- 22 Kasım 2020
- 2.559
- 2.574
Ama bundan kaçamazsın zamanı coktan geçmiş canım. Negatifi görürsen adet söktürücü vs kullanırsın yeni ayda yeni bir umut olurÇok fazla çocuk istiyorum kan testi vermeye çekiniyorum negatifi görücem diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama bundan kaçamazsın zamanı coktan geçmiş canım. Negatifi görürsen adet söktürücü vs kullanırsın yeni ayda yeni bir umut olurÇok fazla çocuk istiyorum kan testi vermeye çekiniyorum negatifi görücem diye
Dusunme olumsuzu,olumsuzsa da uzulme hayirlisi neyse o olsun bazi seyleri akisa birakmak gerekiyor gerceklesmesi icinHiçbir belirti yok ya başka ondan olumsuza bağladım canım bakalım evde var test belki yaparım o
Öyle yapmalıyım sanırım teşekkür ederim canımDusunme olumsuzu,olumsuzsa da uzulme hayirlisi neyse o olsun bazi seyleri akisa birakmak gerekiyor gerceklesmesi icin
Kesinlikle bir daha konuşmayacağım . O yüzden iyi ki burası var . Yani amacım buradan biraz uzak kalıp kafayı dinlemektir ama nerdeeee her regl yaklaşınca burada hamilelerin heyecanla serüvenlerini okuyorum Rabbim herkese doğru zamanda bebişler nasip eylesin amin amin aminKuzum erkekler cidden cok farklı düşünüyorlar. Bu isyan olmuyor cünkü Bi Allah bize niye bebek vermiyo vs demiyoruz ümidimizi kaybetmeden Allaha dua edip bekliyoruz sen bu konuları kocamla konusu senin gibi heyecanlanmasını bekleme inan aynı düşünce yapısına sahip değiliz fizyoloji dersinde diye hatırlıyorum hoca işlemişti. Kadın beyni erkek beyni diye düşünce kısmı siyah noktalara gösteriliyor kadın beyninin her yeri onunla kaplııydı ama heryeri erkeklerde ise minicik tek bir nokta vardı ve bunu kendiside sözel olarak acıkladı
Haa ben 5 aylık evlisin anladım. Hakkında hayırlısı. Neden çocuk istemediğini özel değilse sorabilir miyim 5 yıl epey bi zaman bana göre en azından bende ilk 4 ay istemedim . Ama eşim aşşşşıııırrrııı istediği icin pes ettim. İyi de adam pes ettirmiş yaniBenim yaş 30 canım. 5 yıllık evliyim 1 yıla yakın deniyorum olmadı diyeceğim testleri istediğimi söyleyeceğim bakalım yapacaklar mı direk kadın doğum hastanesine randevu aldım infertiliteye
Helal olsun dayi oğliYaaa kızlarrrr cokk piss intikam aldım eşime mesaja attım dedim ki hani sen bana hamile değilsin dedin ya yazdım bekledim biraz heyecanlansın diye oda eeee dedi
Şu içimdeki minik kalbim sanki cat diye yere düştü kırıldı. Kalbim kırıldı demek çok üzüldüm demek yazdım
Adam şok ya diyo neden insanı heyecanlandırıyorsun diyo nasıl kızdı hamileyim dicem sanmıs aslında biliyo bu kadar erken testte cıkmayacagını ama neyse hee dedim azıcık söyle heyecanlan aglama yollamıs bana. Bütün modumu düşürdü dünden beri belirtim de kalmadı resmen bugun
Hala inatlasıyor benimle suan meraktan catlıcam yarın catlamadan sonra 10. Gün yapsam cıkar mı diye düşünüyorumHelal olsun dayi oğli
Yapma demek geliyor içimden ama insan da dayanamıyor kiHala inatlasıyor benimle suan meraktan catlıcam yarın catlamadan sonra 10. Gün yapsam cıkar mı diye düşünüyorum
Ben cesaretsizim sana bu konuda helal olsun kuzumHala inatlasıyor benimle suan meraktan catlıcam yarın catlamadan sonra 10. Gün yapsam cıkar mı diye düşünüyorum
Canım hiçbir nedenim yoktu hazır değildim korkuyordum. 2.yılımızda artık olsun çocuğumuz dedik ilk denemede oldu kimyasaldı ama. Ben teste pozitifi görünce hazır olmadığımı bir kez daha anladım tabi kimyasal olunca da yine korundum. Bu arada 1 yıl kadar Bazı sıkıntılar yaşamıştık derken toparlanınca da gezdik dolaştık kafa dağıttık anlayacağın eşimde bende hazır hissetmedik hiç. Bu yıl başında yeter dedik şimdide bebiş bizi istemiyor galiba gelmiyorHaa ben 5 aylık evlisin anladım. Hakkında hayırlısı. Neden çocuk istemediğini özel değilse sorabilir miyim 5 yıl epey bi zaman bana göre en azından bende ilk 4 ay istemedim . Ama eşim aşşşşıııırrrııı istediği icin pes ettim. İyi de adam pes ettirmiş yani
Bende cok, kararsızım belki yapmamYapma demek geliyor içimden ama insan da dayanamıyor ki
Gerçeklerden kacılmaz kuzum 10. Günde cıkma ihtimali %5 anca. Belki yapmam hemBen cesaretsizim sana bu konuda helal olsun kuzum
AA öyle mi şuan tekrar çok az da olsa ümidim olduTamam işte kuzum zaten en erken 27. Sinde hatta 29 unda yapman lazım testi sen cok erken yapmıssın. Bak böyle dediğim bir arkadas senin gibi erken yaptı negatifi gördü ümidi kesti ısrar ettim adet günü yap diye pozitifi o zaman gördü bak arkadası etiketliyorum anlatsın sana buna benzer bir konusöamız olmustu B bilemegec
Tmm canım çok teşekkür ederim moral verdiğiniz içinBen 5 gun kala negatif gordum adet gunumde yaptigimda pozitifti ama :) bekle canim biraz dahaa az kalmis zaten
Öyle tabiki o adet gelecekse zaten geliyor sadece ben iki kere üzülmiyim diyorum yapım gereği fazla üzüldüğüm için sanırım oda pazartesi mi yapacaktın sen sanki aklımda öyle kalmışGerçeklerden kacılmaz kuzum 10. Günde cıkma ihtimali %5 anca. Belki yapmam hem
Normalde evet ama yarında yapsam mı diyorum ama eminde değilim erken, cünküÖyle tabiki o adet gelecekse zaten geliyor sadece ben iki kere üzülmiyim diyorum yapım gereği fazla üzüldüğüm için sanırım oda pazartesi mi yapacaktın sen sanki aklımda öyle kalmış
Erken test kullanmayın canım yalancı pozitif cıkarıyor. Erken test değildi diye hatırlıyorumAA öyle mi şuan tekrar çok az da olsa ümidim oldu
Sanırım bekleyeceğim
Eğer olmazsam o zaman yapacağım
Erken test mi yapmıştı yada normal mi çıkamamıştı ?
Valla yarınki moduna göre yap yada yapma canımNormalde evet ama yarında yapsam mı diyorum ama eminde değilim erken, cünkü
Sabah kalkınca pek keyfim yerinde olmuyor genelde bu ara ama bilmiyorum bakıcam kuzum ama bir yanım hep 29 unu bekle diyorValla yarınki moduna göre yap yada yapma canım
O zaman sabah ola hayır ola diyelimSabah kalkınca pek keyfim yerinde olmuyor genelde bu ara ama bilmiyorum bakıcam kuzum ama bir yanım hep 29 unu bekle diyor