- 4 Mayıs 2020
- 1.701
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.953
- 83
- 25
- Konu Sahibi PurpleLove35
-
M Mervvvveeeeeee bugün tansiyonum hep düşüktü kuzum ya oğlanı anneme gönderdim uyumuşum aramışlar merak etmişler yazık yarın doktora gidicem
Kuzum bu bety mıdır nedir adamı çığrından çıkaracak benim konuştuğum öbür grubada sardı benle kavga ediyo iki saattir hala aynı tas aynı hamam düzelmiyo ya burnunun dikine gidiyoM Mervvvveeeeeee bugün tansiyonum hep düşüktü kuzum ya oğlanı anneme gönderdim uyumuşum aramışlar merak etmişler yazık yarın doktora gidicem
Ayrıca geçmiş olsun bebeğim dikkat et kendine git yarın doktora hayırlısı olsun inşallah hakkındaKuzum bu bety mıdır nedir adamı çığrından çıkaracak benim konuştuğum öbür grubada sardı benle kavga ediyo iki saattir hala aynı tas aynı hamam düzelmiyo ya burnunun dikine gidiyo
Kuzum bu bety mıdır nedir adamı çığrından çıkaracak benim konuştuğum öbür grubada sardı benle kavga ediyo iki saattir hala aynı tas aynı hamam düzelmiyo ya burnunun dikine gidiyo
Taktı heralde o kadar çok biliyosa burda işi ne gitsin seminer versinKuzum bu bety mıdır nedir adamı çığrından çıkaracak benim konuştuğum öbür grubada sardı benle kavga ediyo iki saattir hala aynı tas aynı hamam düzelmiyo ya burnunun dikine gidiyo
Kan verdim sonuç beliyorum canımGünaydın kuzum nasıl oldun
Yılmadan bebek peşinden koşanlar diye bu grup var ordaki son konuşmalara bak bu neler diyo nelerTaktı heralde o kadar çok biliyosa burda işi ne gitsin seminer versin
Ne zaman çıkacak sonuçKan verdim sonuç beliyorum canım
Çıktı sonuçlar temiz bişey çıkmadı strestendir falan dedi ama adam gebelik testi yapmamış sinir oldum geldimKuzuum sonuç ne
Niye yapmamış e nabizinn varmı kuzumÇıktı sonuçlar temiz bişey çıkmadı strestendir falan dedi ama adam gebelik testi yapmamış sinir oldum geldim
Nasıl yapmamış yaÇıktı sonuçlar temiz bişey çıkmadı strestendir falan dedi ama adam gebelik testi yapmamış sinir oldum geldim
Var kuzum yapmamış bilmiyorum gözün aydın falan dedi heralde hamileyim dedim sonuçlar temiz dedi gebelik var mı diyince onu istememişiz artık yarın bakalım diyo delirtti bana istemiyorum dedim çıktım geldimNiye yapmamış e nabizinn varmı kuzum
Hamilesin o zmaan kuzum sakın ilplVar kuzum yapmamış bilmiyorum gözün aydın falan dedi heralde hamileyim dedim sonuçlar temiz dedi gebelik var mı diyince onu istememişiz artık yarın bakalım diyo delirtti bana istemiyorum dedim çıktım geldim
Valla anlamadım durduk yere tansiyon neden düşer baktın netten tansiyon düşüklüğüne gebelik belirtisi yazıyo oğlumda da düşerdi ama ne bileyim anlamadım bu işi test alcak eşim bidaha bakcam bakalımHamilesin o zmaan kuzum sakın ilpl
Sen sakin ol yarın bi daha git kuzum gözün aydın demisse vardır mutlaka mad önce de düşüyordu tansiyonun bu daha baktırValla anlamadım durduk yere tansiyon neden düşer baktın netten tansiyon düşüklüğüne gebelik belirtisi yazıyo oğlumda da düşerdi ama ne bileyim anlamadım bu işi test alcak eşim bidaha bakcam bakalım
Bakalım kuzum bu ay kurbandan dolayı biraz sıkışığız yarın gidemem de olmadı devlete giderim randevu alıpSen sakin ol yarın bi daha git kuzum gözün aydın demisse vardır mutlaka mad önce de düşüyordu tansiyonun bu daha baktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?