Ayy canım benim Gözünaydın, çok sağol yorumun için, peki ne kadar geciktikten sonra yaptın testi?Dün benimkide aynen böyle çıktı hastaneye koşturdum..
5 haftalık hamileymişim..
Dün benimkide aynen böyle çıktı hastaneye koşturdum..
5 haftalık hamileymişim..
tatlım benim hamilesinnn tebrik ederimm
Kalbime inecektatlım benim hamilesinnn tebrik ederimm
ayyy gercektenmı zuzum yaa sevınelımmı dıyorsun ayy üzülmesin kankam dıye sevınemıyorumda bak sana guvenıp baslıyorum sevınmeye
Kalbime inecekİnşallah, inşallah öyledir melike
Ben daha başlayamadım kanka
öle kuzum inankiii bana benimki daha hafif belliydi artık düşün yani
Ayy canım benim Gözünaydın, çok sağol yorumun için, peki ne kadar geciktikten sonra yaptın testi?
ayyy gercektenmı zuzum yaa sevınelımmı dıyorsun ayy üzülmesin kankam dıye sevınemıyorumda bak sana guvenıp baslıyorum sevınmeye
Kalbime inecekİnşallah, inşallah öyledir melike
Ben daha başlayamadım kanka
benimde adetime 4 gün kala çok silik çizgi çıkmştı.ben 3 faRklı test yaptım hepsi aynı çıktı.heyecandan neredeyse kalbime inecekti.hemen ertesi gün kan testi yaptırdım ve Allahıma şükür hamileyim.hala inanamıyorum.benim testin üzerinde silikte çıksa pozitif olarak değerlendirilir diyordu.yani tebrikler
benimde adetime 4 gün kala çok silik çizgi çıkmştı.ben 3 faRklı test yaptım hepsi aynı çıktı.heyecandan neredeyse kalbime inecekti.hemen ertesi gün kan testi yaptırdım ve Allahıma şükür hamileyim.hala inanamıyorum.benim testin üzerinde silikte çıksa pozitif olarak değerlendirilir diyordu.yani tebrikler
tatlim hamilesinnnnbenimde adetime 4 gün kala böle cikti sonra 4 haftalik hamile oldugumu ögrendimmm simdi 16+1 oldum cok sükürrrr.kendine dikkat et bu zamanlar önmeli
kızlar hamilelik belirtilerinizi yazarmısınız ? ilk belirtiler ne oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?