- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
Yok canım ne bebişi tüp bebek kararı verdik biz artık doktor arıyorumKuzum var mı senin bebebisn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım ne bebişi tüp bebek kararı verdik biz artık doktor arıyorumKuzum var mı senin bebebisn
Allah'ın izniyle olur kuzum kalbimde dualarım da siznle beni de unutmayın bende çok istiyorum bebek sahibi olmakYok canım ne bebişi tüp bebek kararı verdik biz artık doktor arıyorum
Rabbimin vardır bizim icin de belirlediği bir vakit öyle diyorum artık her zaman duamda bilip bilmedigim nerde ne kadar hamile kalmak isteyen varsa diye ediyorum canım bu bekleyiş zor her birimiz mucizelerimize kavusalım inşallahAllah'ın izniyle olur kuzum kalbimde dualarım da siznle beni de unutmayın bende çok istiyorum bebek sahibi olmak
İnşallah canım valla bu hastalık çok kötü yaptı beniHadi ya gecer inşallah kendiliğinden
Cookk güzel bir haber, tebrik ederim Rabb'im saglıkla kucagınıza aldırsın inşaAllah
Aaa bende
Aslında herkes öyle sanıyor bende akıntı olmuyor diye arastırırken öğrenmiştim
İnşallah kuzum amin inşallah kaç yaşındasın ne zamandır evlisinRabbimin vardır bizim icin de belirlediği bir vakit öyle diyorum artık her zaman duamda bilip bilmedigim nerde ne kadar hamile kalmak isteyen varsa diye ediyorum canım bu bekleyiş zor her birimiz mucizelerimize kavusalım inşallah
Ayy ne güzel canım daha kucugumuz yokturİnşallah canım valla bu hastalık çok kötü yaptı beni
Heralde burda en küçüm benim 22 den küçük varmı
24 yasındayım canım 2 yıldır evliyizİnşallah kuzum amin inşallah kaç yaşındasın ne zamandır evlisin
Yaşımız aynı bende 3senedir vajimusla uğraştım 2bucuk sene hamile kaldım kalbi durdu 7ay oldu olmadı halaAyy ne güzel canım daha kucugumuz yoktur
24 yasındayım canım 2 yıldır evliyiz
Senin ilk sanirsamAyy valla çok heyecan yaptım nereye baksam yeni doğmuş bebek nereye baksam hamile burada çevremdede belki benim minişimde benimledir zaman Bi an önce geçsin sabırsızlanıyorum öğrenmek için
İnşallah en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın kaç haftalık tı kalbi durduğunda ve nasıl farkettin Allah Bi daha yaşatmasınYaşımız aynı bende 3senedir vajimusla uğraştım 2bucuk sene hamile kaldım kalbi durdu 7ay oldu olmadı hala
Yok benim 2 yaş 7 aylık Bi tane oğluşum var bide kaybım var eğer varsa kız olsun çok istiyorumSenin ilk sanirsam
Sandım ilk canım inşallah rabbim nasip ederYok benim 2 yaş 7 aylık Bi tane oğluşum var bide kaybım var eğer varsa kız olsun çok istiyorum
Amin şuan benim acelem yok önce sizlerin haberlerinizi alırım inşallahSandım ilk canım inşallah rabbim nasip eder
Kuzum bende leke geldi gittim kalp atışı durmuş dediler ertesi günde kürtaja aldılar 14haftaliktiİnşallah en kısa zamanda bebişini kucağına alırsın kaç haftalık tı kalbi durduğunda ve nasıl farkettin Allah Bi daha yaşatmasın
Benimki 33 haftalık tı ilk gebelik ti fark edemedim kalbi durmuş doğum Bi anda oldu 10 günü geçmiş kalbi duralı sonra ölü olarak doğduKuzum bende leke geldi gittim kalp atışı durmuş dediler ertesi günde kürtaja aldılar 14haftalikti
Çok üzüldüm gerçekten çok kötü birşey rabbim kimseye yasatmasin ilkti benimde inşallah olurBenimki 33 haftalık tı ilk gebelik ti fark edemedim kalbi durmuş doğum Bi anda oldu 10 günü geçmiş kalbi duralı sonra ölü olarak doğdu
Benim çok şükür Bi oğluşum var şimdi inşallah Allah isteyen herkese nasip eder bu ay hepinizde çift çizgili testlerinizi paylaşırsınız ben en geç cumaya test yaparım adet olmazsam bakalım sonuç ne olucak Sevgicik sen bu ay benden baya umutlusun ama bakalım nolucakÇok üzüldüm gerçekten çok kötü birşey rabbim kimseye yasatmasin ilkti benimde inşallah olur
Hayırlısı canım nedense öyle hissediyorum bakalım varmıymış bebişBenim çok şükür Bi oğluşum var şimdi inşallah Allah isteyen herkese nasip eder bu ay hepinizde çift çizgili testlerinizi paylaşırsınız ben en geç cumaya test yaparım adet olmazsam bakalım sonuç ne olucak Sevgicik sen bu ay benden baya umutlusun ama bakalım nolucak
Bakalım sabretmeye çalışıcam pazartesi testi alırsa Heralde cumaya kadar sabredemem çarşamba falan yaparım adet olmazsam yoksada denemeye devam etmeyi düşünüyorum bebiş fikri içimi kıpır kıpır ediyo çok seviyorum bebişleri bugün biraz akıntım var ama aynı adet öncesi gibi kırmızıları görebilirim belkiHayırlısı canım nedense öyle hissediyorum bakalım varmıymış bebiş
Hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versinBakalım sabretmeye çalışıcam pazartesi testi alırsa Heralde cumaya kadar sabredemem çarşamba falan yaparım adet olmazsam yoksada denemeye devam etmeyi düşünüyorum bebiş fikri içimi kıpır kıpır ediyo çok seviyorum bebişleri bugün biraz akıntım var ama aynı adet öncesi gibi kırmızıları görebilirim belki