Amin canım Allah hepimizin gönlüne göre versin. benimde bu ay 7. ay inşallaaahh tutar bende buraya yazarım gerçekten kk da güzel bir pozitif enerji var hergün okuyorum. hamileliğin ilk zamanları adet sancısı benzeri ağrılar olurmuş o yüzden korkma ve en kısa sürede doktora görün canım, Allaha emanet ol hamilelerin duası kabul olur nolur bana da dua et
Benimm yahuuuu bak hatırlamışsın imzadannkeleş oldumm zatenn
Ne utanacan kuzumm ne güzel bir haber bu biliyonmuuteyze oluyoz yaaaa
evet ablam yaaa teyze oluyoruzzzzzzzzzz inşallah yanılmayız bu sefer
azelya çok sevindim kuzum allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
harika bi haber bu gözün aydın tatlım
Etmem mi hele bi garantilensin ederim tabi
Unutur muyum hiçUtanıyorum işte bi de değilsem diye :26:İnşallah olursunuz teyze kendim için istiyorsam neyim
Aminnnnnnn kankam aminnn çok dua ettik inşallah sonuna gelmişizdir.
Amonra teşekkür ederim onaylıyorsun yani sen deBi inanabilsem bi inanabilsem o zaman daha kocaman teşekkür edicem
bayanlar merhaba sitede yeniyim adet düzensizliği var bendede hastalanmadım agrım var ama hastalıgım gelmedi düzenleyici:78: bilgiler varmı tecrube yaşayanlar bana yardımcı olun lütfen hayıt otunu ve civan perçemini içiyorum 4 gündür daha bir belrti yok agrım var sadece hafiften
anneler hissedermiş kuzum
sen bu bebişi çok istiyodun şimdiye kadar
hangi ay bu kadar heyecanlandın çoşkuyla paylaştın
ama bu ay başka
çünkü cünyir azelya artık senin göbüşünde
Etmem mi hele bi garantilensin ederim tabi
Unutur muyum hiçUtanıyorum işte bi de değilsem diye :26:İnşallah olursunuz teyze kendim için istiyorsam neyim
Amonra teşekkür ederim onaylıyorsun yani sen deBi inanabilsem bi inanabilsem o zaman daha kocaman teşekkür edicem
azelya senin avatar resmin değişmiş sanırım seni isminden hatırladım. nerde hatırlamıyorum ama topicte denk geliyordum sana. kan testini yaptır ve güzel haberi kesinleştir.
bende heyecan yaptım şimdi.
Aaaa dimii ben bunu düşünmedim hiç, niye bu ay böyle gaza geldimBu smiley ı kullanmak istiyorum artık, yarın gidebilirim teste dua edin olur mu Beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim
Hepimiz halvetüzdiye diyee bebek geliyor bakkk
canım kan testini ne zaman yaptırmayı düşünüyosun hemen yaptıramaz mısın bende merak ettim valla:)
Kabul ediyorsun yani bana gaz verdiğini, yelek örcem dedin verdin gazı, teyze olcam dedin verdin gazıbenim yüzüme olabilirmi
Allah iyiliğini versin, tüm stresim gitti kahkahayla
İşyerimdeyim, ancak yarın sabahArkası yarınlı dizi gibi oldu
Hatunları gaza getirdin tabiii halvet olacaz diyeee
Kabul ediyorsun yani bana gaz verdiğini, yelek örcem dedin verdin gazı, teyze olcam dedin verdin gazı
Aaaa dimii ben bunu düşünmedim hiç, niye bu ay böyle gaza geldimBu smiley ı kullanmak istiyorum artık, yarın gidebilirim teste dua edin olur mu Beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?