- 2 Temmuz 2022
- 1.120
- 515
Evet pozitifSizce en son yaptığım test pozitif mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet pozitifSizce en son yaptığım test pozitif mi
Allah en kısa zamanda güzel haberler almanı nasip etsin inşallahEvet asıl tarihler yaklaşıyor hayırlısı bakalım bir mucizeye ihtiyacım var Allahım
Amin Allah razı olsun canım benim seninde evladını bağışlasın inşallahAllah en kısa zamanda güzel haberler almanı nasip etsin inşallah
Ben göremedim amaHanımlar çizgiyi gören var mı yorumlar mısınız
Hayırlısı inşallah. Ben şuan olmadım daha benimde ağrılarım var normalde dün olmam lazımdı. Bekleyeceğim bakalımmavilihayat00 günaydın ne durumdasın karnımda bir ağrı var sanırım geliyor benimki bu ayda olmadı nasip
Amin canım hayırlısı olsunHayırlısı inşallah. Ben şuan olmadım daha benimde ağrılarım var normalde dün olmam lazımdı. Bekleyeceğim bakalım
Çok şükür kuzum sen nabıyosun senin, nasıl gidiyo?Sevgicik kuzum nasılsın nasıl gidiyor
Benimde iyi kuzu şükür. Folik asit sorcaktım sana şuan ne kullanıyorsunÇok şükür kuzum sen nabıyosun senin, nasıl gidiyo?
Ben suan doktorum verdi folbiotic adında kullanıyorumBenimde iyi kuzu şükür. Folik asit sorcaktım sana şuan ne kullanıyorsun
Anladım kuzum teşekkür ederimBen suan doktorum verdi folbiotic adında kullanıyorum
Canım sen folik asit yeni mi başlıyorsun değerin kaç mutlaka veriyorlar bende kullanıyordum ayrıca şimdi inositolün içinde var ondan ayrıca almadımAnladım kuzum teşekkür ederim
Hayır yeni başlamıyorum nisandan beri kullanıyorum yeni bitti alacağım yenisini ama kullandığımın içeriğinde bazı şeyler okudum yeniden onu almayayım dedim. Doktora soracağım bakalım önerisini alacağım. Bunuda doktor önermişti ama bitince araştırmak aklıma geldi doktor tavsiyesi olunca pek didiklememiştim. 5 gündür kullanmıyorumCanım sen folik asit yeni mi başlıyorsun değerin kaç mutlaka veriyorlar bende kullanıyordum ayrıca şimdi inositolün içinde var ondan ayrıca almadım
Hayır yeni başlamıyorum nisandan beri kullanıyorum yeni bitti alacağım yenisini ama kullandığımın içeriğinde bazı şeyler okudum yeniden onu almayayım dedim. Doktora soracağım bakalım önerisini alacağım. Bunuda doktor önermişti ama bitince araştırmak aklıma geldi doktor tavsiyesi olunca pek didiklememiştim. 5 gündür kul
anladım canım ben özel bir takviye kullandım burdaki Prof devletin ödediğini önerdi onda sadece folik asit varmış karışım değilmiş folibol uygunda fiyatı zatenHayır yeni başlamıyorum nisandan beri kullanıyorum yeni bitti alacağım yenisini ama kullandığımın içeriğinde bazı şeyler okudum yeniden onu almayayım dedim. Doktora soracağım bakalım önerisini alacağım. Bunuda doktor önermişti ama bitince araştırmak aklıma geldi doktor tavsiyesi olunca pek didiklememiştim. 5 gündür kullanmıyorum
Gonal f ile gebelik oluştu muKuzu bana da sadece gonalf 450 , 75 doz verdi
Bunarada ovitirelle de göbek den di dimi