar sağlıklı olup nasıl hamile kalamazsın! Diye. Velhasıl ne zaman ki sildim kafamdan çocuk fikrini hiçbir belirti denilen saçmalığa kafamı takmadım ozaman kendiliğinden hamile kaldım. Hemde eşimle ayrılma noktasına geldiğimiz zaman. Sizlere iyilik olsun diye kafanıza takmayın hamilelik belirtisi diye bişey yok bunu profösörler söyledi. Ki hem Türkiye hem Almanya da doktorlar aynısını söylüyor. Biz kalp atısı duyumcaya kadar dahi tam gebelik olarak görmüyoruz derler. Sizlerde kafanıza takmayın belirti aramayın dediğim için linç ediliyorum. Şaka gibi. Hem kendiniz her kadının aynı bünyesi olmadığını yazıp hemde evet belirti var sen yanlışsın diyorsanız kendi tezini kendiniz çürütüyorsunuz. Kendi kendinizi strese sokan ben değil sizziniz. Yukarıda bayan kendi yazmış aylarca belirtilere takılıp her ay hüsrana uğradım. Ne zamanki ev tasırken düşünmedim adet olacam sandım hamile olduğumu öğrendim diye kendi yazmış. Siz kendi tezlerinizi kendiniz çürütürken size bunları açık açık yazdığım için mi kötü oldum. Ayrıca eşinizle aranızı böyle insanlar yüzünden bozmaya değmez diye yazan hanfendi ne haddinize böyle bir kelime kullanıyorsunuz. Siz burada okuduklarınız yüzünden eşinizle aranızı bozuyorsanız sıkıntıyı kendinizde arayın başkalarında değil. Bu belirtilerle kesin hamilesiniz dediğimde size boşa ümit veriyor olabilirim ve siz buna tesekkür ediyorsunuz. Ama hayır belirti yok takılmayın dediğimde linç ediyorsunuz. Siz bilirsiniz burada göz büyümesi kirpik karışması gibi gebelik belirtileri var. Onları da okuyunuz. İyi geceler