On günüm gectı bugun doktora gidicem aksam sekızde randevum varCanım bi test yap bence belkide vardır bebiş döngüne göre kaç gün gecikti Acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
On günüm gectı bugun doktora gidicem aksam sekızde randevum varCanım bi test yap bence belkide vardır bebiş döngüne göre kaç gün gecikti Acaba
Daha önce bu kadar gecikmen oluyor muyduOn günüm gectı bugun doktora gidicem aksam sekızde randevum var
Hiç olmadı en fazla ıkı uc gun gecıkırdımDaha önce bu kadar gecikmen oluyor muydu
Geç yumurtlama veya geç döllenme olabilir belkiHiç olmadı en fazla ıkı uc gun gecıkırdım
İnşallah güzel haberlerle gelirsinOn günüm gectı bugun doktora gidicem aksam sekızde randevum var
Bakalım valla bende bilmiyorumGeç yumurtlama veya geç döllenme olabilir belki
İnşallah kuzum ama içinde olumlu bırsey yok kistlerden diye şüpheliniyorumİnşallah güzel haberlerle gelirsin
Çok geçmiş olsun. İnsallah olmaz içinizi ferah tutun zaten olacağı varsa oluyor düşünüp kendinizi üzmeyin ben de çok yaptım hala zaman zaman yapıyorum ama elimizden gelen bir şey yok dua edip yolumuza devam etmeliyiz. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin insallahBen de 2 kasımda kürtaj oldum anestezi yapılmadan. Ben de çok korkuyorum aynı şeyi yaşarmıyım diye. Her gece aynı şeyleri düşünüyorum. Çok zor bir süreç.
İnşallah ilk gebelik olduğu için çok istemiştik ama olmadı. Allah isteyen herkese sağlıklı çocuklar nasip etsinÇok geçmiş olsun. İnsallah olmaz içinizi ferah tutun zaten olacağı varsa oluyor düşünüp kendinizi üzmeyin ben de çok yaptım hala zaman zaman yapıyorum ama elimizden gelen bir şey yok dua edip yolumuza devam etmeliyiz. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin insallah
İyiyim teşekkür ederim sen nasılsın canım. Regle bir günüm kaldı onu bekliyorum iştemavilihayat00 nasılsın canım
Çok şükür kuzum merak ettim hadi hayırlısı inşallah habersiz bırakma bakİyiyim teşekkür ederim sen nasılsın canım. Regle bir günüm kaldı onu bekliyorum işte
Regl olacağım eminim ama yine yazarım tabiÇok şükür kuzum merak ettim hadi hayırlısı inşallah habersiz bırakma bak
Sende durumlar ne biraz rahatladın inşallahÇok şükür kuzum merak ettim hadi hayırlısı inşallah habersiz bırakma bak
Tam rahatlıyorum bişey oluyor ama buna da şükür kuzum sen hangi şehirdesinSende durumlar ne biraz rahatladın inşallah
Sizce en son yaptığım test pozitif miBende bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım pik gördüm çatlama gördüm şuan bat günümü bekliyorum. Yeni bı konu açmıştım ama kimse yorum yapmadı birde burda sorayım akıntım yok denecek kadar az göğüslerim çok hassaslaşti kamplarım ve batmalarim oluyor arada midem ekşiyor
2 çizgi çok net yaniSizce en son yaptığım test pozitif mi
Bi önceki yaptığım pozitif sandım bugun daha koyu çıktı ya2 çizgi çok net yani
Yok canım bu aralar pek fırsatımız olmuyo buradada çok aktif değilimEymen01 naptın canım kan verdin mi merak ettim