- 14 Ağustos 2022
- 1.024
- 373
- 29
Evet ya az kaldıAa süper 12 ye ne kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya az kaldıAa süper 12 ye ne kaldı
Amin canım inşallahAyy valla kızlar çok sağolun yaa. Bende güzel haber vermeyi okadar istiyorum ki ama sanırım sabaha kalacak. Sizin de güzel haberlerinizi almak nasip olsun inşallah S sedaadeserhan bi müjde de senden bekliyorim . B burdabikiz sağlıkla büyüsün gelişsin bebeğin canım
Asla moral bozmak istemem ama ven Ankarada yaşıyorum. Burada geçen hafta sağlık ocağında verdiğimde ertesi gün öğleden sonra çıkmıştı inşallah siz aynı şehirdesinizdir ve bu gece çıkarCanım sen sağlık ocağında kan verdiğinde 12 de çıkmışmıydı?
Aa ben sakaryada yaşıyorum bilemedim şimdi bak her şehir farklı demekkiAsla moral bozmak istemem ama ven Ankarada yaşıyorum. Burada geçen hafta sağlık ocağında verdiğimde ertesi gün öğleden sonra çıkmıştı inşallah siz aynı şehirdesinizdir ve bu gece çıkar
Ben her ay yumurtlamadan 14 gün sonra regl olurum hiçAyy inşallah valla. Normalde gelmesi gerekiyordu yani dimi? Yumurtlamayı gördük, yani niye geciksin ki dimi? Off bildiğimden şüphe ettim şimdi.
Olsun canım bakarım 12 de çıkmadıysa hemencecik uyurum ki zaman geçsinAsla moral bozmak istemem ama ven Ankarada yaşıyorum. Burada geçen hafta sağlık ocağında verdiğimde ertesi gün öğleden sonra çıkmıştı inşallah siz aynı şehirdesinizdir ve bu gece çıkar
Ben İzmir'den katılıyorum kızlar valla ben daha önce verdiğimde mesai saatinden sonra çıkacağını hiç düşünmemiştim o yüzden hep ertesi gün bakmıştım.Aa ben sakaryada yaşıyorum bilemedim şimdi bak her şehir farklı demekki
En geç yarın çıkar o zaman canım olsunBen İzmir'den katılıyorum kızlar valla ben daha önce verdiğimde mesai saatinden sonra çıkacağını hiç düşünmemiştim o yüzden hep ertesi gün bakmıştım.
İnşallah canım. Doktorlar hep öyle söylüyorlar zaten vücudun sistemi öyle zatende testler yanıltabilir belkiBen her ay yumurtlamadan 14 gün sonra regl olurum hiç
Geciktiğimi görmedim hatta son 3 aydır rüyamda görüyorum regl olduğumu ve oluyorum yerleşme kanaması falanda yaşamadım bekleyelim bakalım ne çıkacak inşallah bebiş geciktiriyordur
Evet düzenli regl olanlarda böyle biliyorum. Dediğim gibi testlerde hiç yanıltmadı beni yumurtlama regl hep tuttu bi bebiş gelmiyorİnşallah canım. Doktorlar hep öyle söylüyorlar zaten vücudun sistemi öyle zatende testler yanıltabilir belki
Hadi hayırlısı olsun canım burda umutla bebek isteyen herkes güzel haberler yazalım gebelik takibine dönsün topikAyy inşallah valla. Normalde gelmesi gerekiyordu yani dimi? Yumurtlamayı gördük, yani niye geciksin ki dimi? Off bildiğimden şüphe ettim şimdi.
Naptın canım aklımız sende çıkmamış daha sanırımOlsun canım bakarım 12 de çıkmadıysa hemencecik uyurum ki zaman geçsin
Yok canım hala çıkmadı ama o pembelik yoğunlaştı bu günde artık ara kanama olmaz adet oluyorum. Onayda bekliyormuşNaptın canım aklımız sende çıkmamış daha sanırım
Herhalde öğlen çıkacak sonuç canım hiç belli olmaz ya hayırlısı ne ise o olsunYok canım hala çıkmadı ama o pembelik yoğunlaştı bu günde artık ara kanama olmaz adet oluyorum. Onayda bekliyormuşEki Görüntüle 3156305
Valla şuan hiç sanmıyorum, baya baya karnım ağırıyor bugün 16.gün ilginç gerçekten.Herhalde öğlen çıkacak sonuç canım hiç belli olmaz ya hayırlısı ne ise o olsun
Ne zaman çıkacak bu sonuçValla şuan hiç sanmıyorum, baya baya karnım ağırıyor bugün 16.gün ilginç gerçekten.
1.20 mi canım tam net göremiyorum daElendim arkadaşlar, adet kanı vermeye gidicem bakalım sorun mu var