- 14 Şubat 2022
- 1.041
- 1.414
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo maaşallah maaşallah gümbür gümbür geliyorBenimde değerim 465 olmuş çok şükür
Amiiiiin canım amiinİnşallah o gelmez. İnşallah güzel haber gelir tez vakitte Allahım inşallah
Oy maşallah yaBenimde değerim 465 olmuş çok şükür
Canım sağlıkla al kucağına inşallahBenimde değerim 465 olmuş çok şükür
Canım sağlıkla al kucağına inşallah
Regl olana kadar umutsuzluğa düşmek yasakKızlar ne durumdasınız benim bat yarın hiçbir belirtim yok beyaz akıntı da başladı galiba bu ayda olmicak sizler ne durumdasınız acaba
İnşallah canım.. Çok teşekkür ederimCanım sağlıkla al kucağına inşallah
Sen söküldün mü canımYok kız zaten dündü bat, gelen pembeler adetmiş demek.
İnşallah vardır ama yoksa denemeyi bırakıcam. Çünkü belimde rahatsızlık var doktor sadece kas gevşetici ve ağrı kesici vermişti 2 ay oldu denediğim iz için ihtimalden doğru düzgün kullanamadım ve çok arttı ağrısı başka bişey de demiyor kas sertleşmesi oluyormuş hamile kalırsam önceki hamileliklerim gibi topllayarak yüricem ve bu ağrıyı artarak doğuma kadar çekicemRegl olana kadar umutsuzluğa düşmek yasak
Mantıklı canım. Kaç yaşındasınız?İnşallah vardır ama yoksa denemeyi bırakıcam. Çünkü belimde rahatsızlık var doktor sadece kas gevşetici ve ağrı kesici vermişti 2 ay oldu denediğim iz için ihtimalden doğru düzgün kullanamadım ve çok arttı ağrısı başka bişey de demiyor kas sertleşmesi oluyormuş hamile kalırsam önceki hamileliklerim gibi topllayarak yüricem ve bu ağrıyı artarak doğuma kadar çekicem
22Mantıklı canım. Kaç yaşındasınız?
Bi tanede kızım olsun istemiştim hem hayalim hem oğluma arkadaş ama işte şuan eğer olduysa çok sevinirim olmadıysa da bu ağrılar helede iki gündür çok arttı ve biliyorum doğuma kadar dahada artıcak er yada geç ne zaman hamile kalsam aynı şey olacak ama galiba birkaç ay daha deneme yapmam gibi görünüyo hamilelik süreci beni korkutuyoAyy bekle tabi. Güzelce iyileş. Çok gençmişsin daha
Senin şuan sana muhtaç bir evladın olduğu için kardeşten önce kendi sağlığını düşüneceksin tabiki, çok doğru karar vermişsin. Yaşının çok genç olması çok büyük avantaj. Belki başka bir tedavi yöntemi bulunacak yada bu konda daha tecrübeli bir doktorla tanışacaksın canım. Allah büyük, niyetiniz belli. Bakalım kimlerle yollarını kesiştirecekBi tanede kızım olsun istemiştim hem hayalim hem oğluma arkadaş ama işte şuan eğer olduysa çok sevinirim olmadıysa da bu ağrılar helede iki gündür çok arttı ve biliyorum doğuma kadar dahada artıcak er yada geç ne zaman hamile kalsam aynı şey olacak ama galiba birkaç ay daha deneme yapmam gibi görünüyo hamilelik süreci beni korkutuyo
Teşekkürler. bakalım hayırlısı olsun yarın bat bebiş geldiysede hoşgeldi geldiysede üzülmemSenin şuan sana muhtaç bir evladın olduğu için kardeşten önce kendi sağlığını düşüneceksin tabiki, çok doğru karar vermişsin. Yaşının çok genç olması çok büyük avantaj. Belki başka bir tedavi yöntemi bulunacak yada bu konda daha tecrübeli bir doktorla tanışacaksın canım. Allah büyük, niyetiniz belli. Bakalım kimlerle yollarını kesiştirecek
Henüz gelmedi ama ben evde değilim bakamıyorum da bi şey geldi mi bilmiyorum ped koydum da nolur nolmaz diyeS sedaadeserhan ne durumdasın canım
Aynen öyle canım. İnşallah geldiyse Allah kolaylığını verir. Ama yoksada üzülme tedavine odaklan daha önünde bolca vaktin var canım.Teşekkürler. bakalım hayırlısı olsun yarın bat bebiş geldiysede hoşgeldi geldiysede üzülmem
yarını da atlattınmı tamamdırHenüz gelmedi ama ben evde değilim bakamıyorum da bi şey geldi mi bilmiyorum ped koydum da nolur nolmaz diye