Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yerlesme kanaması olabilir 3 gün sonra tekrar yap canım testi eger adet olmazsanMerhaba, çatlatma iğnesi sonrası 16. Gün reglime 3 gün var dün kaset test yaptım negatif çıktı. Bugün akıntıyla birlikte pembe bir lekelenme yaşadım sonra kesildi.. kafam allak bullak hamile olabilirmiyim
Canım ben her adetim öncesi afedersin ishale yakın gibi olurdum şuan ona döndüm muhtemelen geliyor adetim (Dusunme olumsuzu,olumsuzsa da uzulme hayirlisi neyse o olsun bazi seyleri akisa birakmak gerekiyor gerceklesmesi icin
İnş gebesindirBende adet olacakmış gibi doluluk hissi ve kasıkta minik batmalar şeklinde oldu. Tabi ki eğer gebeysem bunlar doğrulanacak. Gebe değilsem enfeksiyon da ihtimal dahilinde
Bende ishal olurum.Canım ben her adetim öncesi afedersin ishale yakın gibi olurdum şuan ona döndüm muhtemelen geliyor adetim (
Yaptın mı canımBende cok, kararsızım belki yapmam
Merakla bekliyorum senin haberini Rabbim en güzel zamanda verecek zaten buna inanç tamAynen kuzum doktora gitmek en mantıklısı hayırlısıyla tez vakitte güzel haberler al inşaAllah
Kuzum bende bir gebelik geçirdim 1 bucuk sene önce o zamanlar ikizdi ama cok belirtim vardı bata 4 kala falan baslamıstı. Hayırlısı olsun artık napalım test yapıp ögrenicez Allah izin verirse
Bıraktım artık ya ne zaman olursa o zaman her ay beklemekten acaba mı olur mu demekten gerçekten yoruldum en iyisi zamana bırakmak bu şekilde psikolojik anlamada kendime çok zarar verdiğimi gördümVar mı bi gelişme?
Arkadaşlar merhaba. Reglim her ay düzenli gelir lakin bu bir kaç duzensizlesti. 24 temmuzda regl oldum bir sonraki reglim 21 Ağustos gelmesi gerekirken 12 Ağustos da geldi ve başta kahverengi bir akintiyla başladı yerleşme mıdır diye şüphelendim kanama 3 gün sürdü kanamadan beş gün sonra kan verdim beta 0.200 çıktı göğüs sancısı regldeb önce hiç olmazdı benim lakin kanama bittikten hemen sonrasında göğüs ucumda ağrı var kasıklarıma ve göbek deliğime sizi giriyor arada kaset test yapmalı mıyım sizce gebelik mıdır çıkar mı ki testte 9 Eylül bat
Hemde ne yorucu.Bıraktım artık ya ne zaman olursa o zaman her ay beklemekten acaba mı olur mu demekten gerçekten yoruldum en iyisi zamana bırakmak bu şekilde psikolojik anlamada kendime çok zarar verdiğimi gördüm
Bu sabah yaptım negatif canımMerakla bekliyorum senin haberini Rabbim en güzel zamanda verecek zaten buna inanç tam
Yaptım canım negatif çatlamadan sonra 10. Gün bugun resgl 4-5 gün var yaniYaptın mı canım
Hakkında hayırlısı olsun belki daha da vardır vakti adet gününde yine yaparsın hayırlısı olsun daYaptım canım negatif çatlamadan sonra 10. Gün bugun resgl 4-5 gün var yani
Aynen öyle napalım canım hayırlısı olsunHakkında hayırlısı olsun belki daha da vardır vakti adet gününde yine yaparsın hayırlısı olsun da
Bozma moralini zamanı var . Ben ilk zamanlar stresten adet bile olamamıştım. O zamanlar adet olayım diye dua ediyordum her yeni regl yeni umutlar inşallah senin için de öyle olur. İnşallah bebistir ve inşallah geç döllenme falandır. Nasiptir bu işler umudunu diri tut ger zaman canım benimAynen öyle napalım canım hayırlısı olsun
Öyle yapıyorum zaten canım diger gebeliğimde 8. Ayda olmustu zaten. Vardır hersey de bir hayır. Çatlama gününe bakınca biraz erken yaptım testi bşrde regl gününde yaparım varsa cıkar zatenBozma moralini zamanı var . Ben ilk zamanlar stresten adet bile olamamıştım. O zamanlar adet olayım diye dua ediyordum her yeni regl yeni umutlar inşallah senin için de öyle olur. İnşallah bebistir ve inşallah geç döllenme falandır. Nasiptir bu işler umudunu diri tut ger zaman canım benim
Ne güzel gebe kalabildiguni biliyorsun en azindan ben hiç gebelik yaşamadım. Kac aylık evlisinÖyle yapıyorum zaten canım diger gebeliğimde 8. Ayda olmustu zaten. Vardır hersey de bir hayır. Çatlama gününe bakınca biraz erken yaptım testi bşrde regl gününde yaparım varsa cıkar zaten
Canım geçen ay forumdan bi arkadaş 4 5 gün kala negatifti 1 2 gün kala pozitifi gördü. Hayırlısı olsun lnşallah ❤Bu sabah yaptım negatif canım