- 18 Ağustos 2022
- 684
- 847
- 27
BenideBeni de yazın korkanlar listesine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BenideBeni de yazın korkanlar listesine
İnşallah canım yaİnşaAllah görmezsin kuzum aynı korku suan bendede biraz var
Olmadım daha henüzSen adet oldun mu peki? Testi en erken 27 sinde sabah ilk idrarla yapmak gerekiyor oda testte gölge gibi cıkar varsa canım
Tamam işte kuzum zaten en erken 27. Sinde hatta 29 unda yapman lazım testi sen cok erken yapmıssın. Bak böyle dediğim bir arkadas senin gibi erken yaptı negatifi gördü ümidi kesti ısrar ettim adet günü yap diye pozitifi o zaman gördü bak arkadası etiketliyorum anlatsın sana buna benzer bir konusöamız olmustu B bilemegecOlmadım daha henüz
Kuzum ümidini kesme inan bana senelerce bekleyenler var. Allahın izniyle sen cok beklemeden bebiş gelsin5.ay olacak olursa hala alışamadım o ilk görünce ki üzgünlük hep aynı
Amin canım benim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bi belirtim kabızlıktı oda azaldı olucam herhalde iki üç güneKuzum ümidini kesme inan bana senelerce bekleyenler var. Allahın izniyle sen cok beklemeden bebiş gelsin
Kızlar yardım edin 43.günümdeyim hala adet olmadım flo uygulamasında 6 gün gecikme diyor 40. Günde idrar testi yaptım negatif çıktı geç döllenme olabilir mi sizce sol kasığımda batmalar oluyor ara araTamam işte kuzum zaten en erken 27. Sinde hatta 29 unda yapman lazım testi sen cok erken yapmıssın. Bak böyle dediğim bir arkadas senin gibi erken yaptı negatifi gördü ümidi kesti ısrar ettim adet günü yap diye pozitifi o zaman gördü bak arkadası etiketliyorum anlatsın sana buna benzer bir konusöamız olmustu B bilemegec
Son adetim 15 temmuzduKızlar yardım edin 43.günümdeyim hala adet olmadım flo uygulamasında 6 gün gecikme diyor 40. Günde idrar testi yaptım negatif çıktı geç döllenme olabilir mi sizce sol kasığımda batmalar oluyor ara ara
Kuzum bende ne belirtiler vardı hepsi gitti belirtiyle de olmuyor ki bu iş 29 unda test yapalım hepimiz işteAmin canım benim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın bi belirtim kabızlıktı oda azaldı olucam herhalde iki üç güne
Olabilir kuzum istersen kan testi ver baya geçmiş çünküKızlar yardım edin 43.günümdeyim hala adet olmadım flo uygulamasında 6 gün gecikme diyor 40. Günde idrar testi yaptım negatif çıktı geç döllenme olabilir mi sizce sol kasığımda batmalar oluyor ara ara
Ay yok ben gecikmeden yapamam kuzum sonra testin negatifliğine ayrı adet olmama ayrı üzülüyorum bari gecikip adet olunca sadece adetime üzülüyorumKuzum bende ne belirtiler vardı hepsi gitti belirtiyle de olmuyor ki bu iş 29 unda test yapalım hepimiz işte
O beniim 5 gun kala negatif gormustum ama hamileymisim adet gunumde yaptim testi tekrardan gelmeyince bekleyin kizlar bosuna uzmeyin kendinizi belli olmuyo hicTamam işte kuzum zaten en erken 27. Sinde hatta 29 unda yapman lazım testi sen cok erken yapmıssın. Bak böyle dediğim bir arkadas senin gibi erken yaptı negatifi gördü ümidi kesti ısrar ettim adet günü yap diye pozitifi o zaman gördü bak arkadası etiketliyorum anlatsın sana buna benzer bir konusöamız olmustu B bilemegec
Çok fazla çocuk istiyorum kan testi vermeye çekiniyorum negatifi görücem diyeOlabilir kuzum istersen kan testi ver baya geçmiş çünkü
Benim adetim gecince normale donmustuu kac gun kaldi senin bataCanım benim adetime 2-3 gün kaldı kabızım azaldı sanki senin hep mi devam etti acaba
28-29 ikisinden biri gibi canım normal döngüme göre bu pazar olmam lazımBenim adetim gecince normale donmustuu kac gun kaldi senin bata
Pazar gunu bi test yap o zaman ben erken yaptigimda negatif cikti adet gunumde yaptigimda pozitifi gordum az kalmis zaten :) biraz kendini oyalaaa pazari bekle bence28-29 ikisinden biri gibi canım normal döngüme göre bu pazar olmam lazım
Ben 5 gun kala negatif gordum adet gunumde yaptigimda pozitifti ama :) bekle canim biraz dahaa az kalmis zatenOlmadım daha henüz
Hiçbir belirti yok ya başka ondan olumsuza bağladım canım bakalım evde var test belki yaparım o günPazar gunu bi test yap o zaman ben erken yaptigimda negatif cikti adet gunumde yaptigimda pozitifi gordum az kalmis zaten :) biraz kendini oyalaaa pazari bekle bence
Sen bilirsin kuzumAy yok ben gecikmeden yapamam kuzum sonra testin negatifliğine ayrı adet olmama ayrı üzülüyorum bari gecikip adet olunca sadece adetime üzülüyorum