bende kk daki topik deneyimlerimden yorum yapıyım bence hamilesin
bencede hamilesin canım.ama idrarr testleri çok güvenilir değil bariz çift çizgi görüp kan tahlilinde hamile olmayan arkadaşlarımız olmuştu .kan verirsen hemen belli olur zaten ikinci cizgi mevcut.
Ben daha şoktayım, emin değilim onun için benim belirtilerim yanlış olabilir ama söliyim yinede.Şu an bel ağrısı, sık tuvalete çıkma, göğüslerde acıma var:26:Belirti midir bilmiyorum ama herkes yazlıklarla gezerken ben işyerimde boğazlı kazakla oturuyorum, üşüyorum.
çok tebrik ederim arkadaşım ve bütün hamile arkadaşlarıda tebrik ediyorum, bende yumurtlama günüme göre çalışma yapmaya gayret ettim yumurtlma testlerinden almıştım onlardan baktım,geçen hafta 20si yumurtlama günümdü o günden sonra sol kasığımda tuhaf bir batma var ama bu kadar erken belirti olmaz heralde bilmiyorum ki :18: inşallahh burası uğurlu gelir bana bende hamile kalırımsen ne kadar süredir bebek istiyordun kacıncı ayda oldu?
bende bir anne olarak yorum yapayım hamilesin canım. tebrik ederim.
aş ermen için erken ama belirti olarak halsizlik,uyuma isteği, göğüslerde acıma vs. sayabilirz. henüz bir kaç haftalık olabilir. mide bulantın henüz başlamaz.
bende bir anne olarak yorum yapayım hamilesin canım. tebrik ederim.
aş ermen için erken ama belirti olarak halsizlik,uyuma isteği, göğüslerde acıma vs. sayabilirz. henüz bir kaç haftalık olabilir. mide bulantın henüz başlamaz.
çok tebrik ederim arkadaşım ve bütün hamile arkadaşlarıda tebrik ediyorum, bende yumurtlama günüme göre çalışma yapmaya gayret ettim yumurtlma testlerinden almıştım onlardan baktım,geçen hafta 20si yumurtlama günümdü o günden sonra sol kasığımda tuhaf bir batma var ama bu kadar erken belirti olmaz heralde bilmiyorum ki :18: inşallahh burası uğurlu gelir bana bende hamile kalırımsen ne kadar süredir bebek istiyordun kacıncı ayda oldu?
inşallah canım güzel haberlerle dönersin.Evet doğru söylüyorsun,benim korkum da o..Şimdi sevinip kan tahlili sonucunda hüsran yaşamakAma mecbur perşembe sabahı gidicem kan tahliline
Ayyyy yesinler seninnn deneyimini emiiiii
inşallah canım güzel haberlerle dönersin.
ama benim idrar testimde böyleydi.adetime 6 gün ve 5 gün kala yapmıştım.sonra 5. gün yaptığımda gidip kanda vermiştim 35 çıkmıştı .inşallah seninde çıkar belirtilerinde mevcut zaten.
kızlar hamilelik belirtilerinizi yazarmısınız ? ilk belirtiler ne oluyor
Azelyacım çok sevindim canım yaa bugün duyduğum 2.hamilelik haberi busağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebeğini tebrik ediyorum güzel kardeşim
İnşallah Allah gönlüne göre verir, senin benim tüm isteyenlerin.Benim 5-6 ay kadar oldu.Ama yumurta takibi felan yapmadım,sadece korunmayı bıraktım,gerçi zaten Allaha emanet korunuyorduk
Benim de kasık ağrılarım var, korkuyorum ya hastalanırsam diye :26:İnşallah uğurlu gelir canım.
ank06 mı la buİmzası yabancı değil
Amin canım inşallah, peki yine de hastalanmana yakın ya da günün geçtikten sonra da olcakmış gibi kasık ağrısı oldu mu? Bu arada hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin Allah canım
Anam dur utanıyorum daha inanmıyorum kiİnşallah doğrudur inşallah alırım valla kucağıma sağol canım benim
Benimm yahuuuu bak hatırlamışsın imzadannkeleş oldumm zatenn
Ne utanacan kuzumm ne güzel bir haber bu biliyonmuuteyze oluyoz yaaaa
evet ablam yaaa teyze oluyoruzzzzzzzzzz inşallah yanılmayız bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?