Bakalım. Sen ne durumdasın. Valla sendi iyi sabrediyorsun gerçekten hiç test bile yapmadınGece 12’de çıkar o zaman canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım. Sen ne durumdasın. Valla sendi iyi sabrediyorsun gerçekten hiç test bile yapmadınGece 12’de çıkar o zaman canım
Yeşil çayı gecen aydan bırakmıştım mesela şimdi sadece ıhlamur ve kuşburnu içiyorumGeçmiş olsun canım sanada, inşallah hemen toparlarsın bol bol meyve, ıhlamur iç ve bitki çaylarına dikkat et bazılarını hamişler içemiyor
Kız ben çok fena oluyorum negatif görünce bide biliyorum olucam çünkü hiç ama hiç belirtim yok 3 kere kan verdiğim gün oldum bu kadar olur yani pazar yapıcam ama Allah nasip eder olmazsamBakalım. Sen ne durumdasın. Valla sendi iyi sabrediyorsun gerçekten hiç test bile yapmadın
Hadi hayırlı haberlere inşallahKuzum dün 14.gündü, bugün bekliyodum bakalım ama sanki adet olucam dur bakalım akşama belli olur
Çatlamanın üzerine 14 gün say regl tarihin o canımkızlar adetim 4-5 gün gecikti ama test yapmaya korkuyoruuumm
son adet tarihim 30 eylüldü bittikten 5 gün sonra ovulasyon yapmıştım 16 sına kadar ovulasyon olmadı. 20 sinde çıktı sanırım geç yumurtladım. Bu yumurtlamak kelimesini o kadar çok hayatıma almışım ki kendimi tavukss gibi hissediyorum
Neyse 20 sinde ovulasyon görünce 2 günü değerlendirdim. 30 ekimde adet olmam lazımdı olmadım.
sizce geç yumurtladığım için midir gecikme. test yapmaya korkuyorum o kadar çok negatifi gördüm ki adeti görsem daha az üzülürüm o raddedeyim. :)
bu ay gerçekten bende saldım artık takmıyorum uğraşıcak başka şeyler edindim inşşalah olur canımBende aynı şekilde takıyorum bu ay takmadım bakalım âdet günümü bekliyorum 7 aylık evliyim hiç korunmadik olmadı insllah bu sefer olur
İnşallah canım, Allah nasip etsin inşallah tez zamanda hayırlı haberlerini alırız senin deKız ben çok fena oluyorum negatif görünce bide biliyorum olucam çünkü hiç ama hiç belirtim yok 3 kere kan verdiğim gün oldum bu kadar olur yani pazar yapıcam ama Allah nasip eder olmazsam
Benim gerek kalmadi canimBir gebenin günlüğü var insatgram da ordan alabilirsin gönül rahatlığıyla
ah be kuzum çatlamayı göremedim ama 20 si kırmızı 21 i çatlamıştır büyük ihtimalle.Çatlamanın üzerine 14 gün say regl tarihin o canım
Senin hala gelmedi mi adet Allah Allah ya kız var mı acaba bebişİnşallah canım, Allah nasip etsin inşallah tez zamanda hayırlı haberlerini alırız senin de
O zaman bat yarın hadi inşallah gebesindirah be kuzum çatlamayı göremedim ama 20 si kırmızı 21 i çatlamıştır büyük ihtimalle.
2 3 güne belli olur her şey. bakalım beklemedeyim :)
Çatlama 21 benimde yarın olmam gerek sanırım dimeÇatlamanın üzerine 14 gün say regl tarihin o canım
Evet yarın olman gerekiyor.Çatlama 21 benimde yarın olmam gerek sanırım dime
Tamam canımEvet yarın olman gerekiyor.
Gelmedi ama kahverengi bişeyler geldi sonuç çıkmamış dahaSenin hala gelmedi mi adet Allah Allah ya kız var mı acaba bebiş
Dur bakalım benimde adet öncesi gelen sarı akıntım geldi sabahtanGelmedi ama kahverengi bişeyler geldi sonuç çıkmamış daha
Peki idrar testinde çıkar mı varsaO zaman bat yarın hadi inşallah gebesindir
Valla olursa seviriniz olmazsa yola devam artık napalım. Zamanından önce yaprak kımıldamaz. En hayırlı zamanda gelirler inşallah. (Huzura Doğru'ya bağladım )Dur bakalım benimde adet öncesi gelen sarı akıntım geldi sabahtan
Çıkmayabiliyor, kan en garantisiPeki idrar testinde çıkar mı varsa