Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım özelden yazar mısın bir kaç sorum olacakAmiiin kuzum inşaAllah
Şu tabloyu görünce okadar mutlu oldum ki anlatamam sana çok şükür rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahKızlarrrr idrarımı 1 bucuk saat tutup yaptım. Cok silik olan bebetime digeri in markası pyro clınıce. Cok agladımm inanamıyorum. İkiside aynı idrarla yapıldı. Rabbim bu sefer saglıklı hayırlı uzun ömürler versin sagsalim kucagımıza alalım inşaAllah Eki Görüntüle 3138162
Amiiin kuzum ben hala şoktayım sanki çünkü hep kendimi kandırıyorum sandım Rabbim herkese nasip etsin evlatlarımıza hayırlı saglıklı uzun ömürler versin evlat acısı yasatmasın inşaAllahŞu tabloyu görünce okadar mutlu oldum ki anlatamam sana çok şükür rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Yaaaa kuzum rastlantı sonucu bu sayfaya girip mesajları okuyordum senin testini gördümmmm ve inanılmaz duygulandımmmm geçenlerde konuşmuştuk hatırlıyor musunnnn Çok sevindim kuzum Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnnnn ayyyy çok güzel bir görüntü yaaaa darısı bizim başımıza inşallahKızlarrrr idrarımı 1 bucuk saat tutup yaptım. Cok silik olan bebetime digeri in markası pyro clınıce. Cok agladımm inanamıyorum. İkiside aynı idrarla yapıldı. Rabbim bu sefer saglıklı hayırlı uzun ömürler versin sagsalim kucagımıza alalım inşaAllah Eki Görüntüle 3138162
Aminnn inşallah kuzum benimAmiiin kuzum ben hala şoktayım sanki çünkü hep kendimi kandırıyorum sandım Rabbim herkese nasip etsin evlatlarımıza hayırlı saglıklı uzun ömürler versin evlat acısı yasatmasın inşaAllah
Evet hatırladım canım. Allah razı olsun Rabbim öyle büyük ki hiç umudum yoktu Rabbim tüm isteyen bekleyen dua eden herkese Tez vakitte hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versinYaaaa kuzum rastlantı sonucu bu sayfaya girip mesajları okuyordum senin testini gördümmmm ve inanılmaz duygulandımmmm geçenlerde konuşmuştuk hatırlıyor musunnnn Çok sevindim kuzum Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnnnn ayyyy çok güzel bir görüntü yaaaa darısı bizim başımıza inşallah
Allah razı olsun kuzum inşaAllah senin de tez vakitte hamilelik haberini alıp birlikte aglıycazKuzum ağla mutluluk gözyaşların olsun bunlar Çok şükür Rabbim sana inşallah sorunsuz bir gebelik hayırlı evlatlar nasip etsin bende tesadüf girdim mesajını gördüm gözlerim dolduuu
Amin bebeğim inşallah Pazartesi kan verdiğinde haber verebilir misin canım merak ederimEvet hatırladım canım. Allah razı olsun Rabbim öyle büyük ki hiç umudum yoktu Rabbim tüm isteyen bekleyen dua eden herkese Tez vakitte hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin
İnşallah bitanemmmmAllah razı olsun kuzum inşaAllah senin de tez vakitte hamilelik haberini alıp birlikte aglıycaz
Allah izln verirse kan verirsem haber ederim kuzum o güne kadar sabah ilk idrarla devam edicem zaten teste Koyulasma olucak mı diyeAmin bebeğim inşallah Pazartesi kan verdiğinde haber verebilir misin canım merak ederim
yaaaa çok tebrik ederimKızlarrrr idrarımı 1 bucuk saat tutup yaptım. Cok silik olan bebetime digeri in markası pyro clınıce. Cok agladımm inanamıyorum. İkiside aynı idrarla yapıldı. Rabbim bu sefer saglıklı hayırlı uzun ömürler versin sagsalim kucagımıza alalım inşaAllah Eki Görüntüle 3138162
Canım tebrik ederim gözün aydın Allah hayırlı yazılar yazsın inşallah sağlıcakla al kucağına darısı başımızaEvet hatırladım canım. Allah razı olsun Rabbim öyle büyük ki hiç umudum yoktu Rabbim tüm isteyen bekleyen dua eden herkese Tez vakitte hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar versin
Sabah ilk idrarla yaptığında daha koyu çıkacaktır kuzum akşam 1.5 saat sıvı almayıp testte böyle çıktıysaa inşallah herşey gönlünce olur bebeğimAllah izln verirse kan verirsem haber ederim kuzum o güne kadar sabah ilk idrarla devam edicem zaten teste Koyulasma olucak mı diye
Aminn kuzum sanırım benim bat daha önceymiş bu ay ev falan taşıdım o aralıkta oldu heralde yumurtlamam bat 4 Ekim kabul ettim ama bence bugun müşSabah ilk idrarla yaptığında daha koyu çıkacaktır kuzum akşam 1.5 saat sıvı almayıp testte böyle çıktıysaa inşallah herşey gönlünce olur bebeğim
Aminnn canımmm dualarım sizinle sizde bana dua edin bu sefer sagsalim saglıklı bşr şekilde kucagımıza alalımCanım tebrik ederim gözün aydın Allah hayırlı yazılar yazsın inşallah sağlıcakla al kucağına darısı başımıza
Çok teşekkür ederimyaaaa çok tebrik ederim
yaaaaa öyle çok istiyorum ki beraber bebeklerimizle görüşmeyi en kısa zamanda nasp olmasına niyet ediyorummmm dualarımdasın canım