- 26 Nisan 2022
- 2.915
- 3.760
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah bebeğiiiimmmAmiiin kuzum benim. Darısı tez vakitte sana ve isteyen herkese nasip olsun
Normal canım başlaması 28 günde bir genellikle ben 6 Eylül de regl oldum benim batım 4 ekimGeçen ayın 3ündeydi
Amin sen bu sabah tekrar test yaptınmıHayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versin
amiiin umarım burdaki tüm arkadaşlarımın da hepimizin olur :))İnşaAllah tez vakitte hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatların olur canım
Yaptım kuzum çok koyu cıktı korktum neden bu kadar koyu diye. Dün silik cıkan marka alttaki. Dün koyu cıkan marka üsttekiAmin sen bu sabah tekrar test yaptınmı
Hayırlı olsun inşallah , Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Forumu takip ediyordum uzun zamandır , dileyen herkese nasip olsun inşallahYaptım kuzum çok koyu cıktı korktum neden bu kadar koyu diye. Dün silik cıkan marka alttaki. Dün koyu cıkan marka üstteki Eki Görüntüle 3138318
Amiiin Allah razı olsun canım pazartesi kan vermeye gidicem Allah izin verirseHayırlı olsun inşallah , Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Forumu takip ediyordum uzun zamandır , dileyen herkese nasip olsun inşallah
Korkmayın pazartesi beta testi yaptırın , sağlıklı artış olsun hayırlısıyla sağlıkla gelsin
Tamam işte bebiş kesin var demek bu zaten diyordun ya bat ne zaman kesin tarih bilmiyorum diye bat geçmiş olmalı ve inşallah çoklu gebelik tir istediğin gibi pazartesi olsada bi an önce öğrensen randevunu falan aldınmı almadıysan hemen alYaptım kuzum çok koyu cıktı korktum neden bu kadar koyu diye. Dün silik cıkan marka alttaki. Dün koyu cıkan marka üstteki Eki Görüntüle 3138318
Öyle yapıcam canım herseyşn hayırlısı olsun. Saglıklı hayırlı uzun ömürlü olsunlar da önemli olan o bencede benim bat coktan geçmiş çünkü ben 4 Ekim diye hesapladım ama muhtemelen ya dündü yada daha önceydi canımTamam işte bebiş kesin var demek bu zaten diyordun ya bat ne zaman kesin tarih bilmiyorum diye bat geçmiş olmalı ve inşallah çoklu gebelik tir istediğin gibi pazartesi olsada bi an önce öğrensen randevunu falan aldınmı almadıysan hemen al
Canim bende bugün kan tahlili yaptırdım 26.75 çıktı yeni gebelikmis seninkide hayırlı olsun beklemek en guzeliymis doktor pazartesi gel tekrar kan tahlili yapalım değerin yukselcek mi dediAmiiin Allah razı olsun canım pazartesi kan vermeye gidicem Allah izin verirse
Hayırlı olsun kuzum Rabbim evlatlarımıza hayırlı saglıklı uzun ömürler versin bende pazartesi gidicem degerime batırmaya inşaAllah 2 kat artıs olur en azCanim bende bugün kan tahlili yaptırdım 26.75 çıktı yeni gebelikmis seninkide hayırlı olsun beklemek en guzeliymis doktor pazartesi gel tekrar kan tahlili yapalım değerin yukselcek mi dedi
Dogru bilinen yanlışlardan o akıntı geldikten 3-4 gün sonra yumurtlama oluyor aslında
Üzme canını belki de hamilesindir
Yok canım simdi esimin doktoru da aradı artık tüp bebek icin merkez arayısına ba
hakkınızda hayırlısı olur inşallah canım.Dogru bilinen yanlışlardan o akıntı geldikten 3-4 gün sonra yumurtlama oluyor aslında
Üzme canını belki de hamilesindir
Yok canım simdi esimin doktoru da aradı artık tüp bebek icin merkez arayısına basladık
göz yaşlarınız hep böyle mutluluktan olsun.ALLAH sağ salim kucağınıza almayı,sağlıkla,güzelliklerle büyütmeyi nasip etsin.Bizlere dua edin olur muKızlarrrr idrarımı 1 bucuk saat tutup yaptım. Cok silik olan bebetime digeri in markası pyro clınıce. Cok agladımm inanamıyorum. İkiside aynı idrarla yapıldı. Rabbim bu sefer saglıklı hayırlı uzun ömürler versin sagsalim kucagımıza alalım inşaAllah Eki Görüntüle 3138162
Amiiinnn canımmm etmezmiyşm hep dualarımdasınız Rabbim isteyen bekleyen herkese tez vakitte hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versingöz yaşlarınız hep böyle mutluluktan olsun.ALLAH sağ salim kucağınıza almayı,sağlıkla,güzelliklerle büyütmeyi nasip etsin.Bizlere dua edin olur mu
Amin canım insllh rabbim her isteye nasip etsinHayırlı olsun kuzum Rabbim evlatlarımıza hayırlı saglıklı uzun ömürler versin bende pazartesi gidicem degerime batırmaya inşaAllah 2 kat artıs olur en az
Canımmm gözün aydın Galiba ben regl oluyorum. Dün gece kahverengi uzayan bir akıntı geldi. Bugün de hala kahve pembe arası bir şeyler geliyorKızlarrrr idrarımı 1 bucuk saat tutup yaptım. Cok silik olan bebetime digeri in markası pyro clınıce. Cok agladımm inanamıyorum. İkiside aynı idrarla yapıldı. Rabbim bu sefer saglıklı hayırlı uzun ömürler versin sagsalim kucagımıza alalım inşaAllah Eki Görüntüle 3138162
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahCanim bende bugün kan tahlili yaptırdım 26.75 çıktı yeni gebelikmis seninkide hayırlı olsun beklemek en guzeliymis doktor pazartesi gel tekrar kan tahlili yapalım değerin yukselcek mi dedi
Çok teşekkür ederim canım. Belki yerlesmedirckırmızıya döndürene kadar ümit vardırCanımmm gözün aydın Galiba ben regl oluyorum. Dün gece kahverengi uzayan bir akıntı geldi. Bugün de hala kahve pembe arası bir şeyler geliyor
Benim hic olmadı canım Rabb'im hayırla saglıklı evlat nasip eylesinYaşımız aynı bende 3senedir vajimusla uğraştım 2bucuk sene hamile kaldım kalbi durdu 7ay oldu olmadı hala