Hamile miyim değil miyim bilmiyorum...yardim edin lütfen

Evet olabiliyormuş böyle şeyler senin konunla öğrenmiş oldum.

3 ay bekleme tavsiyesinde ben de bulundum ama beğenmedi konu sahibi kendisi çok beyinli olduğu için bizim beynimizi de beğenmiyor
O zaman yallah beyinli başka forumlara Bunlar sevişmeyi bilir, spermin ne şartlarda yumutayı dölleyeceğini bilmez. Bir de beyinden bahsederler

O zaman yallah beyinli başka forumlara Bunlar sevişmeyi bilir, spermin ne şartlarda yumutayı dölleyeceğini bilmez. Bir de beyinden bahsederler
Okurken midem bulandı zaten. Ayıp ya kimse kimseyi tanımıyor diye bu kadar ayrıntıya girmek de nedir. Canı anlatmak istedi herhalde Allah ıslah etsin ne diyim.

Belliki söylersen buluyorum sizler nasil bilip bilmeden Fake diyorsunuz!!! Cünki öyle değil ve hakaret etmedim2 kimseye önce hakaretin ne oldigu ögrenin.her cevaba saygim var Ama Fake olsam kendimi bu kadar ifade etmezdim !!!

Yanı bi ata sözü var. Cuk oturur. Ama yapmicam.

1.cinsi

Illlk defa konu acıyor olmanız bu şekilde sanki sex hikayesi yazar gibi detay vererek anlatabileceginiz anlamına da gelmiyor. Çok fazla detay. Burda bu konuyu daha yüzeysel anlatabilen çok insan vardı. Keşke okuysaydiniz bi kaç tanesini.

Ve üstünden 6 ay geçmiş. Sürekli bi şeyleri kafasina takan insanlar genelde araştırmacı olurlar. 6 aylık hamilelik yazınca karnı burnun da resimler çıkıyor ilk sayfada. Bence konuyu kapattirin. Tepki alacaksınız.

Şimdi herkes göremez ama akşam buralar curcunaya döner.

NOT#söylemeden edemicem su atasözünu.

Yiyemicen.... altına yatmican* derler.

Yapma bi daha. 2.ciye kesin hamile kalırsın.

Belliki söylersen buluyorum sizler nasil bilip bilmeden Fake diyorsunuz!!! Cünki öyle değil ve hakaret etmedim2 kimseye önce hakaretin ne oldigu ögrenin.her cevaba saygim var Ama Fake olsam kendimi bu kadar ifade etmezdim !!!
Size nerde fake demişim, lütfen alıntılayın hem de hemen

Şaka mı.. Nasıl bir cahillk bu

şaka gbi

İlahi konu sahibi.
Elleşmeyle hamile olunmaz yavrum
Kusura bakmada bu konu gerçekten fake kokuyor. Fake değilse salaksın net ay tutamadım kendimi

Biz evli barkli kac aydir ugrasiyoruz olmuyor siz kiyafetle kalmissiniz bravo buyuk basari

Şaka mı ? Kaç yaşındasın? Doktora inanmadın burda tanımadığın insanlaramı güveniceksin?

Şimdi kardeş 182 yi arıyorsun psikiyatr randevusu alıyorsun. Eğer gerçekten konun doğruysa. Yalansa kendine bir meşgale buluyorsun. Ömrünü böyle saçma sapan işlerle geçirme.

Eğer üşüdüğünüzde size ceketini verdiyse, bir de öptüyse, ağzından ya da ceketinden spermler size geçmiş olabilir. Bence bu kadar kaygılanmanızda hamilelik hormonlarından. Bence de gizli hamilelik. İyi beslenin dikkat edin bebişe zeval gelmesin.

sperm, klitoris , zevk suyu her boku biliyosun, ayrıca sevgilinin eline gelen sıvının beyaz olduğunu nerden biliyosun. Elbiseliyken nasıl gördünüz beyaz olduğunu. Bi hamileliğin ne olduğunu mu bilmiyosun? Tebrik ederim çok eğlenceli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…