Hamile miyim ? Batman ba

iliskinin ustunden degil de yumurtlama gununun ustunden gecen gun onemli . idrarda ciktiysa kanda da cikar sonuc kesinlesir :)

Yumurtlamanın son günü olduk zaten onun üzerindende 10 gün geçmiş oluyo idrarda da bu kadarcık çıktı çıkmadı arası bazıları adet geçmeden doktorlar kan testi yapmıyo eve gönderiyo dediler

Yumurtlamanın son günü olduk zaten onun üzerindende 10 gün geçmiş oluyo idrarda da bu kadarcık çıktı çıkmadı arası bazıları adet geçmeden doktorlar kan testi yapmıyo eve gönderiyo dediler
ozelde yaparsin da devleti bilmiyorum

Anladim canim.. o zaman ne olur olmaz yeme ne icmene dikkat et.. Adet gelmezse Eger tam emin olursun. Fazla agir kaldirma fln.. Ac kalma bol Su ic ve süt yogurt.. Kendine iyi bak :*
Çok teşekkür ederim sizde kendinize iyi bakin
iliskinin ustunden degil de yumurtlama gununun ustunden gecen gun onemli . idrarda ciktiysa kanda da cikar sonuc kesinlesir :)
peki kuzular bu karında çıkan çizgiyle alakalı bi bilginiz varmı ben Yukarıyada yazmıştım adetim iki gün gecikti sonra geldi ama normal adet gibi değildi peçeteyle sildiğimde falan anca anlıyordum ve karnımda çizgi var bikini bölgemin üzerinde aşırı belirgin ben hamile olabilirmiyim acaba

ustune gorme yasadiysaniz teste cikar .

Nasıl bi çizgi canım yataymı şişlikten oluşmuş olabilir öyleyse bende aşırı şişlik var

Göğüs ağrısı ucunda mı oldu?

Merhaba maalesef cizgi hakkinda bi bilgim yok bizde Genetik olarak Cikmiyor sanirim. Annem de yirtiklar haric öyle bi cizgi hatirlatiyorum canim. O y<zden bisey diyemem. Ben zaten daha 4+3 oldum bugün. Cok yeni

Bende çamaşır suyuyla yapmıştım iki sefer oldu sonra olmadı dökünce köpürüyor hemen sönüyor

Ben şekerle yaptım sonra erimeyince eczaneden erken gebelik aldım silik çıktı dün bu sabah ilk idrarımla bi tane daha test yaptım silik çizgide kayboldu

Ben şekerle yaptım sonra erimeyince eczaneden erken gebelik aldım silik çıktı dün bu sabah ilk idrarımla bi tane daha test yaptım silik çizgide kayboldu

Ama hala şekerin erimemesini mantığım açıklayamıyo sizde dener misiniz kızlar kimsede mi erimiyo şeker acaba

Ama hala şekerin erimemesini mantığım açıklayamıyo sizde dener misiniz kızlar kimsede mi erimiyo şeker acaba
Bende denedim onu daha önceleri de yaptığım için bu sefer zor eridi birde içinde topaklanmış çıktı. Karıştır biraz bırak bırakınca hemen dibine çöktü bende. Nasıl oluyor bilmiyorum internette de pek net değil köpüren şeker bile var

Bende izledim o videoyu yanlıştır herhalde dedim şeker niye köpürsün ama bi çok yerde erimezse pozitif yazıyo ben bilmem erimedi 9 ay sonra o şeker fabrkasının leylekleri çocuğumu getirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…