• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim kızlarr acill

M Mervvvveeeeeee bugün tansiyonum hep düşüktü kuzum ya oğlanı anneme gönderdim uyumuşum aramışlar merak etmişler yazık yarın doktora gidicem
M Mervvvveeeeeee bugün tansiyonum hep düşüktü kuzum ya oğlanı anneme gönderdim uyumuşum aramışlar merak etmişler yazık yarın doktora gidicem
Kuzum bu bety mıdır nedir adamı çığrından çıkaracak benim konuştuğum öbür grubada sardı benle kavga ediyo iki saattir hala aynı tas aynı hamam düzelmiyo ya burnunun dikine gidiyo

Kuzum bu bety mıdır nedir adamı çığrından çıkaracak benim konuştuğum öbür grubada sardı benle kavga ediyo iki saattir hala aynı tas aynı hamam düzelmiyo ya burnunun dikine gidiyo
Ayrıca geçmiş olsun bebeğim dikkat et kendine git yarın doktora hayırlısı olsun inşallah hakkında

Valla anlamadım durduk yere tansiyon neden düşer baktın netten tansiyon düşüklüğüne gebelik belirtisi yazıyo oğlumda da düşerdi ama ne bileyim anlamadım bu işi test alcak eşim bidaha bakcam bakalım
Sen sakin ol yarın bi daha git kuzum gözün aydın demisse vardır mutlaka mad önce de düşüyordu tansiyonun bu daha baktır

Back