- 21 Nisan 2011
- 2.145
- 3.183
- 42
Allah razı olsun canım inşallah hepimiz ama umudum hiç yok bu kadar moral bozukluğuna da olmaz zaten1 hafta kalmış inşallah seni mutlu edecek sıkıntını giderecek hayırlı güzel haber alırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım inşallah hepimiz ama umudum hiç yok bu kadar moral bozukluğuna da olmaz zaten1 hafta kalmış inşallah seni mutlu edecek sıkıntını giderecek hayırlı güzel haber alırsın
Anaaaa yeni görüyorum hayırlı olsun canım yaa. Sağlıkla gelsin minnoş
BenBazen hemen çatlamıyor canım ondan dolayı çatlamadan sonrada yapıyosun o şekil yani
Ben bal tarçın ve çörek otu karışımını yiyorum gebelik için adetin 2. Günü başlanmasi gerekiyomuş ben 7. Gunu başladım 12 gün kullanılması gerekliymiş birşey olmaz demi faydasını görürüm inşallahİkimizde aynı zamanda öğrenicez bakayım ne olacak. İnşallah hayırlı haberler alırız kuzum :) gerçe benim dün boş diye biraz umudum kırıldı ama hayırlısı artık
Olmaz bence ya. Bebekten sonra dikkatli olmak lazımBen
Ben bal tarçın ve çörek otu karışımını yiyorum gebelik için adetin 2. Günü başlanmasi gerekiyomuş ben 7. Gunu başladım 12 gün kullanılması gerekliymiş birşey olmaz demi faydasını görürüm inşallah
İnşallah bu karışımın faydasını görürümOlmaz bence ya. Bebekten sonra dikkatli olmak lazım
Merhaba canımB burdabikiz canım nasılsın? Gittinzmi doktora?
Süper çok sevindim ben ovilasyonu bıraktım canım çok stres yarattığını fark ettim. Gün aşırı deniyorus bakalım artıkMerhaba canım
Ben iyiyim teşekkür ederim. Sen nasılsın? Cuma günü 5+2 de doktora gittim. 9,15 mm Kese gördüler sadece. Ultrasonda 5+5 ile uyumlu dediler. Kalp atışı içinde haftaya salı gideceğim. İnşallah sorunsuzdur her şey
Ben seni hamile sanıyorum karıştırdım sanırım yada yakındır bende bıraktım ya amannn 2 günde bir deneyin diyor tüm doktorlar nasip bakalım hayırlısıSüper çok sevindim ben ovilasyonu bıraktım canım çok stres yarattığını fark ettim. Gün aşırı deniyorus bakalım artık
Gün aşırı denediğinde zaten kaçma ihtimali yok gibi bir şey. En iyisini yapmışsınız. En en eb kısa zamanda hayırlı haberini bekliyorumSüper çok sevindim ben ovilasyonu bıraktım canım çok stres yarattığını fark ettim. Gün aşırı deniyorus bakalım artık
Yok maalesef, geçen ay baya umutlanmıştık arkadaşlarla ama olmadı. Ovilasyon testi bende baya baya stres ve kaygı yaratıyor. Dediğin gibi doktorlar gün aşırı diyor. Bu ay adet gününe kadar böyle deniyicez bakalım. Sen ne zamandır deniyorsunBen seni hamile sanıyorum karıştırdım sanırım yada yakındır bende bıraktım ya amannn 2 günde bir deneyin diyor tüm doktorlar nasip bakalım hayırlısı
Canım ben 2.5 aydır evliyim ama yaşım 40 doktorlar 6 ay dene olmadı tüp bebek dedi yaşımdan hayırlısı olsun inşallahYok maalesef, geçen ay baya umutlanmıştık arkadaşlarla ama olmadı. Ovilasyon testi bende baya baya stres ve kaygı yaratıyor. Dediğin gibi doktorlar gün aşırı diyor. Bu ay adet gününe kadar böyle deniyicez bakalım. Sen ne zamandır deniyorsun
Hadi bakalım, hayırlısı olsun canımCanım ben 2.5 aydır evliyim ama yaşım 40 doktorlar 6 ay dene olmadı tüp bebek dedi yaşımdan hayırlısı olsun inşallah
Canım bi test yap bence belkide vardır bebiş döngüne göre kaç gün gecikti AcabaKızlar selam herkese son regl günüm 4 Ekim 29 ekimde kahvrengımsi Pembe si leke gördüm sadece iki gün sürdü peçeteye sildikçe geldi 4 kasımda kaset tes yaptım negatıf 8 kasımda adet olcakmısım gibi agrım oldu hatta pedımi taktım ama asla kanamam olmadı agrıda yaırn saat ıcınde geçti 4 kasımdaki yaptıgım testten sonra daha hevesim kırıldı test yapmadım polikistik degılım fakat normal basit yumurta kistlerim mevcut
Bu yaşadığım durum yerleşme kanaması olabılırmı o günden beri mide bulantım halsizlik ve bas agrım var banada yardımcı olun lütfen
Amin canım inşallah güzel haberler bekliyorum senden deHadi bakalım, hayırlısı olsun canım
TABİKİ ÖNERİRİMM SONER PUL İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ BEYKENT ÜNİVERSİTE HASTANESİ KADIN DOĞUM BÖLÜMÜ SONER PUL COK IYI BIR DOKTORR GUVENILIR BIRDE ÖĞRETİM ÜYESİ OLDUGU İÇİN KESINLIKLE GIDIN BEN OKADAR DOKOR GEZDIM BU ADAMLA ŞANS ESERI KARSILASTIMDoktorunuzu bana önerebilir misiniz memnunsanız
teşekkür ederimTABİKİ ÖNERİRİMM SONER PUL İSTANBUL BEYLİKDÜZÜ BEYKENT ÜNİVERSİTE HASTANESİ KADIN DOĞUM BÖLÜMÜ SONER PUL COK IYI BIR DOKTORR GUVENILIR BIRDE ÖĞRETİM ÜYESİ OLDUGU İÇİN KESINLIKLE GIDIN BEN OKADAR DOKOR GEZDIM BU ADAMLA ŞANS ESERI KARSILASTIM