Bende izledim o videoyu yanlıştır herhalde dedim şeker niye köpürsün ama bi çok yerde erimezse pozitif yazıyo ben bilmem erimedi 9 ay sonra o şeker fabrkasının leylekleri çocuğumu getirsin
Kızlar yardım edin ya kafayı yiycem bende ailik çizgi çıktı ertesi gün aynı markayla bi daha erken gebelik testi yaptım onda silik çizgi bile çıkmadı ama ben hala bi tuhafım psikolojik olabilir mi adetime 2 gün kaldı beyaz akıntım dahada arttı normalde kuru olurdum adetim yaklaşınca
Kızlar yardım edin ya kafayı yiycem bende ailik çizgi çıktı ertesi gün aynı markayla bi daha erken gebelik testi yaptım onda silik çizgi bile çıkmadı ama ben hala bi tuhafım psikolojik olabilir mi adetime 2 gün kaldı beyaz akıntım dahada arttı normalde kuru olurdum adetim yaklaşınca
Kızlar bugün benim adet günüm gelen giden yok ama hayatımda yaşamadım bi bel ağrısı sol kasıktan rahme vuran bir ağrı göğüs sızlaması ve aşırı bi halsizlik var biliyosunuz ilk yaptım testte silik çizgi çıktı 2.de silik çizgi bile çıkmadı ama o zaman adete 5 gün vardı napsam hiç bilemiyorum bi kaç gün daha beklesem mi