Hamile kalmaya çalısan hanımlar haydi birlikte sohbet edelim zaman geçsin bat'ı birlikte bekleyelim 🌼

Benim doktora gitmem şart oldu bir sene oldu evleneli ve hiç korunmadık aslında başlarda dikkat ettik sadece ama eşim o kadar çok istiyordu ki bebek ikna oldum saldım bende.. Başlarda dert etmedim ikinci evliliğimiz ikimizinde ve ikimizinde ilk evliliğinden olan çocuklarımız var... Bir sene olmadığında problem olarak görüyor doktorlar biliyorum üstelik kimyasal gebelik yaşadım.. Sonradan oluşan sorunlar olabileceğini düşünüyorum artık.. Önümüzdeki hafta nasipse doktora gideceğim... Senin için hala umut var belirti olması şart değil ki üç ay önce bende belirti yaşamamıştım ama test pozitifti her ne kadar tutunamamış olsada belirtisiz şekilde öğrendim hamile olduğumu 🤗
Aynen kuzum doktora gitmek en mantıklısı hayırlısıyla tez vakitte güzel haberler al inşaAllah ❤️
Kuzum bende bir gebelik geçirdim 1 bucuk sene önce o zamanlar ikizdi ama cok belirtim vardı bata 4 kala falan baslamıstı. Hayırlısı olsun artık napalım test yapıp ögrenicez Allah izin verirse 🥰

Bi şey sorucam, bu yumurtlamada olan ağrıyla döllenen yumurtanın rahme yerleşme ağrısı aynı mı yoksa farkı var mı? Ümitlenmek hiç istemiyorum hüsrana uğramamak için ama 3 gün boyunca sürer mi yumurtlama ağrısı ve ömrüm boyunca hiç böyle bi şey yaşamadım üstelik. Gerçi düşününce akıntı ve kasık ağrısı dışında da başka herhangi bi belirtim yok. Muhtemelen ben kafamda kuruyorum dimi? Of iyice deli gibi oldum ya 😔
Nasıldı ağrın tarif eder misin yumurtlama haftanda mıydı kaç gün sürdü?

örneğin ben 15 ve 16 ağustosta yumurtlama ağrısı yaşadım. 21-22-23 ağustosta yerleşme ağrısı olarak yorumladığım ağrıyı yaşadım. 2 gün yumurtlama ağrısı ve 5 gün sonra 3 gün yerleşme ağrısı. izlediğim videolardaki doktorların söylediği ile de uyuşuyor. inşallah gebesinizdir sağlıkla
Yumurtlama ve yerleşme ağrısı benzer mi? Nasıldı tarif eder misin?

Ah canım benim ya, o kadar niye ağladın, ilaçla düzeliyor üzme kendini lütfen.

Yok ya ağrının psikolojik olduğunu düşünmüyorum, illaki öyle pimpirikler vardir ama herkesde de aynı olmaz.

Gecen ay yumurtlamada ağrım oldu ama buvay daha şiddetliydi ondan farkı anlayabiliyor insan.

Tahlile gelince haklısın güvenmemeli, Allah razı olsun uyardığın için❤🌹
Bebek dedik diye yumurtalıklar şaha kalktı herhalde 😅 dediğin gibi ilaçla 2 haftada düzeldi her şey son tahlillerim Çiçek gibi çıktı 😍 Pazartesi yine kontrol var bakalım inşallah tsh düzenlidir yine 2,5 altına düştü şükür 🙏

0C7E1379-D791-4AF8-B0CA-6C4E83EA85FE.jpeg

Kızlar kalp koyduğum günlerde görüşmeler yaşandı. Bugün son kez eşime Hello desem yarın demesem olur mu 😅 24 ağustosta görüşemedik

örneğin ben 15 ve 16 ağustosta yumurtlama ağrısı yaşadım. 21-22-23 ağustosta yerleşme ağrısı olarak yorumladığım ağrıyı yaşadım. 2 gün yumurtlama ağrısı ve 5 gün sonra 3 gün yerleşme ağrısı. izlediğim videolardaki doktorların söylediği ile de uyuşuyor. inşallah gebesinizdir sağlıkla
İnşallah 🙏🏻🙏🏻 takibini yapıp bakıcam

Eki Görüntüle 3119993
Kızlar kalp koyduğum günlerde görüşmeler yaşandı. Bugün son kez eşime Hello desem yarın demesem olur mu 😅 24 ağustosta görüşemedik
Loiciimmm görüşmelerimizz bile benziyor bende gerekenleri yaptım uslu uslu beklemedeyim🤣🤣 ben bir gün ara vererek yaptımm bugünüde hello yap sonra elini eteğini çek benimde bat 6 Eylül 😍

Loiciimmm görüşmelerimizz bile benziyor bende gerekenleri yaptım uslu uslu beklemedeyim🤣🤣 ben bir gün ara vererek yaptımm bugünüde hello yap sonra elini eteğini çek benimde bat 6 Eylül 😍
Ay ikimiz de aynı anda öğrenelim evrene mesaj 🤩🤩😍😍 çok sıcak valla darlandık iyice 😪🤣 yumurtlamayı görünce 3 gün demişti doktor ama yumurtam maşallah iki gün dayandı 😅

Ay ikimiz de aynı anda öğrenelim evrene mesaj 🤩🤩😍😍 çok sıcak valla darlandık iyice 😪🤣 yumurtlamayı görünce 3 gün demişti doktor ama yumurtam maşallah iki gün dayandı 😅
Evet evet gönder mesajı gönder😍😍 Benim de ayni böyle oldu iki gün sürdü kuzumm inşAllah mucize olarakk dönsün bizleree🙏🏻🙏🏻❤️

X