Hamile miyim değil miyim bilmiyorum...yardim edin lütfen

Kiyafet ustundeyken dili yok parmagi beyaz akintiya nasil degdi ya hic bisekilde ten temasi yoktu hani?

arkadaslar bizim unuversitede bir kiz vardi oda bir gun sevgilisiyle opusmus geldi bana anlatti korkuyla ben hamile kalirsam aileme ne dicem diye o kadar cok gulmustum ki ama oylerde var ne yapcaz arkadaslar biz o zaman arka arkaya dogirmamoz lazim

hahahah

cinsel yakınlaşma bu olmuyor yalnız cinsellik ne iyice bir araştırmanızı tavsiye ederim inşallah yaşınız küçük değildir. adet oluyorsun doktora gidiyorsun hala neden konu açıyorsun tabiki değilsin. böyle basit bir şeyle hamile kalınmaz eğer yaşın küçükse ki bana öyle geldi uzak dur böyle şeylerden.

Cahillik.com başka bisey demiyorum
Bilmeyeceginiz işlere girmeyin bi zahmet kendinizi güldürmeyin......

Muhtemelen ikiz hamilesiniz çünkü aynı böyle oluyor hem elleme olmuyor hem her ay düzenli adet görülüyor ve ultrasonda da çıkmıyor kesinlikle. Müjdemi isterim bu ikiz hamilelik.

keşke tam sevişseydiniz

Ya anlamıyorum bu kadar dert ediyosun bu kdr önemli bazı şeyler senin için niye yapiyosun üstelik bide açık açık yazmissin bizene senin sevgilinin bilmemneyinden senin bilmemneyinden ne kdr çirkin bu sanki seks hikayesi yaziyosun edep yahu edep gitmissin kadın dogumcuya sorman gerekene anlatman gerekene cvbini almissin şimdi buraya bu üslupla anlatmak niye dertlesmeye ihtiyaci varmismis he hamilesin yarın bigun dogurursun hayret bişi yaaa

Yahuuu yapmayin piskolojikmen cok cöktüm zaten panik ataklarim bile basladi bastada belirttim her seyi kafama takarim insan vie yardimci olmaz mi nasil dalga gecebiliyorsunuz ya kafama takiyorum herseyi ..
o zaman niye yaptın? vaktin varsa rahatlayana kadar haftada bir doktora görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…