- 18 Temmuz 2020
- 80
- 34
- 3
- Konu Sahibi PurpleLove35
-
Aynen canimSürekli kavge etmeyiz ya ben çok hassasım biyel konularda da niye kiziyon bu kadar der de haklı ama bende haklıyım kimsenin kimsenin keyfini bozmaya hakkı yok kim ne yasadiysa yaşar biz burda sıkıntı paylaşmak için konsuuoriz
Amin canim insallah rabbim sanada banada tüm isteyenlerde verir insallah❤❤❤❤❤Bozma bacım boşver neselen olmama ihtimaline de kendini hazirla ama olursa da nur topu gibi küçücük bı mucizen olacak nasip eder rabbim inşallah tez vakitte
Hamilesin tabiikide hayırlı olsun inşallahMerhaba arkadaşlar benim adetim 19 gün geçti ama normalde de hep gecikir 2 ay gecikmişliği var. Bikaç gündür halsizim tansiyonum falan düşüyor bi test yapıyom dedim belli belirsiz çıktı ikinci çizgi bi bakar mısınız testi böyle olup hamile olduğunu öğrenen var mı?Eki Görüntüle 2665732 Eki Görüntüle 2665732
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim olmayacak şeyin hayalini kurdurmazmisAmin canim insallah rabbim sanada banada tüm isteyenlerde verir insallah❤❤❤❤❤
3 günüm var tatlımBat tarihinize ne kadar var
Sinir bozucak hiçbirşey yok canım boşver sen böyle şeyler için kendini üzmeye eşinle aranı bozmaya hiç değmez takılma lütfenŞu an çok sinirliyim ama buraya yansıtmıyom kalkıp eşime catmaktan korkuyorum
Amin inşallahRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim olmayacak şeyin hayalini kurdurmazmis
Elinizde varsa bir tane daha normal gebelik testi yapın bat tarihlerimiz yakınmış benimde Perşembe günü hayırlı haberler alırız inşallah3 günüm var tatlım
Gitti galiba bu kadar tepkiyi görünce neşem şimdi yerine geldiSinir bozucak hiçbirşey yok canım boşver sen böyle şeyler için kendini üzmeye eşinle aranı bozmaya hiç değmez takılma lütfen
Aynen canım bende öyle yapıyorumBen çoğu zaman kardeşimle annemle konuşamadım konuları burda sizlerle konuşuyorum inan rahatlıyorum moral oluyo
Bat tarihi ne ben bilmiyorum bak meslea burda yeni şeyler de öğreniyoruzElinizde varsa bir tane daha normal gebelik testi yapın bat tarihlerimiz yakınmış benimde Perşembe günü hayırlı haberler alırız inşallah
HahhaGitti galiba bu kadar tepkiyi görünce neşem şimdi yerine geldi
Beklenen adet tarihi kuzum, bir sonraki adete uzun geliyor diğer türlüBat tarihi ne ben bilmiyorum bak meslea burda yeni şeyler de öğreniyoruz
Benimki geçti bile 1 ay hemdeBeklenen adet tarihi kuzum, bir sonraki adete uzun geliyor diğer türlü♥
Malesef yok ama yarin bi tane alıp yapcam hadi inşallah rabbim bize kimin gönlünde varsa nasip olur insallahElinizde varsa bir tane daha normal gebelik testi yapın bat tarihlerimiz yakınmış benimde Perşembe günü hayırlı haberler alırız inşallah
Ya sonuç ne peki kan testi verdiniz mi ?Benimki geçti bile 1 ay hemde
İnşallah canım, Rabbim kimseye aratmasın tez zamanda müjdeli haberini al inşallah ama hiç moral bozma moral çok önemliMalesef yok ama yarin bi tane alıp yapcam hadi inşallah rabbim bize kimin gönlünde varsa nasip olur insallah
2 hafta önce falan verdim 0.2 çıktı sabah yine gidicemYa sonuç ne peki kan testi verdiniz mi ?
Aynen canım benim bebişini hayal et sen moralini hep yüksek tutRabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim olmayacak şeyin hayalini kurdurmazmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?