Hamile miyim değil miyim bilmiyorum...yardim edin lütfen

Bu şekilde hamile kalırsan bence seçilmiş insansın demektir.
Hz Meryem'den sonra bir ilk olmuş olursun.
Olur da çocuk sahibi olursan mutlu ol yani, kıyamet dönemi geleceği söylenen Mesih'in annesi sen olacaksın daha ne olsun.

He anladık çıplak değildiniz bir kere yazılınca anlıyoruz halbuki:işsiz:
Ayrıca klitorisin yanına (dil) diye açıklayan, zevk suyu olsun sperm olsun bilgisi olan biri nasıl olur da spermin havayla temas edince etkisiz kaldığını bilmez hayret :KK51:

2 buçuk yıllık evliyim ilişkiyi birde böyle kıyafetlerle deneyelim belki bu sefer hamile kalırım normal yollarla olmuyor çünkü anormali lazım bize :halay:
Aa yok kıyafetlerle değil eşinize "hayatım bi el sür de çocuk deneyek beh" demeniz gerek konu sahibinin mantığına göre :KK45:

Parmagindan mi boşalmış? Kilitoristen rahme açılan bir yol mu varmış ? İkiniz de mutant olmalısınız. Bu durumda doğacak çocuk da bu dünyaya ait değil. Selam olsun size seçilmişler. Şüphesiz ki uç ay sonra dünyayı kurtaracak bir çocuk doğacak.

Ben küçükken doğumun göbek deliğinden yapıldığını, bebeğin oradan çıktığını düşünürdüm bakın küçükken diyorum. Siz şu yaşınızda 'sürtünmesiz' öpüşerek bebek olacağını düşünmüyorsunuz sanırım :KK31:

Eğer üşüdüğünüzde size ceketini verdiyse, bir de öptüyse, ağzından ya da ceketinden spermler size geçmiş olabilir. Bence bu kadar kaygılanmanızda hamilelik hormonlarından. Bence de gizli hamilelik. İyi beslenin dikkat edin bebişe zeval gelmesin.

sperm, klitoris , zevk suyu her boku biliyosun, ayrıca sevgilinin eline gelen sıvının beyaz olduğunu nerden biliyosun. Elbiseliyken nasıl gördünüz beyaz olduğunu. Bi hamileliğin ne olduğunu mu bilmiyosun? Tebrik ederim çok eğlenceli.
Dogru dürüst okusaniz Boyle olmadigini anlardiniz ! Bu yüzden detayli yazdim nasil insanlaesiniz ya anca yargılamak!!! Kiyafetler varken o fermuar acilamiyor değil mi dogru! Üzerimde esyalar vardi Ama bir ara işte kiyafetlerin icinden girerek vajinama dokundu!!!! Kafama bu yüzden takiyorum iste Ama sizler anca yargilayin baska bsy değil bin pisman ettiniz insani!!!! Yardiminiz yok ozaman yazmayin asil eglence arayanlar sizlersiniz!!!

Bu konu buraya mı ait bilmiyorum, eğer yanliş bir yere açmıssam kusura bakmayın ve doğru olan yere iletilebilinirse sevinirim. Ilk defa yaziyorum buraya, belkide gerçekten dertleşmeye çok ihtiyacım var çünki yapayalnızım..Apaçık yazdim bazı şeyleri başka türlü içim rahat etmez...ayyy kötümü yaptim ki onuda bilmiyorum...ne yapacagimi bilmiyorum...:KK43:
Öncelikle şunu demek istiyorum herşeyi çoookkk kafasına takan birisiyim Malesef.. şuanda da zor günler geçiriyorum, içime atıyorum ölüyorum sanki...Erkek arkadaşımla 11.4.17 de bir cinsel yakınlaşmamız oldu Ama kiyafetliydik, arabadaydık...erkek arkadasimin kiyafetleri hep üzerindeydi ve hiç çıkarmadı..Eliyle cinsel organini hiç ellemedi, yanımda boşalmadı bile - HIÇ BOŞALMA OLMADI YANIMDA !!! HEP KIYAFETLERI ÜZERINDEYDI VE BENIMDE KIYAFETLERIM ÜZERIMDEYDI! NE ERKEK ARKADASIM CINSEL ORGANINI ELLEDI, NE DE BEN ONUN CINSEL ORGANINI ELLEDIM, HIC CINSEL ORGANI ELLEME OLMADI VE ONUN CINSEL ORGANI BENIM VAJINAMA DEGMEDI, GIRMEDIDE YANI CINSEL ILISKI FALAN YASAMADIK VE CINSEL ORGANLARIMIZ BIRBIRINE DEGMEDI ÇIPLAK BILE DEGILDIK! sadece bir ara benim pantolomunun içinden girip klitorisimi (dil) okşadı parmağı ile yani canli canli okşadı ve dedi beyaz bir akıntı var diye Ama sanirsam benim akintimdi...aradan zaman gectikten sonra ona sordum benim yanima gelmeden önce veyahut bana dokunmadan 10 dk önce bosaldin mi yada sıvı varmiydi diye- hayir yoktu bosalmadim dedi ve sivida yoktu dedi, işten cikinca ellerimi yikarim dedi..ama ben yinede acaba diyorum parmagindan yanima gelmeden önce bosaldiysa ve yahut cinsel organini ellediyse birsey kalmismidir diye kuruntu yapiyorum, yada lavaboya gidip bir sey bulastiysa diye kuruntu yapiyorum (sperm, zevk suyu falan)...Çok korkuyorum...hemde çok..
10.10.17 de kadin doktoruna gidip ultrasona girdim test falan yaptirmadim, aradan 6 ay gecmis dedi Doktor eğer bir sey olsaydi muhakkak görürdüm dedi hamile falan degilsin dedi...azda olsa rahatladim Ama yinede kuruntu yapiyorum...sizce hamile olamam değil mi? Lütfen yardim edin derdimi anlayin...cok kötüyüm....en cok o sivi korkuttu sanirsam Beni Ama ultrasonda bir sey cikmadi Doktor resmen görürdüm dedi eger bir sey olsaydi dedi..

Not: her ay adet oluyorum gecikme falan yok cok sükür, 4.cü aydan buyana 6 kere adet oldum simdi bu ayı bekliyorum bakalim..

Yazarsaniz çok sevinirim...

Doğuma az kalmış hayırlı olsun.ya sacmalamayin az mantık çalışsın.kardesim ten tene deymemis ne zevk suyu ne hamileliği..böyle olsa o zaman ortalık yaşça kucuk-kucuk annelerden geçilmez..öyle kolay mı hamile kalmak,dalga geçiyor olmalısın

Fakeyse kapansın konu.

Yine de her ne olursa olsun konu sahibi açık açık yazmış midem bulandı ama yorumlarda bı okadar mide bulandırıcıydi.

Dalga geçmek insanı yüceltmez !!

Konu sahibi sizde psikolojik destek alın. Hamile olmanız imkansız.
Sorunlarınız tamamen takıntılarla ilgili.
Gidin tedavi olun.

Parmagindan mi boşalmış? Kilitoristen rahme açılan bir yol mu varmış ? İkiniz de mutant olmalısınız. Bu durumda doğacak çocuk da bu dünyaya ait değil. Selam olsun size seçilmişler. Şüphesiz ki uç ay sonra dünyayı kurtaracak bir çocuk doğacak.

Parmağından mi boşalmış kısmına cok güldüm. Buralar beni bozdu nelere gülüyorum yahu neler okuyorum. :skandal:

Kesin hamilesin tövbe yarabbim 6 aylik olurdu hamile olsaydım hatta adetinle 7 apaçık fakr bu konu yoksa bu kadar salakça soru olamaz

Fakeyse kapansın konu.

Yine de her ne olursa olsun konu sahibi açık açık yazmış midem bulandı ama yorumlarda bı okadar mide bulandırıcıydi.

Dalga geçmek insanı yüceltmez !!

Konu sahibi sizde psikolojik destek alın. Hamile olmanız imkansız.
Sorunlarınız tamamen takıntılarla ilgili.
Gidin tedavi olun.
Nasil yazmamı beklerdiniz ALLAH ASKINA! baska türlü yazsam bu sefer yine sorular gelecek iste su oldu mu bu oldumu diye anca hep bir sey bulun! Sizler kesin caniniz SIKILAN KISILERSINIZ YÂ

İç çamaşırım varken sevgilimle sürtünerek bir şeyler yaşadık hamile miyim? İçerikli konularda daha makuldu. Olmamış bu.

Konu nasil kapaniyor bilmiyorum, Ama ALLAH askina kapansin bu actigim konu...bu kadar dalga geçecek alaya alinacagini düsünmemistim nerden actim bin pismanim artik kina yakarsiniz o dalga gecenler! Fake degilim bu bir gercek Ama Bazıları kadar acimasizda degilim bu da bir gercek!!! Yardim edenler teşekkür ederim! KONU KAPANSIN LÜTFEN! NASIL KAPANMASI GEREKTIĞINI BILMIYORUM CAHILIM ÇÜNKI!!!

X