- 15 Kasım 2022
- 154
- 41
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BanadaBende kendiliğimden adet olmuyorum hep ilaçla oluyorum. Gonamax duphaston ve glifor verdi doktor 1 ay olacak kullanıyorum
Ayyyy hayirli olsun sizde mi ginalf kullandınız tedavi olduysaniz kac ay oldunuz anlatir misiniz umut olsunAnında fark ettim ama korkuyorum sevinemiyorum ya kesin dimi yani şuan inanamıyorum kesin ben nasıl Allahım şoktayım
EvetGonal f ile gebelik oluştu mu
Darisi bana insallah cevap verdiğiniz için cok sağolun kaçıncı kullanimda peki birde kaç doz kullandiniz
6 kere kullandım 75 dozDarisi bana insallah cevap verdiğiniz için cok sağolun kaçıncı kullanimda peki birde kaç doz kullandiniz
6 ay yani değil mi6 kere kullandım 75 doz
Muhtemelen hamilesiniz ne güzelYumurtlama tarihimden 4 veya 5 gün geçti ve bugün sabah uyandığımdan beri kasıklarımda sanki regl olmuşum gibi ağrı var. Bunun sebebi nedir bilen var mı acaba? Tahmini adet günüm de 1 aralık.
Ayy ağzınızdan bal damlıyo valla inşallah öyledir ya. Bat gelsin de eğer gecikirsem test yapıcamMuhtemelen hamilesiniz ne güzel
Canım tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı diğer bebek sahibi olmak isteyenlerimizin başına inşallah.Selam kızlar bu ay bana 3-4 doktor yumurta boyutun küçük klomen kullanman gerekli vs dediler halbuki o sırada gebeymişim :) 3 haftadır geçmeyen bir faranjitim vardı dün doktora ilaç için gidicektim evde son bir gebelik testim vardı nolur nolmaz deniyim dedim ve regle 4 gün kala bir kırmızı bir silik çizgi çıktı. Kan tahlili yaptırdım henüz 1-2 haftalıkmış yarın tekrar kan tahlili istedi dua edin tutunmuş olsun bu süreçte hiçbir belirtim yoktu tek belirtim bulduğum her yerde uyumamdı bende onu hep hastalıktan diye düşünmüştüm sabahları kalkamıyorum serviste uyuyorum öğle molalarımda öyle hep bir uyku halindeyim
Çok teşekkür ederim İnşallahh anne olmak isteyen herkesiinCanım tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı diğer bebek sahibi olmak isteyenlerimizin başına inşallah.
Benim de bat 1 aralık test yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama günü gelmeden önce yapınca negatif çıkabiliyor o yüzden bence yapmayın yaparsanız da negatif olursa üzülmeyin pozitif çıkınca da erken öğrenildiği için betanın yükselmesi için bekleniyor yani her şekilde bi bekleyiş var bu süreçte maalesefKızlar, benim 22 kasımdan beri kasıklarımda regl ağrısı gibi ağrı var, fazla değil ama göğüslerimde biraz hassasiyet ve doluluk var, akşamları gelen bi hafif mide bulantısı ama kusma yok. Belimde ağrı, bugün de başlayan bacak ağrısı halsizlik gibi. İdrara çıkmam da bazen birbirine çok yakın oluyo süre olarak bazen normal onu tam anlayamıyorum yani belirti olarak. Adet günüme de 6 gün var. Erken gebelik testi yapsam çıkar mı ya böyle belirsizlikle beklemek aşırı sinir bozucu çünkü
Gebelik oluştuktan sonra hormonların artışı ile belirtiler ortaya çıkıyor. Eğer bu şekilde belirtiler varsa ya psikolojik ya da beta artışından kaynaklıdır..ama 6 gün çok , 3 gün kalasıya yapın en azından bekleyemiyorsanız.Kızlar, benim 22 kasımdan beri kasıklarımda regl ağrısı gibi ağrı var, fazla değil ama göğüslerimde biraz hassasiyet ve doluluk var, akşamları gelen bi hafif mide bulantısı ama kusma yok. Belimde ağrı, bugün de başlayan bacak ağrısı halsizlik gibi. İdrara çıkmam da bazen birbirine çok yakın oluyo süre olarak bazen normal onu tam anlayamıyorum yani belirti olarak. Adet günüme de 6 gün var. Erken gebelik testi yapsam çıkar mı ya böyle belirsizlikle beklemek aşırı sinir bozucu çünkü