"hamile miyim dedim, EVET dediniz"

Etmem mi hele bi garantilensin ederim tabi
Benimm yahuuuu bak hatırlamışsın imzadann keleş oldumm zatenn

Ne utanacan kuzumm ne güzel bir haber bu biliyonmuu teyze oluyoz yaaaa

Unutur muyum hiç Utanıyorum işte bi de değilsem diye :26:İnşallah olursunuz teyze kendim için istiyorsam neyim
evet ablam yaaa teyze oluyoruzzzzzzzzzz inşallah yanılmayız bu sefer

Aminnnnnnn kankam aminnn çok dua ettik inşallah sonuna gelmişizdir.

azelya çok sevindim kuzum allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
harika bi haber bu gözün aydın tatlım

Amonra teşekkür ederim onaylıyorsun yani sen de Bi inanabilsem bi inanabilsem o zaman daha kocaman teşekkür edicem

bayanlar merhaba sitede yeniyim adet düzensizliği var bendede hastalanmadım agrım var ama hastalıgım gelmedi düzenleyici:78: bilgiler varmı tecrube yaşayanlar bana yardımcı olun lütfen hayıt otunu ve civan perçemini içiyorum 4 gündür daha bir belrti yok agrım var sadece hafiften

anneler hissedermiş kuzum
sen bu bebişi çok istiyodun şimdiye kadar
hangi ay bu kadar heyecanlandın çoşkuyla paylaştın
ama bu ay başka
çünkü cünyir azelya artık senin göbüşünde

canım bende papatya çayını ve maydanozu denedım gercekten işe yarıyor

azelya senin avatar resmin değişmiş sanırım seni isminden hatırladım. nerde hatırlamıyorum ama topicte denk geliyordum sana. kan testini yaptır ve güzel haberi kesinleştir.
bende heyecan yaptım şimdi.

anneler hissedermiş kuzum
sen bu bebişi çok istiyodun şimdiye kadar
hangi ay bu kadar heyecanlandın çoşkuyla paylaştın
ama bu ay başka
çünkü cünyir azelya artık senin göbüşünde

Aaaa dimii ben bunu düşünmedim hiç, niye bu ay böyle gaza geldim Bu smiley ı kullanmak istiyorum artık, yarın gidebilirim teste dua edin olur mu Beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim

Hepimiz halvetüz diye diyee bebek geliyor bakkk

canım kan testini ne zaman yaptırmayı düşünüyosun hemen yaptıramaz mısın bende merak ettim valla:)

azelya senin avatar resmin değişmiş sanırım seni isminden hatırladım. nerde hatırlamıyorum ama topicte denk geliyordum sana. kan testini yaptır ve güzel haberi kesinleştir.
bende heyecan yaptım şimdi.

Evet değişti canım, hoplayan zıplayan şeyler vardı, kafasını yere vuran tavşan ve sümüklü bi çocuk vardı bi keresinde
Ben perşembe gidecektim adetim geciksin biraz diye ama sanırım dayanamıcam yarın gidicem:18:

tamam hatırladım şimdi. sümüklü oğlan vardı ıyyyyyyyyk!
bu daha şeker olmuş.

Kabul ediyorsun yani bana gaz verdiğini, yelek örcem dedin verdin gazı, teyze olcam dedin verdin gazı

tamam ediyorum işte ama bak ben hiç bu zamana kadar sana demedım dımı yelek örücem dıye bak bu ay ne olduysa yünleri aldım başlıyorum dedım demekki allah söyletti ben ne yapıyım asyaaaaaaaaaaaaa geliyorrrrrrrrrrrrrrrrr

Aaaa dimii ben bunu düşünmedim hiç, niye bu ay böyle gaza geldim Bu smiley ı kullanmak istiyorum artık, yarın gidebilirim teste dua edin olur mu Beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim

6. his işte
testen sonra kk nın en uzun halayını çekeriz burda
40 pare top atışları eşliğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…