- 30 Ekim 2021
- 1.217
- 2.590
Allah gönlüne göre versin inşallah seninledif bebiş sabır et biraz dahaNiyetim en azından 3 aralığa kadar beklemek ama bakalım ne kadar sabredebilirim pazartesi sağlık ocağına gidip kan mı versem acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah gönlüne göre versin inşallah seninledif bebiş sabır et biraz dahaNiyetim en azından 3 aralığa kadar beklemek ama bakalım ne kadar sabredebilirim pazartesi sağlık ocağına gidip kan mı versem acaba
Amin yaa çok istiyorum gerçekten haftasonunu atlatıp pazartesi bi kan veriyim yoksa içim rahat etmicek biliyorumAllah gönlüne göre versin inşallah seninledif bebiş sabır et biraz daha
Yaz buraya , pozitif haberini alırız inşallahAmin yaa çok istiyorum gerçekten haftasonunu atlatıp pazartesi bi kan veriyim yoksa içim rahat etmicek biliyorum
Valla hamileysem anında burdayım emin olYaz buraya , pozitif haberini alırız inşallah
Belirtiler baya baya gebelik gibi inşallah öyledir ama az önce arkadaşımızın dediği gibi gerçekten betanın yükselmesini beklemek daha stresliymiş hop oturup hop kalkıyorumKızlar, benim 22 kasımdan beri kasıklarımda regl ağrısı gibi ağrı var, fazla değil ama göğüslerimde biraz hassasiyet ve doluluk var, akşamları gelen bi hafif mide bulantısı ama kusma yok. Belimde ağrı, bugün de başlayan bacak ağrısı halsizlik gibi. İdrara çıkmam da bazen birbirine çok yakın oluyo süre olarak bazen normal onu tam anlayamıyorum yani belirti olarak. Adet günüme de 6 gün var. Erken gebelik testi yapsam çıkar mı ya böyle belirsizlikle beklemek aşırı sinir bozucu çünkü
İnsanın ömründen ömür alıyo bu beklemek valla ben pazartesi sağlık ocağına gidip kanımı vercem daha fazla sabredemem yani varsa zaten illa ki çıkar kandaBelirtiler baya baya gebelik gibi inşallah öyledir ama az önce arkadaşımızın dediği gibi gerçekten betanın yükselmesini beklemek daha stresliymiş hop oturup hop kalkıyorum
Ben 4 gün kala yaptırdım 112ydi bugün 2.sini istedi 2 katı olması gerekmiş öyle bekliyorum valla bu da sonuç değilmiş ki keseyi görene kadar kalp atışına kadar beklicekmişiz........İnsanın ömründen ömür alıyo bu beklemek valla ben pazartesi sağlık ocağına gidip kanımı vercem daha fazla sabredemem yani varsa zaten illa ki çıkar kanda
Hayır bu kadar bekletiyolarsa neden referans aralığı yazıyolar 0-5 diye 0-200 yazsınlar o zaman yaniBen 4 gün kala yaptırdım 112ydi bugün 2.sini istedi 2 katı olması gerekmiş öyle bekliyorum valla bu da sonuç değilmiş ki keseyi görene kadar kalp atışına kadar beklicekmişiz........
Gebe olup olmadığımız belli oluyor fakat dış gebelik olursa diye takip yapıyorlarmışHayır bu kadar bekletiyolarsa neden referans aralığı yazıyolar 0-5 diye 0-200 yazsınlar o zaman yani
Kan vermeden önce evde test yaptınız mıAmin yaa çok istiyorum gerçekten haftasonunu atlatıp pazartesi bi kan veriyim yoksa içim rahat etmicek biliyorum
Dişimi sıkıp reglmin gecikmesini beklicem artıkGebe olup olmadığımız belli oluyor fakat dış gebelik olursa diye takip yapıyorlarmış
Hayır henüz yapmadım, regl günüm gelmeden de yapmak istemiyorum açıkçası yani yanlış bi sonuç almamak içinKan vermeden önce evde test yaptınız mı
Test yapsanız aslında merakınız bıraz diner önce kan vermektense evde emin olun istersenizHayır henüz yapmadım, regl günüm gelmeden de yapmak istemiyorum açıkçası yani yanlış bi sonuç almamak için
Regl olmama 4 gün kaldı yani yapsam da acaba çıkar mı bilemiyorum. Evdeki test erken gebelik testlerinden yani yazdığına göre reglden 6 gün öncesine kadar doğru sonuç veriyomuş. Ama cesaret edemiyorum yaTest yapsanız aslında merakınız bıraz diner önce kan vermektense evde emin olun isterseniz
Bence kan testinden önce evde yapmak daha mantıklı tabi sen bilirsinRegl olmama 4 gün kaldı yani yapsam da acaba çıkar mı bilemiyorum. Evdeki test erken gebelik testlerinden yani yazdığına göre reglden 6 gün öncesine kadar doğru sonuç veriyomuş. Ama cesaret edemiyorum ya
Bnce yarn bi yapın birde adet gününde yapın geç dollenme flan varsaRegl olmama 4 gün kaldı yani yapsam da acaba çıkar mı bilemiyorum. Evdeki test erken gebelik testlerinden yani yazdığına göre reglden 6 gün öncesine kadar doğru sonuç veriyomuş. Ama cesaret edemiyorum ya
Negatifi görmeye hazır değilimBence kan testinden önce evde yapmak daha mantıklı tabi sen bilirsin
Valla neden bilmiyorum ama bu ay hamileymişim gibi hissediyorum anlamsız bi şekilde bu his var. Çok istediğim için zihnim bana bi oyun mu oynuyo anlayamıyorum. 3 gündür geçmeyen bi şişkinliğim ve gazım var mesela. Yani ağır bi regl öncesi sendrom mu yoksa gebelik belirtileri mi ayırt edemiyorum. Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama negatif çıkarsa da çok üzülcem onu biliyorum. Valla aşırı kararsızım yaBnce yarn bi yapın birde adet gününde yapın geç dollenme flan varsa
Ya canım inşaallah güzel sonuçlar alırsin benimde 6gun kaldı pazartesiye bekliyorum daha az kalınca belki varsa belli olur diyorumNegatifi görmeye hazır değilim
Pazartesiye kadar dayanmaya çalışıyorum şu an zaten misafirlerim var bu ortamda yapamam tek başıma olmam lazım evde ki her sonuca göğüs gerebileyimYa canım inşaallah güzel sonuçlar alırsin benimde 6gun kaldı pazartesiye bekliyorum daha az kalınca belki varsa belli olur diyorum