Test yaparım yine çıkmazsa kan veririm canım artık. Ama yarının geçmezini beklerim test için, cuma yaparımE sen yarında olmazsan nolacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Test yaparım yine çıkmazsa kan veririm canım artık. Ama yarının geçmezini beklerim test için, cuma yaparımE sen yarında olmazsan nolacak
Sen bekliyicen mi yoksa yapıcan mı testE sen yarında olmazsan nolacak
Duphaston kasık ağrısı yapar mı4 aydır duphaston kullanıyorum bu sayede regl oluyorum düzenli bi şekilde ve yine doktorumun verdiği inofolic combi kullanıyorum. Şu ana kadar hala bi gebelik yok. Normalde takvimime göre bugün regl olmam gerekiyodu fakat belirti bile hissetmiyorum. Muhtemelen yarın falan olurum. Eğer bi hafta boyunca regl olmazsam test yapıcam. Açıkçası pek de sanmıyorum hamile olduğumu ama bi umut işte :/
Ben muhtemelen yarın yada cuma olurum canım yok yapmıcam testSen bekliyicen mi yoksa yapıcan mı test
Hayır bende öyle bi şey olmadı hiç. Sadece regl olacağım hafta ve genelde reglime 2-3 gün kala ara ara ufacık bi ağrı oluyodu o kadar ki o da normal zamanda bile regl olurken yaşadığım bi ağrıydı. Bunun dışında ilacın en ufak yan etkisini görmedimDuphaston kasık ağrısı yapar mı
Ayy hadi inşallahTest yaparım yine çıkmazsa kan veririm canım artık. Ama yarının geçmezini beklerim test için, cuma yaparım
Geçen gün bi rüya gördüm Allah hayırlara çıkarsın. İlişkiden 5 gün falan geçmişti. Eşim, ben ve bi kız çocuğu ikimiz de elinden tutmuşuz, denizin kenarındayız yerde bi su birikintisi var ordan hoplatıyoruz, ilerde kaşıdanda kızı olan bi arkadaşımın evi varmış pencereden bizi izliyormuş, çok güzeldi, ayy çok etkilendim sabah kalktım ağzım kulaklarımdaAyy hadi inşallah
Anladım canım teşekkür ederimHayır bende öyle bi şey olmadı hiç. Sadece regl olacağım hafta ve genelde reglime 2-3 gün kala ara ara ufacık bi ağrı oluyodu o kadar ki o da normal zamanda bile regl olurken yaşadığım bi ağrıydı. Bunun dışında ilacın en ufak yan etkisini görmedim
Allah rüyalarını gerçeğe dönüştürsün inşallahGeçen gün bi rüya gördüm Allah hayırlara çıkarsın. İlişkiden 5 gün falan geçmişti. Eşim, ben ve bi kız çocuğu ikimiz de elinden tutmuşuz, denizin kenarındayız yerde bi su birikintisi var ordan hoplatıyoruz, ilerde kaşıdanda kızı olan bi arkadaşımın evi varmış pencereden bizi izliyormuş, çok güzeldi, ayy çok etkilendim sabah kalktım ağzım kulaklarımda
Amin canım inşallah, bize ve tüm evlat hasreti çekenlere hayırlı, sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallahAllah rüyalarını gerçeğe dönüştürsün inşallah
Bende ilişkiden 4-5 gün sonra rüyamda tavşan beslerken görmüştüm kendimi. Bacaklarımın arkasında bir şey vardı. Zorluyordu bende kedi diye itmeye çalışıyordum. Sonra bir bakıyorum tavşan ve besliyordum elimde yeşillikle.. Hemen tabirine baktım acaba bebek olabilir mi diye
Allahım bana sağlıkla tamamlamayı sana da en kısa zamanda güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
Hadi kızlar inşallah hepimiz bu ay güzel haberler alırız benimde bat 8 KasımBu iş tamammm
Şu an durumunuz ne pekibende ilk gittigimde tarlusal ve glifor vermişti. glifor hem kilo verdiriyomuş hemde yumurta gelişimine faydalıymış
Canım sen daha önceden de ovulasyon kullanmışsın sanırım dimeTest yaparım yine çıkmazsa kan veririm canım artık. Ama yarının geçmezini beklerim test için, cuma yaparım
Kuzum dün 14.gündü, bugün bekliyodum bakalım ama sanki adet olucam dur bakalım akşama belli olur
Sadece bir kere 16.gün oldu niyeyse onun dışında aynen 14.günCanım sen daha önceden de ovulasyon kullanmışsın sanırım dime
Hep çatlamadan 14 gün sonra adet oldun mu peki hiç uzadığı oldu mu mesela