O gögüs hassasiyeti dedikleri şey o mu?
Benim de göğüs ucuna dokununca ağırıyor ama öyle dayanamayacak bi ağrı değil.
Sadece dokununca
O gögüs hassasiyeti dedikleri şey o mu?
Benim de göğüs ucuna dokununca ağırıyor ama öyle dayanamayacak bi ağrı değil.
Sadece dokununca
Benimde öyle bugün idrar testi yaptım sanki silik ama ben mi öyle görüyorum bilemedim sizce
Ben her ayın ikisinde adet oluyordum bu ay iki gün gecikti dördünde oldum ama normal bir adet gibi değildi sadece peçeteyle sildiğimde kahverengine dönük bir renk geliyordu ve bitti biçtiğinden beri kasığımda sürekli bir sancı var ve kokulara karşı çok hassas olmaya başladım acaba hamilemiyimMerhaba herkesde farkli olabilir.. Ben mesela dururken sizi vardi Ama en cok sütyensiz egildigimde fln sallanirken agridi, (ki büyük bile degiller 75 B giyiyorum) o aralaar anladim ki hamileyim.. Su an 4+1 haftalik
Bugün de hic bisey yoktu mesela sadece Artik cok az daha büyüyüp sertlestiler
Ben her ayın ikisinde adet oluyordum bu ay iki gün gecikti dördünde oldum ama normal bir adet gibi değildi sadece peçeteyle sildiğimde kahverengine dönük bir renk geliyordu ve bitti biçtiğinden beri kasığımda sürekli bir sancı var ve kokulara karşı çok hassas olmaya başladım acaba hamilemiyim
Yapmaya korkuyorum ben polikistik over hastasıyım bu seferde negatif çıkar diye çok korkuyorumAdet sökülmemisse tam olarak o belki yerlesme kanamasiydi? Test yapmayi erteliyormusun gelecek adet tarhihine kadar?? Ben olsam simdiye kDar 10 Kere yapmistim. Yaparsan haber ET CANIM
Yapmaya korkuyorum ben polikistik over hastasıyım bu seferde negatif çıkar diye çok korkuyorum
Bence pozitif cnm tebrikler
Bence pozitif cnm tebrikler
Benim oğlumdada böyle çıkmıştı ertesi gün koyulaşmıştıAllah razı olsun bütün arkadaşlarım şizofrene bağladın diyo ağlıycaktım nerdeysen bi ben görüyorum diye
Benim oğlumdada böyle çıkmıştı ertesi gün koyulaşmıştı
Benim pek belirtim olmadı ama karnımın üstüne yatamazdım mesela ağrırdı. Göğüs ve batma durumu bende öğrendikten sonra oldu . Birde test yapmadan 2-3 gün önce pembe lekelenme olmuştu ama ben adet olacağımı sandım.Senin belirtilerin nelerdi canım
Benim pek belirtim olmadı ama karnımın üstüne yatamazdım mesela ağrırdı. Göğüs ve batma durumu bende öğrendikten sonra oldu . Birde test yapmadan 2-3 gün önce pembe lekelenme olmuştu ama ben adet olacağımı sandım.
var cizgi sanki yerinizde olsam kan testi yaptirirdim hemen
var cizgi sanki yerinizde olsam kan testi yaptirirdim hemen
Bunlar olabiliyor cnm evetBende lekelenme olmadı ama belim sırtım kasıklarım çok ağrıdı şuan alt karında ağrı var bi de su gibi yapışkan olmayan bi akıntım oluyo ara ara göğüslerimde şişti hafif bi ağrı var ateş basmalarım oluyo ara ara bi de iki gündür aşırı bi iştah açılması
iliskinin ustunden degil de yumurtlama gununun ustunden gecen gun onemli . idrarda ciktiysa kanda da cikar sonuc kesinlesir :)İlişkinin üzerinden 10 gün geçti bugün tam ama ilşki sonrasındaki günlerde ağrım hassasiyetim başladı diye yaptım bunu hala devam ediyo inşallah hamişimdir azcık daha sabrediyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?