- 22 Kasım 2020
- 2.559
- 2.574
Kaç gündür sana yazıcam aklımdasın bir türlü yazamadım kuzum. Türkiyeye döneceğin vakit belli mi?Çok şükür iyim kuzumm sen napıyon nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç gündür sana yazıcam aklımdasın bir türlü yazamadım kuzum. Türkiyeye döneceğin vakit belli mi?Çok şükür iyim kuzumm sen napıyon nasılsın
Yok sevgimm daha belli değil bekliyoruz bizde öyle ah ahh şu belirsizliklerim bir bir gitsee inşAllah yakındır çiçeğimKaç gündür sana yazıcam aklımdasın bir türlü yazamadım kuzum. Türkiyeye döneceğin vakit belli mi?
Çok şükür iyim kuzumm sen napıyon nasılsın
İnşallah canım sağlıkl kucağına almayı nasip etsin Allah bizede nasip etsin sağlıkla belirtiler nelerdiBenimde belirtilerim doğruymuş...Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla..Bu da doktora gitmeden önceki yaptığım testim
Eki Görüntüle 3160655
Çok şükür iyi gidiyorÇok şükür kuzum sen nasılsın nasıl gidiyor
Kuzum benim. Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin o zamana kadarda gögsünüzü ferahlatsın inşaAllah Sen başkasın benim içim yüzünü görmesemde, dilerim Allahtan Rabbim bu bekleyişin sonunda öyle bir evlat nasip etsin ki size ve isteyen herkese, evinize sabah güneşi dogmus gibi aydınlatsınYok sevgimm daha belli değil bekliyoruz bizde öyle ah ahh şu belirsizliklerim bir bir gitsee inşAllah yakındır çiçeğim
Amin canım tez zamanda nasip etsin Rabbim...İnşallah canım sağlıkl kucağına almayı nasip etsin Allah bizede nasip etsin sağlıkla belirtiler nelerdi
Kuzum sen tekrar test yapmıs mıydın?Çok şükür iyi gidiyor
Benimde 10 gün kadar var adetim e çok acıyor göğüslerim agrı değil acı ama umutlanmıyorum sürpriz olsun keşle isteyen herkeseAmin canım tez zamanda nasip etsin Rabbim...
Canım ben adet öncesi gögüs agrısı yasamazdım çok sancılı gögüs agrım başladı...Bacak ağrılarım oldu onlar kesıldı ama o gunden hala bugune kadar devam eden grip,nezle olunca ki o halsizlik bellı ettı..Zaten hamıle degılsem grıp vs. olucam demıstım..
Geçen ay mesela hamileyim sandım kist çıktı Olsun dedim devam...Bu ay da olmasaydı ovülasyon alacaktım bı de oyle denıcektım..Hatta bu ay da erken ıdrar testı yaptım yanı döllenmenın 20. günü falan yapmısım cıkmamıs dogal olarak..Benimde 10 gün kadar var adetim e çok acıyor göğüslerim agrı değil acı ama umutlanmıyorum sürpriz olsun keşle isteyen herkese
İnşallah canım benim en hayırlı zamanda gelsin bizde güzel haberler paylaşalımGeçen ay mesela hamileyim sandım kist çıktı Olsun dedim devam...Bu ay da olmasaydı ovülasyon alacaktım bı de oyle denıcektım..Hatta bu ay da erken ıdrar testı yaptım yanı döllenmenın 20. günü falan yapmısım cıkmamıs dogal olarak..
Zamanı geldiğinde inanın anlamadan oluyor olacak ...
Evet canım en son pozitif çıktı ama daha kan vermedim 22.11 de randevum var daha tüm testler kese ve kalp atışı içinKuzum sen tekrar test yapmıs mıydın?
İnşallah canım....İnşallah canım benim en hayırlı zamanda gelsin bizde güzel haberler paylaşalım
Oy maşallah demek o test yanıltmamış bizleri kuzum hayırlı uğurlu olsunnn Rabbim sağlıcaklada devam etmesini nasip etsiin aminn ben aynı ben işte çiçeğimmOturuyorum öyle
İlk randevu için gün sayıyorum
Siz nasılsınız
Aminnnn sevgim beniimm aminn şu sıra dualara daha çook ihtiyacım var.Rabbim şu bilinmezliği yorgunluğu çekip alsın üzerimden Gözlerim doldu bu güzel mesajına amin aminn Allahım benim gibi yoldaşlarıma da nasip etsin yuvamızı şen etsin.Her birimizin isteğine ol desin olsun inşAllah bitanesin senKuzum benim. Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin o zamana kadarda gögsünüzü ferahlatsın inşaAllah Sen başkasın benim içim yüzünü görmesemde, dilerim Allahtan Rabbim bu bekleyişin sonunda öyle bir evlat nasip etsin ki size ve isteyen herkese, evinize sabah güneşi dogmus gibi aydınlatsın
Teşekkür ederim çiçeğim dualarımdasın her daim bunu unutma Evet şimdiye kadar kan vermedim ama bu hafta degil önümüzdeki hafta randevum varOy maşallah demek o test yanıltmamış bizleri kuzum hayırlı uğurlu olsunnn Rabbim sağlıcaklada devam etmesini nasip etsiin aminn ben aynı ben işte çiçeğimm
Ay kuzum benim inşaAllah güzel haberlerle gelirsin benimde 22 sinde randevum var hayırlı güzel haberlerle gelelim inşaAllah bende 2 li teste gidicem cok korkuyorumEvet canım en son pozitif çıktı ama daha kan vermedim 22.11 de randevum var daha tüm testler kese ve kalp atışı için
Aminn kuzum benim. Rabbim dualarımızı duyuyor bekletiyor güzelleştiriyor. İnşaAllah tez vakitte cok güzel haberler alıcaz hepimizAminnnn sevgim beniimm aminn şu sıra dualara daha çook ihtiyacım var.Rabbim şu bilinmezliği yorgunluğu çekip alsın üzerimden Gözlerim doldu bu güzel mesajına amin aminn Allahım benim gibi yoldaşlarıma da nasip etsin yuvamızı şen etsin.Her birimizin isteğine ol desin olsun inşAllah bitanesin sen