Hamile miyim ? Batman ba

Snanee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2018
31
3
1
Göğüs ucuna bastırınca ağrı oluyor daha önce var mıydı farkında değilim ve çevresi koyulaşıyor. Ara ara baş dönmesi var 1 kere sağ kasığımda batma oldu. Adete 3 gün var hiç olacak gibi değilim. Bunlar belirti mi ????

Olabilir. Adet belirtisiyle hamilelik belirtisi birebir aynı hemen hemen.. inşallah hamilesindir.

O gögüs hassasiyeti dedikleri şey o mu?
Benim de göğüs ucuna dokununca ağırıyor ama öyle dayanamayacak bi ağrı değil.
Sadece dokununca

Sadece dokununca

Merhaba herkesde farkli olabilir.. Ben mesela dururken sizi vardi Ama en cok sütyensiz egildigimde fln sallanirken agridi, (ki büyük bile degiller 75 B giyiyorum) o aralaar anladim ki hamileyim.. Su an 4+1 haftalik
Bugün de hic bisey yoktu mesela sadece Artik cok az daha büyüyüp sertlestiler

Sadece dokununca

Benimde öyle bugün idrar testi yaptım sanki silik ama ben mi öyle görüyorum bilemedim sizce

Eklentiler

• AACF9737-7419-4405-9EDE-8E6F61697E23.jpeg
    20,6 KB · Görüntüleme: 235
  • 680A02F5-335C-4302-8D25-B9A200D51FD8.jpeg
    40,9 KB · Görüntüleme: 237
Ben her ayın ikisinde adet oluyordum bu ay iki gün gecikti dördünde oldum ama normal bir adet gibi değildi sadece peçeteyle sildiğimde kahverengine dönük bir renk geliyordu ve bitti biçtiğinden beri kasığımda sürekli bir sancı var ve kokulara karşı çok hassas olmaya başladım acaba hamilemiyim

Adet sökülmemisse tam olarak o belki yerlesme kanamasiydi? Test yapmayi erteliyormusun gelecek adet tarhihine kadar?? Ben olsam simdiye kDar 10 Kere yapmistim. Yaparsan haber ET CANIM

Yapmaya korkuyorum ben polikistik over hastasıyım bu seferde negatif çıkar diye çok korkuyorum

Anladim canim.. o zaman ne olur olmaz yeme ne icmene dikkat et.. Adet gelmezse Eger tam emin olursun. Fazla agir kaldirma fln.. Ac kalma bol Su ic ve süt yogurt.. Kendine iyi bak :*

Senin belirtilerin nelerdi canım
Benim pek belirtim olmadı ama karnımın üstüne yatamazdım mesela ağrırdı. Göğüs ve batma durumu bende öğrendikten sonra oldu . Birde test yapmadan 2-3 gün önce pembe lekelenme olmuştu ama ben adet olacağımı sandım.

Bende lekelenme olmadı ama belim sırtım kasıklarım çok ağrıdı şuan alt karında ağrı var bi de su gibi yapışkan olmayan bi akıntım oluyo ara ara göğüslerimde şişti hafif bi ağrı var ateş basmalarım oluyo ara ara bi de iki gündür aşırı bi iştah açılması

Bunlar olabiliyor cnm evet

İlişkinin üzerinden 10 gün geçti bugün tam ama ilşki sonrasındaki günlerde ağrım hassasiyetim başladı diye yaptım bunu hala devam ediyo inşallah hamişimdir azcık daha sabrediyim
iliskinin ustunden degil de yumurtlama gununun ustunden gecen gun onemli . idrarda ciktiysa kanda da cikar sonuc kesinlesir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…