Evet carım1.20 mi canım tam net göremiyorum da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet carım1.20 mi canım tam net göremiyorum da
O zaman sökülür mü acaba bir iki güne napıcaksın şimdi canımEvet carım
Gelmeye başladı, sonucu gördüm ya valla psikolojik ya. Olmadığını görünce vücut salıyo heralde. Üniversiteye gidip kan vericem verebilirsem. Değerlerime tekrar bakılsın. Test sipariş edicem tekrar yeni bir ay. Bide bu ay eşim bir hafta iş seyahatine gidecek, o zamana oenk gelirse yandıkO zaman sökülür mü acaba bir iki güne napıcaksın şimdi canım
Nasip o canım benimki 3 aydır öyle hep ankaradaydı arada gelip gittiGelmeye başladı, sonucu gördüm ya valla psikolojik ya. Olmadığını görünce vücut salıyo heralde. Üniversiteye gidip kan vericem verebilirsem. Değerlerime tekrar bakılsın. Test sipariş edicem tekrar yeni bir ay. Bide bu ay eşim bir hafta iş seyahatine gidecek, o zamana oenk gelirse yandık
Ya inşallah denk gelmez.Gelmeye başladı, sonucu gördüm ya valla psikolojik ya. Olmadığını görünce vücut salıyo heralde. Üniversiteye gidip kan vericem verebilirsem. Değerlerime tekrar bakılsın. Test sipariş edicem tekrar yeni bir ay. Bide bu ay eşim bir hafta iş seyahatine gidecek, o zamana oenk gelirse yandık
Şimdi artık sen güzel haberler ver inşallahta neşemiz yerine gelsinNasip o canım benimki 3 aydır öyle hep ankaradaydı arada gelip gitti
Amin canım benim. Sende bugün kan vereceksin değil mi?Ya inşallah denk gelmez.
Canım benim en güzel en hayırlı zamanda gelsin bebişin Dualarımız her zaman seninle
Resmen rahatlayınca sökülmüş yaa
Evet vereceğim inşallah yükseliyordur. Biraz kasıklarım ağrıyor bugünAmin canım benim. Sende bugün kan vereceksin değil mi?
Ay inşallah canım benim henüz olmadım benŞimdi artık sen güzel haberler ver inşallahta neşemiz yerine gelsin
Ağırır onlar normal, yerleşiyor.Evet vereceğim inşallah yükseliyordur. Biraz kasıklarım ağrıyor bugün
Hadi inşallah canım. Bugün bat günün. Gelmezse yarın test yapabilrsin. İnşallah gelmezAy inşallah canım benim henüz olmadım ben
Ay pazar yapacam kuzum ya gelir belkide yarın falan sende 15 te leke geldi ya azHadi inşallah canım. Bugün bat günün. Gelmezse yarın test yapabilrsin. İnşallah gelmez
Aynen. Ben hasta olmasam kan vermezdim bide. Bir haftadır boşu boşuna ilaçsız sürünüyorumAy pazar yapacam kuzum ya gelir belkide yarın falan sende 15 te leke geldi ya az
Belkide gripten sökülemedinAynen. Ben hasta olmasam kan vermezdim bide. Bir haftadır boşu boşuna ilaçsız sürünüyorum
Yok kız zaten dündü bat, gelen pembeler adetmiş demek.Belkide gripten sökülemedin
Hee anladım canım bakalım bende beklemedeyim sürekli bakıyorum geldi mi diyeYok kız zaten dündü bat, gelen pembeler adetmiş demek.
Evet ama boşuna olmayadabilirdi.. En güzel zamanda gelsin bebişin. Senden her zaman haber bekliyor olacağız. Buraları bırakıp gidersen bil diye söylüyorumAynen. Ben hasta olmasam kan vermezdim bide. Bir haftadır boşu boşuna ilaçsız sürünüyorum
Üzülme canım zamanı var demek ki hayırlı olan olsun
İnşallah olur dua edicem24ünde çatlatma iğnesi vuruldum 10.gündeyim belli olcak 4-5güne :)
İnşallah o gelmez. İnşallah güzel haber gelir tez vakitte Allahım inşallahHee anladım canım bakalım bende beklemedeyim sürekli bakıyorum geldi mi diye